Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Ara Transfer Dönemi

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• tabata kaprıslı adam ben pelenın on numara gıydıgı takımdan geldım deyıp anteplılerle tartısmız boyle karakterde sahıp bı fuybolcu bıze yararlı olabılırmı sızce kaldıkı oynadıgı futbolda basarılı degıl kac gol attı kac asıst yaptı bence gereksız olur tabata ondan daha kalıtelısını daha ucuza alırız turkıyede forma gıydfıgı ıcın degerı yukselmıstır bızım anadolu takımları ucuza vermez bız ıstedık dıye onlarda kalıtelı oldugunu dusunurler on lıraya aldıkları topcuya 200 lıra fıyat bıcelrr em ıyısı bıraz fedakarlık yapıp brezılyadan on numarayı almak sampıyonluk ıcın deger

Yorum

• İlk olarak jurietti tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      tabata kaprıslı adam ben pelenın on numara gıydıgı takımdan geldım deyıp anteplılerle tartısmız boyle karakterde sahıp bı fuybolcu bıze yararlı olabılırmı sızce kaldıkı oynadıgı futbolda basarılı degıl kac gol attı kac asıst yaptı bence gereksız olur tabata ondan daha kalıtelısını daha ucuza alırız turkıyede forma gıydfıgı ıcın degerı yukselmıstır bızım anadolu takımları ucuza vermez bız ıstedık dıye onlarda kalıtelı oldugunu dusunurler on lıraya aldıkları topcuya 200 lıra fıyat bıcelrr em ıyısı bıraz fedakarlık yapıp brezılyadan on numarayı almak sampıyonluk ıcın deger
      adam oyun kurucu forvet yada kanatt deılkı brakda kaprıslı olsun bı bak youtube dan ne harektler ne goller ne fırıkıkler var adamın antepte pas atacak pas alacak bırı yok
      Hastikoz

Yorum

• Özer'in dayısı Lemi Çelik dediki ben özeri 16-17 yaşlarında trabzona getirdim ama kimse ilgilenmedi sonra ankaraspora verdim dedi senebaşındada Melih Gökçek'e 500.000 euro indirim yaptırttım almadı dedi ama devre arası Melih Gökçek Özer'i fenere vericek dedi şimdi hangi yüzle özeri istiyoruz kaç kere kapımızdan döndü özerin yerine kewell,arda gibi yıldız bir sol açık almalıyız heran maçın skorunu değiştirebilcek bir sol açık

Yorum

• özerin sözleşmesinde özel bir madde olduğu ve 1,5 milyon euro verirse trabzonspora trabsfer olabileceği gibi bir bilgi aklımda , bilgisi olan varmı?
          Eğilmedik, Kırıldık defalarca....

Yorum

• defansa da song gibi yıkılmaz bi kale daha çünkü lazım egemen veya song sakatlandımı sıkıntı oluyor.
            bi kanat oyuncusu:özer hurmacı
            bi oyun kurucu:denilson

RİV RİV RİV . . .

Yorum

• İlk olarak kurtcebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              özerin sözleşmesinde özel bir madde olduğu ve 1,5 milyon euro verirse trabzonspora trabsfer olabileceği gibi bir bilgi aklımda , bilgisi olan varmı?
              Sözlesmesinde böyle bir madde oldugunu sanmiyorum.Böyle birsey olsaydi simdiye kadar medyada aciga cikardi.
              Lemi celik p.tesi günü bir yerel kanalda,özeri sezon basinda 1-5 milyon euroya Trabzonspora getirdigini ama kabul edilmedigini belirtti.
              Sözlesmesinde 1-5 milyon euro ödenirse serbest kalir ibaresi bulunan bir oyuncuyu lemi celik neden ayni fiyata teklif etsin degil mi?
              "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• [QUOTE=eng61;1802698]adam oyun kurucu forvet yada kanatt deılkı brakda kaprıslı olsun bı bak youtube dan ne harektler ne goller ne fırıkıkler var adamın antepte pas atacak pas alacak bırı yok[/QUO

neden kaprslı olcakmıs takımın havası var bu havayla zaten takım ılerlıyo ne gerek var bu havayı bozmaya ayrıca antepde neden pas atcak alcak oyuncu yok bızdede kalıtelı oyuncular yokken yattara oynadıgında kazanıyoduk oynamadıgında kesın yenılcez dıye bakıyoduk gecen senelerde tabatada futbolcuysa sırtlasın antepı ne kazandırdı antepe fenere bı gol atan futbolcuyu hemen alalım ıstıyosunuz mustafa kecelıde oyle alındı tabata kotu degıl kalıyelı ama seneye sampıyonlar lıgınde oynayacak bı takım ıcın yeterlı degıl o mevkıde almısken ıyısını almak gerek gelecegıde dusunup

Yorum

• İlk olarak Erdal DİLEK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  madem özelden attın buraya niye yazıyorsun, ne biçim bir usluptur boşver buraları, buralar boş verecek sayfalarsa lütfen msn den görüşün. . .

kardeşim ben başlık açtım bu haberimi kapadılar.sen niye alınganlık yapıyosun??
                  Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler memleketi olamaz.
                  K.ATATÜRK

Yorum

• Özer'e göre kanatlarda verimsiz oynuyor. Verimli olduğum bölge ortasaha göbek diyor
                    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Özer fb ye giderse futbol hayati kayar aninda ... Burak yilmazlari colin kazimlari görmuyor herhalde o ...
                      Birde bence Lemi istese baglar özeri ts ye ama ugrasmiyor demek ..

Yorum

• Lemi bu adamın dayısı değilmi? Ankaraspora vs. bu çocuğu getiren lemi değil mi?
                        bence başbakan lemi özeri bize getirir, devre arası özer bizim olur.
                        özel bir sözleşme maddesi olduğunu hatırlıyorum ama emin değilim. lemi gerçek bir trabzonsporludur, adam gibi adamdır, ben özeri bize getirmek için herşeyi yapacağına eminim.

Yorum

• özer sol kanat oyuncusu değil eğer bu bölgeye alınması için düşünülüyorsa bizim için verimsiz olur.özer,ofansif bir orta saha oyuncusudur.siz ankaraspor'un maçlarını hangi gözle izlediniz şaşırıyorum doğrusu sol kanat için bir transfer yapılacaksa ki şart engin baytar alınsın.

Yorum

• ofansif orta saha evet, ihityacımız olan oyunculardan biri, bir de sol kanata oyuncu alır sadri şener, eminim alır. efsane başkan.

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Shatskikh artık Kiev de şans bulamıyor.Tecrübeli bir oyuncu.İhtiyacımızı karşılayabilecek cinsten.Maliyeti uygun olacaktır.Şampiyonluk yolunda ve muhtemel Cl maçlarında bu türden oyunculara ihtiyacımız olacaktır.
                              Ne kadar doğrudur bilmiyorum ama Özbek oyuncuların yerli statüsünde oynayacakları gibi birşey duymuştum. Araştırılması gereken bir oyuncu.

Sağbek içinde Orhan Şam'ı şimdiden halletmeliyiz.

Soru;Özer sol kanatda oynayabilir mi? Ardanın Gsde yaptığını bizde yapabilir mi?
                              Theo-Selçuk ikilisi ortasahayı götürebilir mi?

Bu tür genç yeteneklerden eski Manulu Chris Eagles var.Manuda şans bulamayınca Burnley'e transfer oldu. Sağda solda ve ilerde oynayabilecek yetenekli bir hücum oyuncusu.

Bu arada Stilic-İbricic-Tomasov üçlüsünden haber yok mu?
                              aklı başında görüşler bunlar.
                              bu forumda nadir görülen birşey...........

Yorum

• İlk olarak oguzhanakyildiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bi kanat oyuncusu:özer hurmacı
                                bi oyun kurucu:denilson
                                Sıralama ters olmuş .

Selçuk ve Özer yan yana oynarken görmek isterdim . Kadroda Ceyhun ve Theo'nun da olması şartıyla

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X