Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Ara Transfer Dönemi

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Cx_TURKiYE_Cx tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    senin dediğin topçuları alacağımız paraları ne yazıkki TEKMEYE KAFA ATAN hasan üçüncü gibi yangelip yatanlara yedirdik. o kadar para yok bizde
    ula Hasan'a laf yok
    degiseyim yaziyi yaaa, her ne kadar kotu bir futbolcu oldugunu dusunmesemde
    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak biltrabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Özer hangi takıma gidecek?

Bu sezon Ankaraspor'da gösterdiği başarılı performansla 4 büyüklerin transfer listesine giren Özer Hurmacı’nın hangi takıma gideceğini dayısı olan eski Trabzonlu futbolcu Lemi Çelik açıkladı.

Ankaraspor’un genç yıldızı Özer Hurmacı’nın dayısı Trabzonspor’un eski futbolcularından Lemi Çelik, Best FM’den Özkan Öztürk’e yaptığı açıklamada, “Melih Gökçek Özer’i Fenerbahçe’ye verecek” dedi.

İşte Lemi Çelik’in Özkan Öztürk’e yaptığı açıklamalar;
      ÖZER DAHA İYİ OLACAK
      Özer bence şu an oynamış olduğu futbolun çok daha üzerinde bir futbolcu. Ben tabi daha yakın takip ettiğim için taşıdığı bütün özellikleri bilmekteyim. Bu özellikleri şu an dönem dönem ortaya koymaktadır. Biraz daha kuvvetlendiği ve güçlendiği zaman çok daha iyi olacaktır.

SEZON BAŞI TRABZON ALMAK İSTEDİ
      Sezon başında Trabzonspor almak istedi Özer’i. Hatta Melih Gökçek bana jest yaparak fiyatını 500 bin Euro daha düşürdü ve Trabzonspor’a çok kolaylık sağladı. Fakat Trabzonspor’un o zamanki şartları uygun değildi ve alamadı.

ÖZER FENER’E YAKIN
      Fenerbahçe Özer’i daha çabuk elde edebilir. Çünkü sayın Melih Gökçek koyu bir Fenerbahçeli. Bana ifadesi şu; “Lemi Hoca sen bu çocuğu Trabzonspor’a götürmek istiyorsun. Ama benim gönlüm bu çocuğu Fenerbahçe’ye vermekten yana” dedi. Bunu da açık açık söyledi. Özer’in mukavelesini iki yıl daha uzattık. Fakat kulüp ile anlaşıldığı zaman Özer ile ve biz ile sorun olmaz. Çünkü Özer’in hedefleri çok büyük.

ÖZER BENDEN ÇOK DAHA İYİ
      Özer’in bütün yaşamı futbol. Ben 15 yıl aralıksız top oynadım. Çok istikrarlıydım. Ama ben bile Özer kadar profesyonel değilim. Bu çocuk futbolcu yaratılmış.

ÖZER’İ 16 YAŞINDA TRABZON’A GETİRDİM İLGİLENMEDİLER
      Özer’i 16-17 yaşında Trabzon’a getirdim ilgilenmediler. Sebat birinci ligdeydi onlara götürdüm ilgilenmediler. Sonra Samet Hoca’ya telefon açtım ve O Ankaraspor’a aldı. Samet Hocaya tekrar teşekkür ediyorum. Aykut Hoca da çok teşekkür ediyorum. O’nu çok iyi geliştirdi.

GALATASARAY’A GELECEKTİ
      Galatasaray ile Ankaraspor Özer için anlaştı. Ancak Galatasaray 800 bin Euro’yu vermeyince bu tarnsfer olmadı.

özer in hedefleri cok büyük lemi.trabzonspor hafif kalir.pazara cikardin yigenini paraya degil trabzonsporu kimbilir neleri ..............
      yalan haberrrrrn 500 000 euro rakami bi kere bastan FAULLL
      inanmayin bu tur haberlere

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Tolga zengini takimdan cikarmayi unutmussun.
        buyur
        TRABZONSPOR 1967

Yorum

• Fernanders Michel Bastos Lyon'a gidecek buyuk ihtimal, ancak Dzemailli Torino'da, seneye bize gelebilir sampiyonlar ligine dogrudan katilabilirsek

Yorum

• böyle daha güzel oldu bide özer olsaydı orda
            TRABZONSPOR
            https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Selçuk ve Özer yan yana oynarken görmek isterdim . Kadroda Ceyhun ve Theo'nun da olması şartıyla
              farabi şu orta sahayı bir kursana görelim...hayli kalabalık oldu çünkü,biliyorum kadro kurmak adetin değil ama...
              En son 10 numara tarafından düzenlendi; 10.12.2008, 23:40.
              poetricus

Yorum

• Come Back
                *
                * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Come Back
                  devre arasi come back

Yorum

• come backkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Yorum

• İlk olarak Xavi Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

işte tolga oraya gıtmedı
                      Hastikoz

Yorum

• carlosun fenere gelmesı denılsonun gelmesıne katkdıda bulunabılır
                        Hastikoz

Yorum

• bana göre transfer sezonunda değerlendirilebilecek oyuncular :

Reginaldo Ferreira da Silva

Francesco Lodi

Simone Dallamano

Daniel Aquino Pintos
                          En son alper* tarafından düzenlendi; 11.12.2008, 00:54.

Yorum

• özer hurmacı,denilson
                            Allah yar ve yardımcımız olsun !!!

Yorum

• tabi bi de fatih tekke
                              Allah yar ve yardımcımız olsun !!!

Yorum

• bas parayı al mansareyi ...........Ortalığı birbirine katar yattara ile..
                                Twitter Adresim

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X