Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Ara Transfer Dönemi

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• özeri sadec fener değil gs de bjk de istiyor, orda kimsenin şüphesi yok önemli olan nereye gideceği..
    BİZE HERYER TRABZON!!!
    Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

• İlk olarak Erdal DİLEK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      özeri sadec fener değil gs de bjk de istiyor, orda kimsenin şüphesi yok önemli olan nereye gideceği..
      walla onu bunu bilmem aziz yıldırım alacağım dediği adamı alır. Tuncay Şanlının fenere gitmeden önce fanatik galatasaraylı olduğunu biliomuydunuz? yani money talks...

Yorum

• şimdi bmn de özerin bir tane akrabasi yok he, şaşirdim. . .
        BİZE HERYER TRABZON!!!
        Bordo Mavİ

Yorum

• İlk olarak halukongan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          walla onu bunu bilmem aziz yıldırım alacağım dediği adamı alır. Tuncay Şanlının fenere gitmeden önce fanatik galatasaraylı olduğunu biliomuydunuz? yani money talks...
          SELCUĞU DA alacaktı, sennayıda sennanın yedeğinide josico geldi, fener tükeniyor, carlos, alex, josico, maldonado, emre, genc yetenek diye aldıkları eellrinde patladı, artık aziz fenerin parasını kafasına göre harcayamaz. . .
          BİZE HERYER TRABZON!!!
          Bordo Mavİ

Yorum

SELCUĞU DA alacaktı, sennayıda sennanın yedeğinide josico geldi, fener tükeniyor, carlos, alex, josico, maldonado, emre, genc yetenek diye aldıkları eellrinde patladı, artık aziz fenerin parasını kafasına göre harcayamaz. . .
            selçuğu paradan dolayı mı alamadı sence? Sadri Şener iyi arkadaşı aradan çekil dedi diye alamadı adamlar 1 maçta 1 trilyon hasılat yapıyo allah aşkına gelmek isteyen her adamı alırlar senna tabiki gelmek istemicek ama ya özer gitmek isterse diye diyorum sonra hayal kırıklığına uğramayalım...Adam egosunu tatmin için sırf sakat emreye dünya para verdi dünyanın en kazma adamına bile 2 trilyon verir bu adam...
            En son Haluk Ongan tarafından düzenlendi; 11.12.2008, 02:49.

Yorum

• İlk olarak halukongan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yanlış istihbarat.Başka takımların reklamını yapmamak için muhabettide burada bitiriyorum
              TRABZONSPOR DÜNYANIN EN BÜYÜK ŞEHİR TAKIMIDIR

Yorum

• ha ayrıca trabzonspor şampiyonluğa giderken eğer özer bizi bırakıp 3-5 in hesabını yapıb fener gidecek kadar trabzonsporluysa varsın gitsin, sonucta fenerde bizim verdiğimizin iki katı fazla verecek hali yok bir alex veya emra kadar ve her neyse,

birde bu takım özerle lider olmadı, bizim özere aman aman ihtiyacı oldupunu da düşünmüyorum , bizim tam bir maestroya ihtiyacımız var, tecrübeye ihtiyacımız var diye düşünüyorum, yani orta sahaya sadece özer alınıp o mevkiye adam almazsak işte o zaman aslında hayal kırıklığına uğrarız. .
                BİZE HERYER TRABZON!!!
                Bordo Mavİ

Yorum

• İlk olarak Zafer BİLGİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yanlış istihbarat.Başka takımların reklamını yapmamak için muhabettide burada bitiriyorum
                  Fenerli olmadığını biliyorum da belki takım yanlıştır.

Yorum

ha ayrıca trabzonspor şampiyonluğa giderken eğer özer bizi bırakıp 3-5 in hesabını yapıb fener gidecek kadar trabzonsporluysa varsın gitsin, sonucta fenerde bizim verdiğimizin iki katı fazla verecek hali yok bir alex veya emra kadar ve her neyse,

birde bu takım özerle lider olmadı, bizim özere aman aman ihtiyacı oldupunu da düşünmüyorum , bizim tam bir maestroya ihtiyacımız var, tecrübeye ihtiyacımız var diye düşünüyorum, yani orta sahaya sadece özer alınıp o mevkiye adam almazsak işte o zaman aslında hayal kırıklığına uğrarız. .
                    bencede aynen katılıyorum zaten bu kadar abartmanın bi gereği yok bi adamı...

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      nedir bu özer hurmacı aşkı anlamadım, alırsak fos çıkacak..
                      http://www.vtunnel.com/index.php/101...11d8b971c21536 izlede bi sonra konuşalım kardeş
                      Twitter Adresim

Yorum

• mesela Juninho
                        BİZE HERYER TRABZON!!!
                        Bordo Mavİ

Yorum

• mehmet çakır'ı istemişimdir 2-3 sezondur bence faydalı olur takıma
                          .

Yorum

• eğer özer alınırsa kesinlikle sol tarafa yattara tipinde bir adam almamız gerekir, ama Juninho tipinde bir orta saha alırsak o zaman hemen hemen takımın bütün eksiği giderilmiş kadar olur. . .
                            BİZE HERYER TRABZON!!!
                            Bordo Mavİ

Yorum

• saat gece 3.25... yarın sabah uyansak ve gazetede internette flaş flaş flaş.... özer ve denilson bitti ,fatih de geliyor... galiba çok uykum geldi de pc başında mı rüya görüyorum ne iyi geceler.....

Yorum

• Murat Ceylan için Antep´e şu ana kadar en ciddi öneriyi yapan takımın Trabzonspor olduğu ortaya çıktı. Karadeniz ekibinin önümüzdeki günlerde Gaziantep´in kapısını bir kez daha çalacağı öğrenildi.

Listesi netleşiyor
                                Ara transferde kadrosuna birkaç takviye yapmakta kararlı olan ve şu sıralar pazar araştırmasını sürdüren Trabzonspor’un listesindeki isimler de yavaş yavaş şekillenmeye başladı. Ankaraspor’dan Özer ile ilgilendiği bilinen Karadeniz temsilcisinin gönlündeki bir başka oyuncunun ise Gaziantespor’un genç oyuncusu Murat Ceylan olduğu ortaya çıktı. Birçok kulübün Murat Ceylan için sırada beklediği konuşulsa da şu ana kadar en ciddi önerinin Trabzonspor’dan geldiği belirtildi.

Takas da olabilir
                                Trabzonspor'un ilk temastan aldığı olumlu tepkinin üzerine Gaziantepspor’un kapısını bir kez daha çalacağı bildirildi. Murat Ceylan için kulübünün ise 3 milyon Euro gibi bir rakam üzerinde durduğu, ancak para artı oyuncu fikrine de sıcak bakabileceği kaydedildi. Yönetimin önümüzdeki günlerde teknik direktör Ersun Yanal ile yapacağı transfer zirvesinden sonra 20 yaşındaki orta saha oyuncusu ile ilgili izlenecek stratejinin netleşeceği vurgulandı.

Murat Ceylan bu sezon ne yaptı?
                                Maç Dakika Gol Asist
                                13 1072 1 1
                                fanatik

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X