Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Ara Transfer Dönemi

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    daha futbolcunun ismini yazamıyorsun,sonra gelip kıyaslama yapıyorsun =)
    bir harf atlayınca çok komik oluyo değilmi

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Özkan Hoca da uzak mı dursun takımdan diyorsun yani...

Bu kadar reform bizi bozar hocam
      Yok abi öyle birşey demedim.Özkan Hoca tabi ki bize lazım ama Ersun Yanal'ın istemediği bir adamı alıpta getirirse benim tanıdığım Ersun Yanal o adamı oynatmaz.Olan bizim paracıklara olurGerçi görüşü alınmıştır mutlaka.

Yorum

• Barış Memiş varken,Gökhan Emreciksin'i düşünmek Trabzonspor'un felsefesine ters düşer.
        Herkese Merhaba

Yorum

• İlk olarak 61Ömer61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Andreas Beck i alalım sağ taraftaki sorunu giderelim

Gerçekten süper bir oyuncu.
          Sizce bir sağ beke 3500000 euro şu şartlarda fazla değil mi?

Yorum

• İlk olarak mashal61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sizce bir sağ beke 3500000 euro şu şartlarda fazla değil mi?

Tabiki de şimdi bu oyuncuyu alma gibi bir durumumuz yoktur.

Ama henüz yaşı 21. Hiçte bocalamıyor. Aksine çok tecrübeli bir bek gibi oynuyor.

bizim böyle oyunculara ihtiyacımız var.

Yorum

• Hoffenheim'de ki V.İbiseviç'i eski hocamız Vahid Halilhodziç bulup çıkarmış.

İlk olarak PSG'ye aldırmış onu..
              Trabzonspor kendini ,70-80'lerin kafasını yaşayan,futbolculuğundan sonra bir adım kendisini geliştirmemiş,dünya futbolundan bihaber,çağın sisteminden uzak,hayrına öz evlatçı,tek özelliği eski Trabzonsporlu olması olan futbol yobazlarından kurtarmadıkça başarılı olması mümkün değildir.

Yorum

• Niçin illaki insanları tokuşturuyoruz. Özkan hoca ve Ersun hoca beraber karar veremezmi. Ersun hoca altyapıdan futbolcu izlemeye takımdaki futbolcuların performansını takipten pilot takıma her şeyi kontrol edebilecek bir süpermenmi? Mesela Kayseri nin aldığı stoper bize teklif edildiğinde Ersun hoca mutlaka alınsın mı demiş? Antepteki ön libero teklif edildiğinde ne tepki vermiş. Bilmesi mümkünmüdür bunca şeyi. Eğer öyleyse takımı ihmal ediyor derim. Etmiyor çok şükür...Ama artık süpermen hoca yakıştırmasından vazgeçelim. Sonra jön Trabzonsporlular deyince kızıyorsunuz.
                Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Selman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yok abi öyle birşey demedim.Özkan Hoca tabi ki bize lazım ama Ersun Yanal'ın istemediği bir adamı alıpta getirirse benim tanıdığım Ersun Yanal o adamı oynatmaz.Olan bizim paracıklara olurGerçi görüşü alınmıştır mutlaka.

Selman ikinci mesajını şimdi gördüm. Farklı fikirler olur, olacaktır. Ama hocaya rağmen kimse gelmez. Hoca dengeleri bozmamak adına aklına yatmayana olsun demişmidir? Bence demiştir....Yine dermi? Bence demez
                  Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Hoffenhaim in bütçesi nedir? bilen arkadaş varmı...

Yorum

• İlk olarak 61Ömer61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Tabiki de şimdi bu oyuncuyu alma gibi bir durumumuz yoktur.

Ama henüz yaşı 21. Hiçte bocalamıyor. Aksine çok tecrübeli bir bek gibi oynuyor.

bizim böyle oyunculara ihtiyacımız var.
                      Andreas beck bize yar olmaz,edilmez.
                      Kulübü sampiyonluk mücadelesi veriyor ve paraya zerre kadar ihtiyaci olmayan bir kulüp.O kulüpten iyi futbolcular almamiz cok zor.
                      "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hoffenhaim in bütçesi nedir? bilen arkadaş varmı...
                        Kulüp baskanlari trilyonerin bir üstü sayilir.Sanirim sadece bu, ne kadar zengin bir kulüp olduklarini ortaya koyuyordur.
                        "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

Bütçesini tam olarak bilmiyorum ama bildiğim tek şey var,

Eğer bu takım şampiyon olursa bundan sonra transfer bombası patlatabilir.

Yani Bu takımın sahibi zaten brezilyalıları nasıl getirmiş olabilir?

Bütçesi bizden kaç kaç iyidir yani

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kulüp baskanlari trilyonerin bir üstü sayilir.Sanirim sadece bu, ne kadar zengin bir kulüp olduklarini ortaya koyuyordur.

"Hoffenheim'ın yükselişinde işadamı Dietmar Hopp'un mali desteği de büyük rol oynadı. Yazılım sektörünün tanınmış firmalarından SAP'nin kurucularından Hopp, 6 milyar 300 milyon Euroluk servetiyle Almanya'nın en zengin işadamları arasında."
                            Trabzonspor kendini ,70-80'lerin kafasını yaşayan,futbolculuğundan sonra bir adım kendisini geliştirmemiş,dünya futbolundan bihaber,çağın sisteminden uzak,hayrına öz evlatçı,tek özelliği eski Trabzonsporlu olması olan futbol yobazlarından kurtarmadıkça başarılı olması mümkün değildir.

Yorum

• Sejad Salihovic desem

Şaka bi yana Bosna pazarından son yıllarda çok yetenekli oyuncular çıkıyor , tutturduk bi Brezilya yıllardır aynı senaryo.Ne yapıp edip bir şekilde karnaval mevsimine denk getirip futbolcu bakmaya gidiyoruz senelerdir

Yorum

kendimden alıntıyla cevap vereyim

İlk olarak innocence tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Köy takımı denilen Hoffenheim'ın sahibi Dietmar Hopp'un şahsi serveti 1–2 milyar Euro civarı olduğunu ve dünyanın en zenginleri listesinde ilk 1000'de yer aldığını,

Dietmar Hopp'un takımı 1990da satın alıp 18 yılda 8.ligden Bundesliga ya çıkardığını ve bu süre içerisinde 80-120 milyon euro yatırım yaptığını

biliyor muydunuz ?

(şahsen ben bilmiyordum öğrenince şaşırdım)
                                ayrıca daha fazla bilgi için:

Kazım Abi (kalbimizdesin) "Trabzonspor'u tutmak statükoya başkaldırmaktır..."
                                Şenol Güneş: "Parayla yapılamayanı, emeğimizle, dürüstlüğümüzle, calışarak yaptık. Tarih bunu da yazar."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X