Ben olaya degisik bir yönden yaklasmak istiyorum.
Bence özer transferinin gerceklesmesi sadri senerin istegine bagli.
Sadri sener özer i almak isterse bizim olur.Aksi durumda bu is yatar.
20 yildan beri Trabzonsporu takip ediyorum,su anki yönetim kadar transferde isbitirici bir yönetime rastlamadim.
Böyle olursa Melih Gökçek tok satıcı olur,Özer Trabzonspor derse biz tok alıcı oluruz.
Futbolcunun isteği çok önemli.
Ben denilsonun sadece bir yakistirma oldugunu düsünüyorum.
Transfer döneminde takimin ahengini bozmamak gerektigini düsünen yönetici ve teknik direktörümüzün denilson transferine sicak baktigini düsünmüyorum.
Ben de denilsonun transferine sirf prestij adina bile sevinirdim ama bu isin olacagini zannetmiyorum.
O yüzden soruyorum zaten.
Eskiden iyiydi ama son yıllarda adını pek duyamadım.Biraz problemli olduğunu biliyorum.
Her taraftada adı geçmeye başladı.Bir şey var yani.
Son durumu nedir bilmiyorum.
98 ve 2002 de dünya kupalarına damga vuran adamdı.Çok iyiydi.
Gene öyleyse alınmasında sakınca yok bence.
O yüzden soruyorum zaten.
Eskiden iyiydi ama son yıllarda adını pek duyamadım.Biraz problemli olduğunu biliyorum.
Her taraftada adı geçmeye başladı.Bir şey var yani.
Son durumu nedir bilmiyorum.
98 ve 2002 de dünya kupalarına damga vuran adamdı.Çok iyiydi.
Gene öyleyse alınmasında sakınca yok bence.
benim çocukluğumdan beri yıldız bu denilson. forumda adı geçince 34-35 vardır artık diyordum. 98 dünya kupasında harika oyoynamıştı çünkü hatırlıyorum. sonra real betis macerası vardı. galatasaray uefa kupasını aldığında gs denilson'un peşinde haberleri dolanırdı. seneler seneler geçti hala adı anılıyor. maşallah.
Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.
Brezilya basınında yer alan Denilson haberlerine göz attım.Denilson'a anladığım kadarıyla Türkiye,Almanya,Yunanistan,Meksika ekipleri teklifte bulunmuş bunun yanında Santos da Denilson için devredeymiş en son haberler bunlar Denilson en kısa zamanda bu teklifleri değerlendirecekmiş.
En son futbalski60 tarafından düzenlendi; 10.12.2008, 23:10.
Brezilya basınında yer alan Denilson haberlerine göz attım.Denilson'a anladığım kadarıyla Türkiye,Almanya,Yunanistan,Meksika ekipleri teklifte bulunmuş bunun yanında Santos da Denilson için devredeymiş en son haberler bunlar Denilson en kısa zamanda bu teklifleri değerlendirecekmiş.
şu fenere bakıyorumda şükrediyorum halimize.. josico edu (ki şuana kadar takımın en iyisi ) maldonado ali bilgin selçuk bizim yedekler bunlardan kat be kat iyi en azından koşuyorlar
Bu sezon Ankaraspor'da gösterdiği başarılı performansla 4 büyüklerin transfer listesine giren Özer Hurmacı’nın hangi takıma gideceğini dayısı olan eski Trabzonlu futbolcu Lemi Çelik açıkladı.
Ankaraspor’un genç yıldızı Özer Hurmacı’nın dayısı Trabzonspor’un eski futbolcularından Lemi Çelik, Best FM’den Özkan Öztürk’e yaptığı açıklamada, “Melih Gökçek Özer’i Fenerbahçe’ye verecek” dedi.
İşte Lemi Çelik’in Özkan Öztürk’e yaptığı açıklamalar;
ÖZER DAHA İYİ OLACAK
Özer bence şu an oynamış olduğu futbolun çok daha üzerinde bir futbolcu. Ben tabi daha yakın takip ettiğim için taşıdığı bütün özellikleri bilmekteyim. Bu özellikleri şu an dönem dönem ortaya koymaktadır. Biraz daha kuvvetlendiği ve güçlendiği zaman çok daha iyi olacaktır.
SEZON BAŞI TRABZON ALMAK İSTEDİ
Sezon başında Trabzonspor almak istedi Özer’i. Hatta Melih Gökçek bana jest yaparak fiyatını 500 bin Euro daha düşürdü ve Trabzonspor’a çok kolaylık sağladı. Fakat Trabzonspor’un o zamanki şartları uygun değildi ve alamadı.
ÖZER FENER’E YAKIN
Fenerbahçe Özer’i daha çabuk elde edebilir. Çünkü sayın Melih Gökçek koyu bir Fenerbahçeli. Bana ifadesi şu; “Lemi Hoca sen bu çocuğu Trabzonspor’a götürmek istiyorsun. Ama benim gönlüm bu çocuğu Fenerbahçe’ye vermekten yana” dedi. Bunu da açık açık söyledi. Özer’in mukavelesini iki yıl daha uzattık. Fakat kulüp ile anlaşıldığı zaman Özer ile ve biz ile sorun olmaz. Çünkü Özer’in hedefleri çok büyük.
ÖZER BENDEN ÇOK DAHA İYİ
Özer’in bütün yaşamı futbol. Ben 15 yıl aralıksız top oynadım. Çok istikrarlıydım. Ama ben bile Özer kadar profesyonel değilim. Bu çocuk futbolcu yaratılmış.
ÖZER’İ 16 YAŞINDA TRABZON’A GETİRDİM İLGİLENMEDİLER
Özer’i 16-17 yaşında Trabzon’a getirdim ilgilenmediler. Sebat birinci ligdeydi onlara götürdüm ilgilenmediler. Sonra Samet Hoca’ya telefon açtım ve O Ankaraspor’a aldı. Samet Hocaya tekrar teşekkür ediyorum. Aykut Hoca da çok teşekkür ediyorum. O’nu çok iyi geliştirdi.
GALATASARAY’A GELECEKTİ
Galatasaray ile Ankaraspor Özer için anlaştı. Ancak Galatasaray 800 bin Euro’yu vermeyince bu tarnsfer olmadı.
özer in hedefleri cok büyük lemi.trabzonspor hafif kalir.pazara cikardin yigenini paraya degil trabzonsporu kimbilir neleri ..............
En son biltrabzon tarafından düzenlendi; 10.12.2008, 23:24.
Sebep: t
şu fenere bakıyorumda şükrediyorum halimize.. josico edu (ki şuana kadar takımın en iyisi ) maldonado ali bilgin selçuk bizim yedekler bunlardan kat be kat iyi en azından koşuyorlar
Ben sezon basindan beri sükrediyorum halimize.
Sen fb den cok daha iyi bir durumda oldugumuzun yeni mi farkina vardin?
Eger fb devre arasinda kaliteli takviyeler yapamazsa onlar sampiyonluk yarisinda iddiali dahi olamazlar .
"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum