Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Ara Transfer Dönemi

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonspor'a ret
    Aydın yuvada kaldı
    Beşiktaş'ın devre arası transfer döneminde Bursaspor'dan transfer ettiği Yusuf Şimşek'e karşılık Yeşil-Beyazlı kulübe verilen Aydın Karabulut, Bursaspor'da oynamak istemediğini belirtmişti. Genç futbolcu yaptığı bu açıklamanın ardından Bursaspor'un kampına katılmamış ve sakatlığının tedavisinin son aşaması için Almanya'ya gitmişti. Son iki haftadır Beşiktaş kulübü ve Aydın Karabulut arasında yapılan görüşmeler sonucu, genç oyuncunun futbol hayatına hangi kulüpte davem edeceği netlik kazanmamıştı. Son olarak Trabzonspor, Aydın Karabulut'u kadrosuna katmak için girişimlerde bulunmuştu. Ancak Beşiktaş yönetimi Aydın'ı Trabzonspor'a vermedi. Bu akşam Beşiktaş yönetimi ve genç oyuncu arasında yapılan son görüşme sonrası genç oyuncunun siyah beyazlı kulüpte kaldığı öğrenildi.

Tedavisi tamamlanan ve futbol oynayabilecek düzeye gelen genç futbolcunun, yarın Beşiktaş Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılacak antrenmana çıkacağı ve Siyah-Beyazlı formayı giymeye devam edeceği kaydedildi.

benim anlamadigim sey;

aydin karabulut yusuf transferi sonrasinda bursaspor'a bonservisiyle verildi. ancak bursasporla anlasamadi. ancak bu oyuncu hala bursaspor'un degil midir? nasil oluyorda besiktasta kalabiliyor, o zaman yusuf'u geri alsin bursaspor. hic birsey anlamadim bu aydin olayindan.
    "ama her şeye rağmen bu yeryüzünde şarkılar söyledik. teşekkürler dünya." kazim koyuncu

Yorum

• bjk korkiyor bizden

Yorum

• İlk olarak metinU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Trabzonspor'a ret
        Aydın yuvada kaldı
        Beşiktaş'ın devre arası transfer döneminde Bursaspor'dan transfer ettiği Yusuf Şimşek'e karşılık Yeşil-Beyazlı kulübe verilen Aydın Karabulut, Bursaspor'da oynamak istemediğini belirtmişti. Genç futbolcu yaptığı bu açıklamanın ardından Bursaspor'un kampına katılmamış ve sakatlığının tedavisinin son aşaması için Almanya'ya gitmişti. Son iki haftadır Beşiktaş kulübü ve Aydın Karabulut arasında yapılan görüşmeler sonucu, genç oyuncunun futbol hayatına hangi kulüpte davem edeceği netlik kazanmamıştı. Son olarak Trabzonspor, Aydın Karabulut'u kadrosuna katmak için girişimlerde bulunmuştu. Ancak Beşiktaş yönetimi Aydın'ı Trabzonspor'a vermedi. Bu akşam Beşiktaş yönetimi ve genç oyuncu arasında yapılan son görüşme sonrası genç oyuncunun siyah beyazlı kulüpte kaldığı öğrenildi.

Tedavisi tamamlanan ve futbol oynayabilecek düzeye gelen genç futbolcunun, yarın Beşiktaş Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılacak antrenmana çıkacağı ve Siyah-Beyazlı formayı giymeye devam edeceği kaydedildi.

benim anlamadigim sey;

aydin karabulut yusuf transferi sonrasinda bursaspor'a bonservisiyle verildi. ancak bursasporla anlasamadi. ancak bu oyuncu hala bursaspor'un degil midir? nasil oluyorda besiktasta kalabiliyor, o zaman yusuf'u geri alsin bursaspor. hic birsey anlamadim bu aydin olayindan.
        Aydın Bursa ya gitmek istemeyince,tüpçü 500 bin daha verdi Bursa ya

Yorum

• ergin manisaspora gitmiş ona başarılar bizde olmadı inşallah manisasporda başarıl olur

Yorum

• göksüyu profesyonel yaptilar da niye 2 ci takima verdiler gene

Yorum

• demirören simdi biraz iyilik yapacak bjk'ya cünkü 2010'da secim var .. orda yine secilirse ozaman devam batircak bjk'yi. neyse bosverin

olsun gitsin aydin yine bjk'ya .. bizim ellerimizde zaten cok genc yetenekler var .. vallah bizim yedeklere baksan hepzi cocuklar yaw

Yorum

• İlk olarak yatara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                göksüyu profesyonel yaptilar da niye 2 ci takima verdiler gene
                nerde yaziyor bu ?

Yorum

• bu haftaki macda paf takim icin oynadi

Yorum

bu haftaki macda paf takim icin oynadi
                    Profesyonel yapmak demek,pafta oynamıcak anlamına gelmez Yavaş yavaş o da takıma girmeye başlıcaktır Umarım
                    -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• arkadaslar sizden odasini Bordo Mavi boyatan varmi ben yapmak istiyom bi tafaindada Bize Her Yer Trabzon yazdiracam yukarki tavanada Trabzonspor Amblemi nasil ama

transfer dönemi niye bugün saat 18 de kapandi da 00 de degil???

Yorum

arkadaslar sizden odasini Bordo Mavi boyatan varmi ben yapmak istiyom bi tafaindada Bize Her Yer Trabzon yazdiracam yukarki tavanada Trabzonspor Amblemi nasil ama

mesai bitimi oldugu icin.
                        "ama her şeye rağmen bu yeryüzünde şarkılar söyledik. teşekkürler dünya." kazim koyuncu

Yorum

arkadaslar sizden odasini Bordo Mavi boyatan varmi ben yapmak istiyom bi tafaindada Bize Her Yer Trabzon yazdiracam yukarki tavanada Trabzonspor Amblemi nasil ama

Herşey bordo mavi benim
                          -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• İlk olarak Eren119 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Herşey bordo mavi benim
                            bende yaptirmak isityorum ama nasi desginn olacani bilmioyom bi tafi bordo bi tarafi mavimi yoksa karisikmi

Yorum

• Arkadaşlar ara transfer dönemi sona erdiğinden artık bu başlığı bir sonraki transfer dönemine kadar kapatıyoruz...

Not: Artık şampiyon olduktan sonra kadromuzu güçlendirme çalışmalarında açarız bu başlığı hayırlısıyla
                              En son Berk Akçay tarafından düzenlendi; 03.02.2009, 00:22.
                              "Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar."

Mustafa Kemal ATATÜRK

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X