Serdar, bu Sakaryaspor da oynayan Özgürcan gs nin altyapısındaki çocukmu?
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Forumun her kısmında bence provake amaçlı yazı yazanlar araya sızmaya çalışanlar olabilir bu her takımın forum sitesinde olabilecek türden.
İnanın bana daha ilerki safhalarda şampiyonluğa doğru gittiğimizde bu dahada artacaktır bence bu tür yorum yazanları hiç dikkate almadan hiçbir şekilde alıntı yapmadan cevap vermeyelim.
Aklıselim olarak düşündüğümde benimde hata yaptığımı anladım.
Umarım bende bundan sonra tekrar yanılgaya düşmez ve bunlara cevap yazmam.
Yalnız yönetici arkadaşlarımdan ricam lütfen bu tür kişiler dikkate alınsın takip edilsin ve gereği yapılsın. Burası Trabzonsporumuza ait bir site ve bizim takımla ilgili yorum yazılmalı özelliklede bu başlıkta.
Erkin Koray bir şarkısında şöyle söylemişti yanılıyorsam düzeltin ve lütfen sadece ve sadece artniyetliler üzerine alınsın artniyetli olmayanlar asla ve asla üzerine alınmasın.
Başımda bugün ağrı var,
Bugünun yarını var
Yarının öbür günü var
İt ürür kervan yürür
Forvete Emrah Bozkurt ne dersiniz..12 goLü var gaLiba =)
Buraya bize yakışan isimler yazalım,sırf laf olsun diye oyuncu ismi yazmayalım.Biz burda şampiyonluğa oynayan bir takıma kaliteli takıma direk katkı yapacak oyuncu ismi önerelim daha iyi olur.
Yahu abi fb li dediğiniz adam Edirne de tıp okuyup İstanbulda ki her maçımıza gelir. Farklı düşünüyor olabilirsiniz. Ömer zaman zaman provokatifmesajlar da yazar ( gerekirse tüm Trabzon a karşı Umut ) gibi. Ama iyi bir Trabzonsporludur...
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
gündemdeki denilson ismi bana inandırıcı gelmiyor özkan sümeri denilsonu izlesin diye göndermediler herhalde onu izlemeye gerek yok nasıl futbolcu oldugunu herkes biliyor gündemde olmayan biri olacak sanki özkan sümer sürpriz yapmayı sever bende denilsona sıcak bakmıyorum başarıya aç adam tercihim
Yorum