Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Ara Transfer Dönemi

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bana kalsa futboldan para yı tamamen çıkarırım. Sadece maaş bağlarım futbolculara. Bir futbolcu bir takımı seçince ömür boyu o takımda kalmalı...Bilmem anlatabildimmi Zafer ))
    Hey gidi S.S.C.B.Batmasan ne olurdu.Erdal abinin kafasındaki futbol düzeni için o kadar uygun bir memlekettinki

Neyse abi sana hayırlı geceler.
    TRABZONSPOR DÜNYANIN EN BÜYÜK ŞEHİR TAKIMIDIR

Yorum

• İlk olarak Erdal DİLEK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Faty Papy Trabzon'a geliyor
      11 Aralık 2008 / 21:32
      Trabzonspor'un daha önce anlaşma sağladığı Faty Papy'ın iki hafta içinde Trabzon'a gelmesi bekleniyor.

Trabzonspor, Burundi milli takımında forma giyen Faty Papy ile daha önce anlaşma sağlamıştı, bu futbolcunun bir iki hafta içinde Trabzon'a gelmesi bekleniyor.

Trabzonspor 'da transfer erken start aldı. Bordo mavili ekibin yönetim kurulu daha önce Bruni Milli Takımında izlenen 1993 doğumlu orta saha oyuncusu Faty Papy ile anlaşma sağlamıştı.Brundi A Milli takımında forma giyen siyahi futbolcu Papy'ın bir iki hafta içinde Trabzon'da olması bekleniyor.

Daha önceki haberimiz:
      Bu ne ya dalga mı geçiyolar bizle. Brundi diye ülke mi var bu bir, ikincisi 15 yaşında bu adam Bilen biri açıklasın şunu bi zahmet...D
      "Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır."

Yorum

• İlk olarak Dogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu ne ya dalga mı geçiyolar bizle. Brundi diye ülke mi var bu bir, ikincisi 15 yaşında bu adam Bilen biri açıklasın şunu bi zahmet...D
        Burundi diye ülke var bu doğru.Yaşı konusunda birşey diyemem
        Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
        As Roma
        Francesco Totti "10"
        Twitter:cemtotti61

Yorum

• ben ne erhanın ne de da silvanın şampiyonluk isteyen bi kadro için yeterli olduğunu düşünmüyorum bunların ikisi alınacağına gidelim tabatayı alalım yıldız lazım bize vasat topcu değil.. maç kurtaracak topcu almayalıyız paraya kıyıp
          Temiz Futbol istiyoruz !!! İnadına TrabZonSpor İnadına Şampiyon !!!

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Burundi diye ülke var bu doğru.Yaşı konusunda birşey diyemem
            Cahil kalmışız demek ki. Burundi daha çok beyaz eşya markası gibi duruyor Nasıl topçu acaba 15 yaşında nasıl dikkatini çekmiş bizimkilerin.
            "Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır."

Yorum

• İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Da silva çok iyi olur sola ben şahsen beğeniyorum

Erhan yerine ise Taner Gülleri çok daha iyi olur..

Ayrıca Kennedy Bakircioglu ve Murat Ceylan çok faydalı olur....
              Bakircioğlu'nun Midyat'lı bir süryani aileden geldiği söyleniyor . Daha önce bir çok teklif olmasına rağmen Türkiye'ye gelmemesini bu şekilde açıklayanlarda var . Araştırmak gerek .

Yorum

• İlk olarak Dogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Cahil kalmışız demek ki. Burundi daha çok beyaz eşya markası gibi duruyor Nasıl topçu acaba 15 yaşında nasıl dikkatini çekmiş bizimkilerin.
                demekki iyi futbolcu dikkat cektigine göre
                Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk olarak Zafer BİLGİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Farabi yle ortak menajerlik şirketiniz var gibi bir his oluştu içimde
                  O da olacak , her şeyin bir zamanı var

Yorum

• Cumartesi PAF takımını da seyretmek lazım.
                    Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Kastamonu dan Ümit milliye çağırılan bir oyuncu vardı ismini bilen var mı acaba??

Gerçekten cavcav ın altyapısı baya bi güçlü. İzlenmesini tavsiye ederim

Yorum

• İlk olarak Erdal DİLEK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Faty Papy Trabzon'a geliyor
                        11 Aralık 2008 / 21:32
                        Trabzonspor'un daha önce anlaşma sağladığı Faty Papy'ın iki hafta içinde Trabzon'a gelmesi bekleniyor.

Trabzonspor, Burundi milli takımında forma giyen Faty Papy ile daha önce anlaşma sağlamıştı, bu futbolcunun bir iki hafta içinde Trabzon'a gelmesi bekleniyor.

Trabzonspor 'da transfer erken start aldı. Bordo mavili ekibin yönetim kurulu daha önce Bruni Milli Takımında izlenen 1993 doğumlu orta saha oyuncusu Faty Papy ile anlaşma sağlamıştı.Brundi A Milli takımında forma giyen siyahi futbolcu Papy'ın bir iki hafta içinde Trabzon'da olması bekleniyor.

Daha önceki haberimiz:

Altyapiya alinacak heralde bu konu hakkinda bilgisi olan var mi?
                        "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• İlk olarak husky61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          arkadaşlar faty yi almışız haber 61 yazıo
                          acaba doğruluk payı nedir?
                          • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Bu Faty Papy, 15 yasinda ama Burundi milli takiminda Dunya Kupasi eleme gruplari maclarinin tamaminda direk veya sonradan girerek oynamis.. (Ya bu usak gercekten iyi ya da Burundi'de topcu yok ) Tunus, Burkina Faso ve Seyseller'in bulundugu grupta 6 macta 6 puanla 3.olmuslar bir ust tura cikamamislar..
                            En son Erkin tarafından düzenlendi; 12.12.2008, 02:42.
                            Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• Özeri Alalım İsaac i de Umutun yerine Koyalım Olsun Bitsin ... Asisst Kralı Özer Gelse Kafi takıma Kaliteli bir forvet de cabası olur bu işin garanti şampiyonluk olur.... Bana öyle geliyorki Mevkilere Gereken Transfer yapılacak ama vasat futbolcular olacak sadece kadro derinliğini sağlamak için .. umarım yanılırım
                              Temiz Futbol istiyoruz !!! İnadına TrabZonSpor İnadına Şampiyon !!!

Yorum

• Isaac ı unutun mu??? O da ne demek abi. Isaac unutulur mu hiç??? Ben yanlış anladım heralde.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X