İlk olarak genç61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2008-2009 l Ara Transfer Dönemi
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak MUSTAFA C. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaslar dün evde degildim ve transferden son gelismeleri ögrenemedim simdi
gelisme varmi ?
Yorum
-
İlk olarak ÖZAY AKSOY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFutbolcu ne kadar yetenekli olursa olsun sahada göstermiş olduğu performansın sonucunu yansıtan istatistiksel veriler yeterli değilse günümüz futbolunda kendine yer bulamaz. Bugün M.City Kaka için Milan'a 120 milyon euro teklif ederken 3-4 yıl öncesine değin Ronaldinho,Kaka,Robinho vs.den daha iyi futbolcu denilen Adriano'yu bugün hatırlayanınız var mı acaba?poetricus
Yorum
-
İlk olarak muratonbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledoğru değil.sallamasyon bi haber.Eğer Papa Fakirleri O Kadar Düşünüyorsa Önce Altın Kubbeleri Satışa Çıkarsın
Diego Armando Maradona
Yorum
-
İlk olarak MUSTAFA C. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebiri lütfen cevap verebilirmi
adrenalin : inpoetricus
Yorum
-
İlk olarak M'rh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBende 12 yaşından beri Trabzonspor sevdalısıyım hatta Umut'a göre 10 kat daha çok öz ve öz Trabzonsporluyumdur. Amatör kulüplerde top oynamışlığımda var o zaman ben ve benim gibiler de takımda bulunsun. ? Bu kadar saçma bir düşünce olabilir mi allah aşkına.
Umut'un hırsına , mücadelesine itiraz etmiyorum heralde eden de yoktur ama bu oyuncunun kaçırdığı %100 gollere , topu kontrol edemeyişine , pozisyon alamamasına nasıl oluyorda tahammül edebiliyorsunuz ? Trabzonspor da forvet oynamanın yolu mücadele ve koşmaktan mı geçiyor arkadaşlar ???
Şu en son Kocaeli maçında Gökhan'ın pasında çok rahat durumda topu kontrol edebileceği yerde diziyle son anda topu kontrol etmişti o kadar kolay pozisyonu zora sokmuştu.
Ben Umut'un meraklısı diilim. En çok eleştirenlerdenim hatta. Sana gelince sen de Umut kadar oynayabiliyosan sen de bulun takımdaTakımdaki oyuncular 3 ezik taraftarları olsa takım ruhu olabilirmi zannediyosun? Mutlaka Trabzonsporlular bulunmalı kadroda.Ama ben de Umut'un 11de oynayabilicek düzeyde olduuna inanmıyorum.Kadroda bulunsun diyorum. Umut en azından yedek olmayı hakeder o kadar gol kaçırsa da. Umut'la bi alakası yok bu başlıın o yüzden daha cevap yazmak istemiyorum
-------BİZE HER YER TRABZON-------
http://twitter.com/#!/eren_1967
Yorum
-
İlk olarak FATİH ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebırakın beyler transferi filan.tıklayın yayıncı kuruluşun sitesini şikayet yazın lanet okuyun adamlar bizi takmıyor macımızı yayınlamıyor.
Yorum
-
İlk olarak ErtuGrul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleilyas'i boluspor aldi..elimizden kacirdik..
Yorum
-
İlk olarak MUSTAFA C. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebiri lütfen cevap verebilirmi...beklmedeyiz....
...TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
İlk olarak MUSTAFA C. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebiri lütfen cevap verebilirmiadak adıyorum ne zaman şampiyon olursak bi kurban kesecem
Yorum
-
[quote=ÖZAY AKSOY;1868341[/quote
Futbolcu ne kadar yetenekli olursa olsun sahada göstermiş olduğu performansın sonucunu yansıtan istatistiksel veriler yeterli değilse günümüz futbolunda kendine yer bulamaz. Bugün M.City Kaka için Milan'a 120 milyon euro teklif ederken 3-4 yıl öncesine değin Ronaldinho,Kaka,Robinho vs.den daha iyi futbolcu denilen Adriano'yu bugün hatırlayanınız var mı acaba?[/quote]
O konunun futbolcunu istatistlik verileriylen alakası yokki abicim.Oyuncunu kisilik yapısı calızma azmi sosyal yasantısı ....vs. ile ilgili.Bir topcu zaten kisisel ozellikleri yoksa ondan bir gelecek beklenemez.BiZe HeRyEr TrAbZoN
Yorum
-
İlk olarak guarin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledikkatini cekerim ben 2 futbolcunun yeteneklerınden bahsettım.Sen geldın istatislige doktun işi.Futbolcuları karıyer verılerıne gore kıyaslamak nasıl bır mantık.Ben futbolcuların yeteneklerını degerlendırırken sen ıstatıslık sunup fubol futbol persvektıfının cok genıs oldugunu mu sanıyosun.Benim interneti arastırıp bilgi toplamamı onerıyorsun interneti arastırıp 2 futbolcuyu kıyaslamak ne kadar dogru.
ben sana umutla arifin cok farklı oyuncu oldugunu vurguladım.Futbol bilgimin futbol persvektıfı mın ne dar oldugunu nerden bılıyorsun.İstatislik bilgi toplama ihtiyacı duymadım umut icin merak ediyosan soliyeyim bakmak arastırmak da istemiyorum.gozle gorunen seyi arastırmama gerek yok.
İstatistik bilimi sana gözle görünmeyeni anlatmaz . Aksine gözlenebilen aksiyonların sayısal karşılığıdır . Örneğin gol kaçırma oranı . Bu bir maçta bir şey ifade etmez fakat sezon ve kariyer ortalamaları futbolcunun pozisyon alması bitirici vuruş tekniği , soğukkanlılığı gibi konulardaki yetenekleri hakkında bilgi verir . Futbolcunun analiz edilebilen bütün istatistikleri bir araya geldiğinde futbolcunun yetenekleri hakkında bir ön görüş ortaya çıkar . Dünyadaki bütün futbolcu izleme programlarının temel dayanağı bu konudur . Bu konuda çalışan ve teknoloji geliştirende bir çok akademi mevcuttur . Bunu yok sayıyorsanız beraberinde dünyanın dev kulüplerinin futbolcu araştırma ve geliştirme tekniklerinide çöpe atmanız gerekir .
Bu da bir başlangıç . En azından artık cevap yazıyorsunuz .
Bu arada söylediklerimi çarpıtmadan devam edersen mutlu olurum . Senin yazdığın aynen şu şekilde .
iyide tamam arif ne goller atmıs karıyerınde umutla kıyaslanamaz bıle.Hadi diyelim gol atamıyodu adam attırıyodu adam gecıyodu bana gore atıyodu da.Umut cok kosuyo.Kosmaklan olmuyo eger kosmaklan bıse olsaydı suan dunyanın en ıyı mıllı takımı kenya olurdu.En son Serdar A tarafından düzenlendi; 17.01.2009, 13:21.
Yorum
-
JUAN CARLOS TOJA !!! http://www.transfermarkt.de/de/spiel...ja/profil.html http://de.youtube.com/watch?v=Ify-t_LBI-w Piyasa Degeri 900.000! Tas Catlasin 2 Milyona aliriz!Süper bir Sol Kanat ve 23 Yasinda!
“Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum