Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Ara Transfer Dönemi

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Aslinda fazla soze gerek yok, cunku burda cogu kisi transfer icin muhtesem planlar cizmis. Simdilik sol acik sikintimizi Denilson ile giderecegiz gibi gozukuyor. Bunun disinda ozellikle Caner Erkin ve Ozer Hurmaci isimlerinin takima kazandirilmasinin gerektigini dusunuyorum. Bu oyuncular direk ilk 11'de katki saglayabilecek oyuncular ve takimimizin ofansif silah gucunu katlamis oluruz.

Gokhan Unal, Umut Bulut, Ibrahima Yattara, Denilson, Ozer Hurmaci, Caner Erkin, Isaac Promise, Baris Memis.

Bu liste Fenerbahce'nin ve Galatasary'in silahlarinlan basabas gidecek belki de gecebilecek kalitede. Akla gelen diger isimler Gokhan Emreciksin, Mehmet Cakir, Engin Baytar, Sezer Ozturk, Tabata ve Bilal Kisa.

Bu isimlerin disinda takimin direnis gucunu arttiracak oyunun iki yonunde de basarili olabilecek oyuncular bulmak lazim orta saha'nin gobeginde. Bu gorevde su an Colman, Huseyin, Selcuk, Ceyhun ve Serkan var. Belcika'daki Bruls gelecekte de bu isimlerin arasina dahil olacak gibi gozukuyor. Devre arasinda Faty Papy diye bir oyuncu da muhtemelen denenecekmis diye biliyorum. Bu mevki'ye kazandirilabilecek oyuncular arasinda Theo Weeks var Ankaraspor'dan. Bunun disinda Turkiye'den cok uygun isimler yok (Belki Mehmet Topuz). Buraya yurt disindan iyi arastirmalarlan yapilmis takviyelerlen guclendirmesinin gerektigini dusunuyorum.

Bu takimin ilk 11'e katki saglayabilecek 2-3tane isime acilen ihtiyaci var. Bu ihtiyac devre arasinda giderilmeli. Bu sikinti cozuldukten sonra iskelet kadro dedigimiz seyi olusturmus olacagimiza inaniyorum. Bundan sonra yapilan tum takviyeler sadece ilk 11deki mevcut oyunculardan daha kaliteli isimler ve gelecegi parlak olan ve takima alternatif getirebilecek genc isimlerden olusmali.

````````Cale`````````````Denilson````
    ``````Egemen````Colman`````````````
    Sylva````````Huseyin``````````Gokhan
    ``````Song``````Selcuk``````````````
    ````````Serkan```````````Yattara`````

Onur, Giray, Tayfun, Ismail, Ozer, Ceyhun, Isaac, Caner, Baris, Theo Weeks, Umut
    En son TSKara61 tarafından düzenlendi; 11.12.2008, 01:22.

Yorum

• Gecen alman sitelerinde okudum, Klasnic mutsuzmus fransada. Nantes de oynuoyr galiba. ONu alalim cok iyi futbolcu, ama rahatsizligi vardi galiba, yoksa niye nantese gitsin.
      HY67...

Yorum

• İyi geceler arkadaşlar.

teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• nedir bu özer hurmacı aşkı anlamadım, alırsak fos çıkacak..
          @tsmustafakemal
          "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Sol kanada iyi orta açabilen bjk'deki Tello gibi adam alsınlar yeter.

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              nedir bu özer hurmacı aşkı anlamadım, alırsak fos çıkacak..
              Kackez izledin özeri ?

Yorum

Özerde fos çıkacak yorumunuda gördüm ya ne diyim artık
                Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                As Roma
                Francesco Totti "10"
                Twitter:cemtotti61

Yorum

• hırvat-yugoslav-sloven liglerinde çok yetenekli genç oyuncular var, bence brezilyayı izleyene kadar buralara gitsek çok daha ucuza genç futbolcular buluruz... yakın zaman örneği stepanov. ayrıca bu ülkelerden gelenlerde uyum sorunu da pek fazla yaşanmıyo !

Yorum

• İlk olarak çilgin_akrep61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    hırvat-yugoslav-sloven liglerinde çok yetenekli genç oyuncular var, bence brezilyayı izleyene kadar buralara gitsek çok daha ucuza genç futbolcular buluruz... yakın zaman örneği stepanov. ayrıca bu ülkelerden gelenlerde uyum sorunu da pek fazla yaşanmıyo !
                    haklisin cale de var fena olmayan hep para kazanma ihtimalide yüksek oyuncular oluyorlar

Yorum

• Bize artık ileriye yatırım yapılacak futbolcunun gerekli olmadığını alayamadıkmı. Adı sanı bilinen , futbolcu kalitesi kabul görmüş 2-3 adam lazım bize. Genç yetenek değil..

Yorum

• İlk olarak Emre Emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bize artık ileriye yatırım yapılacak futbolcunun gerekli olmadığını alayamadıkmı. Adı sanı bilinen , futbolcu kalitesi kabul görmüş 2-3 adam lazım bize. Genç yetenek değil..
                        song gibi mi diyorsun hakli olabilirsin ama böyle oyunculari almak devre arasinda cok ta kolay degil

Yorum

Bize artık ileriye yatırım yapılacak futbolcunun gerekli olmadığını alayamadıkmı. Adı sanı bilinen , futbolcu kalitesi kabul görmüş 2-3 adam lazım bize. Genç yetenek değil..
                          Senin dediklerindende aldik marcelinho musampa gibi.. Okadaar para verip oyuncunun bisey yapamayacagini izlemektense genc gelecek vaadeden oyuncu alirim.. Hic belli olmaz belki 10 milyon avrolara avrupaya satarim..
                          "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

Özer Hurmaci alinirsa bomba Transferimiz olur renktas buna emin ol...

Bize senelerce hizmet eder...

Insallah Becerip alabiliriz eger istanbula giderse cok uzulurum...
                            Bu SeFeR 7`RMeYiZzZz...

Yorum

haklısın ama şuan gidip oralarda bi hafta futbolcu izlesen ve eminim 500.000 e iş görücek solaçık bulursun... kamal zaiem var partizanda! adam ortasaha heryerinde oynuyo,25 yaşında...manchesterin son 3 yılda yaptıkları ortada,tosic ,vidic,jovetic ... bunları biz de bulabiliriz...

Yorum

• babamız eski yönetici diye geçiniyoruz ama ben haberleri diğer taraflardan alıyorum okuldan çok yakın bi arkadaşımın babası fener yönetimine çok yakın ondan bu gece öğrendiğime göre fener özeri çok istiyor sene başında selçuğu bize kaptırdığı için aziz yıldırım tepki almış yönetim içinden ve özeri ne pahasına olursa olsun alıcaklarmış ancak daha özerle konuşmamışlar bu arkadaş bana guiza yı alacaklarını daha gazeteler yazmaya başlamadan söylemişti keza zamanında appiah ı da söylemişti hep dalga geçmiş sonra morarmıştım demekki kesin doğru bu haber... Yine bu arkadaşımın dediğine göre fatih tekke feneri son 2 senede defalarca reddetmiş

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X