Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Ara Transfer Dönemi

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ya yusuf kim ya. Bizim colman ondan daha iyi. Üstelik ağır bir oyuncu. Zasten colman ağır hüseyin ağır orta sahada hızlı bir futbolcuya ihtiyacımız var. Bu futbolcuyu alırlarsa elimizde patlar kesinlikle. Kesinlikle alınmamalı. Alınacaksa tabata yı alın. Bir de theo weeks olabilir hüseyinin yerine. Ayrıca özer hurmacı fb ye gitmemeli. Biz almalıyız.

Yorum

• Gökhan Emreciksin 2 milyon avro karşılığında Fener'e gitti.

Özer'in transferi de an meselesiymiş.

Kaynak Ntvspor.
      Bordomavi.net

Yorum

• tek vurus ve isabbet.

TABATA

Yorum

• Gitsinler bakalım fenere 2 sezon sonra görürüm ben onları.

Acıyorum bu adamlara kendi takımlarında kral gibilerdi. ama şimdi yedek klübesinde koyun gibi oturacaklar.2 sezon sonrada ve elini konya, eskişehir.
          Özkan SÜMER

Yorum

• Ahmet Suat;Trabzon'da ki en iyi oyuncu Sebat'ta oynuyor demişti Yusuf için.
            Ama 4 yıl önceydi o.
            Bu gün ki Yusuf gelmesin istemem.
            Herkese Merhaba

Yorum

• gökhan emreciksini defalarca ve bolu da oynadığı veya oyuna alındığı her maçını izledim fazla abartmayalım 1 maç oynar 5 maç yatar.bolu da bile yedek soyunuyordu son 15-20 dakika alıyodu hoca onu oyuna a.gücüne gitti şaşırdık şimdi fb ye gidiyor eğer gidiyorsa ben yine şaşırıyorum inanın burak yılmaz kadar bile topçu değil benim gözümde bırakında alsın fener..
              ''ŞAMPİYONLUK YAKIŞACAK ŞEHRİME''

Yorum

• Yusuf istikrarını kaybetmiş bir futbolcu değil ki .

Geçen sezon 10 gol 3 asisti var . Bu sezonda Bursa'yı taşıyan isim . Ne zamanki sakatlandı , Bursa çakıldı .

Yusuf alınırsa bu sezon için alınacak , gelecek yıllar için değil . Sol kanata daha güçlü bir yatırım yapmak için ortasahaya maliyeti düşük ancak faydası yüksek bir futbolcuları listelese , Yusuf'ta o grubun içinde üst sıralarda yer alır .

Yusuf takımı oynatan bir futbolcu , yani bütün paslar onda toplanır . Türkiyede oyunu en iyi açan ve dikine pas yapan 2-3 futbolcudan biridir . 190cm boyu ve hiç küçümsenmeyecek fizik gücü vardır . Özellikle ikili mücadelelerde bunu kullanır . Ortasahayı yükseltir , hava topu alabilir . Topsuz oyunu iyi olmayan bir futbolcunun gol bölgelerinde pozisyon alması düşünülemez , Yusuf'un attığı bir çok gol bu bakımdan izlenmeye değerdir .

Uyum problemi olmaz , bu güne kadar bir çok kulüpte oynamış , hepsinde başarılı olmuştur . En tecrübeli yerli futbolculardan biridir ve Ersun Yanal'ın eski futbolcusudur .

Yusuf bu sezon şampiyonluk yarışında destek olması için alınıyorsa ben karşı çıkmam . "Yaklaşık olarak" , Tabata'nın yaptığı işi yapar , 3-4 milyon euro fark ile ...

Yorum

• Sadece tabata

Bu takımın tek eksiği TABATA.

Yorum

• Yusuf ve iyi bir yabanci sol acikla bu takim dahada iyi olabilir...

Yusuf dribling yapan, topu tutan, adam eksilten, 3.blgede is yapan birisi ve haftalar ilerledikce baskiyi daha rahat kaldirabilir...

Yabanci sol acik, Yusuf Simsek is yapabilir

Maddi acidanda Yusuf tabataya göre daha karli ve yabanci sayisinda sikinti yasamayiz
                    En son Samet Yildirim tarafından düzenlendi; 16.12.2008, 17:10.
                    ...TRABZONSPOR...
                    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• @farabi
                      Çok güzel açıklamış.Yusuf bu takıma maddi anlamda yük olmaz.Futbol olarakta en kötü ihtimalle yedek oturur.Ama takıma büyük katkısı olacağını düşünüyorum.Göbekte Yusuf gibi ayağında top tutabilen futbolcumuz yok malesef.
                      Özkan SÜMER

Yorum

• @farabi
                        Çok güzel açıklamış.Yusuf bu takıma maddi anlamda yük olmaz.Futbol olarakta en kötü ihtimalle yedek oturur.Ama takıma büyük katkısı olacağını düşünüyorum.Göbekte Yusuf gibi ayağında top tutabilen futbolcumuz yok malesef.
                        Özkan SÜMER

Yorum

• Yusuf kötü futbolcu değil karşı değilim kesinlikle ...
                          Ama ben Sol için iyi birisini almalıyız diyorum çoğu arkadaş gibi ...
                          Sola adam olsun biraz iyi olsun yeter...
                          Ünlü isim yapmış olması sadece reklam sağlar...
                          " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• Trabzonspor, Bursaspor’un kaptanı Yusuf Şimşek ile ilgileniyor haberleri üzerine Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu Radyospor’a konuştu.

-Yusuf Şimşek Düşündüğümüz Oyuncuların Arasında-

Hacısalioğlu “ Devre arasında transfer yapmayı düşünüyoruz. Eskişehirspor maçında sonra tam bir değerlendirme yapıp alacağımız oyuncuya karar vereceğiz. Orta sahada ve orta sahanın solunda oynayan bir oyuncu arıyoruz. Yerli, yabancı takip ettiğimiz isimler var bu isimler arasında Yusuf Şimşek’te var. Ama şuan için hangi isim olacağı konusunda bir netlik yok. Eskişehirspor maçından sonra yapacağımız değerlendirme sonucu alacağımız isme karar vereceğiz.” dedi.

-Federasyona Bırakılacak Çelenkten Haberim Yok-

Son haftalarda Trabzonspor lehine yapılan hakem hatalarının ardından Trabzonsporlu taraftarların yarın TFF’nin Levent’teki binasına siyah çelenk bırakacak olmasına da değinen Hacısalihoğlu “ Taraftarların TFF’ye siyah çelenk bırakacak olmasından haberimiz yok.” dedi.

Uğur ASARLI / RADYOSPOR.COM
                            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Bence de yusuf isabetli olur
                              o tarz bir oyuncuya ihtiyacımız var.
                              yattara ve gökhanı çok iyi kaçıracak biri

---------slvya-----
                              serkan--song--egemen--cale
                              -----selçuk---colman------
                              yattara--yusuf-----sol acık
                              ------gökhan------

yedek
                              umut,hüseyin,ceyhun,tayfun,barış,ferhat,isaac
                              giray