Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Ara Transfer Dönemi

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak memati61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    sol tarafa kesinlikle sol ayakli oyuncu sart.
    hannoverden Huszti veya Touloseden Mansare

Szabolcs Huszti nin sözlesmesi bu sezon bittiyor tam aradigiimiz adam
    ama sansimiz yok cünkü celtic sevilla bolton gibi kulüblerde pesinde

Yorum

• İlk olarak el_conquistador tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      http://transfermarkt.de/de/spieler/5...es/profil.html

7,5 milyon euro deger biciliyor kendisine. Var mi o kadar paran? Nerden bulacagiz o parayi, anlatsana bir?
      anlatim

sat yattarayi al bunu

Yorum

• İlk olarak ErkinEks tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bu mactan sonra yonetim sakin demesin transfere ihtiyacimiz yok falan diye
        ALARM veriyor takim resmen.

kazandigimiz butn maclar uzaktan attigimiz imkansiz gollerle yada son dakkada buldugumuz sans golleriyle.
        hic bir takimi rahat yenemedik her mac kan agliyoruz kan yensekte berabere kalsakta yenilsekte.
        TRABZONSPOR ASBAŞKANI HACISALİHOĞLU: "İLLE DE TRANSFER YAPILACAK DİYE BİR ŞARTIMIZ YOK"

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, 'İlle de Transfer Yapılacak' Diye Bir Şartlarının Olmadığını, Ancak Teknik Heyetin İsteği ve Kulübün Ekonomik Şartları Doğrultusunda İhtiyaç Varsa Transfer Yapabileceklerini Söyledi.

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, 'ille de transfer yapılacak' diye bir şartlarının olmadığını, ancak teknik heyetin isteği ve kulübün ekonomik şartları doğrultusunda ihtiyaç varsa transfer yapabileceklerini söyledi. Hacısalihoğlu, dün oynanan Kocaelispor maçıyla ilgili yaptığı değerlendirmede, ligde kolay maç olmadığını herkesin bir kez daha gördüğünü, ligin son sırasında bulunan Kocaelispor'un ligin liderine sıkıntılı dakikalar yaşattığını ifade etti. Bütün maçların zor geçtiğini anlatan Hacısalihoğlu, "Her takım kendi sahasında ve deplasmanda kazanmak için mücadele ediyor. Üç puan aldığımız için mutluyuz. Temennimiz en azından devre arasına kadar puanları alarak ilk yarıyı lider kapatmak istiyoruz. Ondan sonra da önümüzdeki günlere bakacağız. Daha sonraki hedefi daha net görebileceğiz, belirleyeceğiz." dedi.

Kocaelispor karşısında son 10 dakika hariç gayet iyi mücadele ettiklerini belirten Hacısalihoğlu, yakaladıkları fırsatları değerlendirmeleri halinde farka gidebileceklerine işaret etti.

- "İHTİYAÇ VARSA TRANSFER YAPILIR" -

Takıma takviye konusunu önümüzdeki günlerde değerlendireceklerini kaydeden Hacısalihoğlu, "Gazetelerde yazılan isimlerden hiçbirinin gerçekle alakası yok.'' dedi.
        Hacısalihoğlu, ara transfer dönemine kadar transfer konusundaki görüşlerinin netleşeceğini ve bu konuda daha sonra bir değerlendirme yapacaklarını belirterek, ''Teknik heyetin isteği, kulübün ekonomik şartlarının çakıştığı noktada ihtiyaç varsa transfer yapılır. Ama ille yapılacak diye de bir şartımız yok. Bizim takım bütün takımlardan iyi bir takım. Yeter ki, herkesin arzu ettiği ve beklediği oyunu sergileyebilsin. Bu da her geçen gün daha iyi kazanılacak diye düşünüyoruz." ifadelerini kullandı.
        (CİHAN)

(Cihan Haber Ajansı) 5 saat önce..
        12/08/08, 19:13

takımda huzursuzluk olmasın diye yapılmış bir açıklama umarım. EsEse fark gerekiyor aksi takdirde. Ceza sahasına kadar herşey mükemmel denılebılecek kadar durumumuz var pozısyon zengınlığı bakımından.

ıkıncı devredekı Sakatlıkları, Cezalıları, Hakemlerimizin olağanüstü başarılarını düşünürsek pekte iç açıcı bır acıklama olmamış...
        burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• Fatih Tekke & Mehmet Topuz

Yorum

• su hakem hatalarinda nezaman bir tepki koyulacak? neden bizim baskanimiz veya baska bir yonetici sesini yukseltmiyor??

Yorum

• bu forum bozuldu mu? hicbiryere giremiyorum

Yorum

• kesinlikle genc istemiyorum, genc yetenekli olacağına tecrübeli vasat olsun daha iyi, buna göre transfer yapılmalı. .
                BİZE HERYER TRABZON!!!
                Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sol açıkta ve sol içte oynayacak aynı zamanda forvete de destek verecek bir oyuncu kesinlikle şart.
                  Dünyada bu dediğinin üçünü birden bir tek Robin Van Persei yapıyor hakkını vererek..
                  Müslüman çocuk, bırakırlar belki bize...

Ciddiyet: Hala en önemli bölge sol açık ve bu genç kadro için bence biraz tecrübeli birini bulmak lazım.. Valencia'ada ilk onbiri Silva'ya kaptıran Vicente alınabilir mi diye düşünüyorum aslında..
                  Sol çizgiyi tek başına toplar, derler, yerine oturtur..
                  Beş on adam almaya gerek yok..
                  Sadece ona odaklanırsak bence olabilir de..
                  Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• cok adama ihtiyac var iyi birtakım olcaksak
                    sol bek
                    sag bek
                    ön libero
                    bir ortasaha
                    bir forvet arkası
                    bir solacık
                    bir forvet bu kadar adam lazım bize hemde iy olacak eze eze sampiyon olmak sitiyorsak keyif almak sitiyorsak nerden bulursak bulalım ama cok ama az paralo olsun farketmez arastırılıp iyisi bulunmalı
                    bu takimin iki senedir forveti yok hala forvet bulamadik ne kadar plansiz programsiz bir yonetimimiz varmis

Yorum

• masaya yumruğunu vuran hakkımız yedırmeyecek bir yönetici transfer edelim
                      Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• buyuk klupumuz diyoz bi tane adamımız varmı afrika liglerini izleyen
                        bi tane adamımız varmı latin liglerini izleyen
                        bi tane adamımız varmı brezilya ligini izleyen
                        bi tane adamımız varmı asya ligini izleyen
                        bi tane adamımız varmı u15 u16 u17 u18 u19 u20 sampiyonluk maclarını

buyuk klup olmak istiyosak ve buyumek istiyorsak bu dedikerim yapılmalı genel bir arastırma sart bize gelecek seneler icin
                        bu takimin iki senedir forveti yok hala forvet bulamadik ne kadar plansiz programsiz bir yonetimimiz varmis

Yorum

• transfer ekibi kurulmalı bi sene boyunca butun ligler izlenmeli boyler bir seyler yapılıp iy transferler yapılmalı

Yorum

• İlk olarak ERDEM KOLTUK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            hüseyin le ilgili yorumuna tamamen katılıyorum.hüseyin halı sahada ilk 5e giremez..
                            ben de sizlere şaşıp kalıyorum. hüseyin bu takımın aksayan yeri değil. sol açık, forvet arkası ortasaha, sorunları halledilmeden hüseyinin yerine transfer en iyi ihtimalle 3. önceliklidir. hele ki arkasında benim nedense çok beğendiğim ceyhun varken o bölgeyi düşünmememiz lazım (ŞİMDİLİK)
                            İmza...

Yorum

• İlk olarak arifemre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ben de sizlere şaşıp kalıyorum. hüseyin bu takımın aksayan yeri değil. sol açık, forvet arkası ortasaha, sorunları halledilmeden hüseyinin yerine transfer en iyi ihtimalle 3. önceliklidir. hele ki arkasında benim nedense çok beğendiğim ceyhun varken o bölgeyi düşünmememiz lazım (ŞİMDİLİK)
                              hüseyin iyi mi kötü mü bilmem o konuda yorum yapmam ama bişe demek isterim...
                              oda bu takımın göbeğine adam alınması gerektiğidir. Bursa dünkü maçta sürekli kanatları zorladı bişe olmadı bundan önce de öyle oluğu gibi. ama ne zaman ortadan geldi 2 kere ikisindede gol buldu. Diyceğim odur ki orta alanın göbeği boş şu an. Gezen bir selçuk sadece kesme işlemi yapmaya çalışan bi hüseyin olmuyor orda orta alana adam alınmalı diyorum...
                              [ille d' 7]

Yorum

• 2 tane kanat oyuncusu ve forvet'e takviye lazim.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X