Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Ara Transfer Dönemi

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ersun Hocamla yemek ye sonrada bjk ye git!
    Olmadi!

Herkes Giray degil, herkes Selcuk degil!
    ilk önce ADAM gibi ADAM olacaksin,yusuf gibi degil

Yorum

• İlk olarak trapesus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Arkadaşlar niye gülüyorsunuz ki;

Tmm Yusuf'u istemiyor olabilirsiniz ama sorun bu değil.

SORUN BEŞİKTAŞ'IN ŞEREFSİZLİK YAPMASIDIR.
      SESSİZ SEDASIZ PAZARLIKLARI İZLEYİP FIRSAT KOLLADILAR, TAM BURSALILARI İKNA ETTİK ONLAR DEVREYE GİRDİ.

BU ŞEREFSİZLİK DEĞİL DE NEDİR, NİYE GÜLÜYORSUNUZ?
      Haklisin.
      Prestij meselesi bence bu.
      Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• bu yönetimin prestiji açısından iyi olmamıştır. benim için sadri başkan her zaman iyidir ama dışarıya verilen bu intiba iyi olmamıştır. hayırlısı olsun

Yorum

• yuh be kardeşim bu yusufta amma döneklik yapmıs he
          TRABZONSPOR

Eski Nickim : Cripto

Yorum

• BMN den al haberi ya fanatik halen yusuf trabzonsporda yazyior. Besiktasa gittigi haberi ne kadar dogru acaba ?
            Trabzonspor

Yorum

• Peki bu adamlar Bursa'ya ne vermiş ?

Yorum

• Yahu bilgisayarı kapamış televizyon izliyodum güzel güzel bi baktım 8taş yusufla 1.5 yıllına anlaştı diyo direk koştum bilgisayara Ya bu 8taşın yıllardır yaptıı şey diilmi bizim alıcaımız adamları istemeler falan onların da transfer stratejisi bu napalım Bırakalım alsınlar hem çok para veriyoduk hem de 8taşta 1 tane 10 numara olucak napıcaklar acaba turşusunu mu kurucaklar delgado gibi bi adam varken üstüne yusufu alıyolar haha
                -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• İlk olarak Süleyman Eruyar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  aslında yusuf çokda iyi oyuncu değil, yanii bize attığı golde takım savunmasının becerisizlikliği
                  Bkj'liler de şimdi başlıyo yorumlara Yusuf aslında çok iyi oyuncu tecrübesiyle Delgado'dan daha faydalı olabilir ...hayırlı olsun..

Yorum

• Yaw şu jimnastiklerin haline cidden gülüyorum ...

Nerde bizim almak istedigimiz birisi var ona talip oluyolar ... Özürlü Yaratıklar ...

Bide Etik kurallarından bahseden Seftali gurdlari sanırım "Egemen" yarasını bu şekilde telafi etmenin peşindeler... Yarası olan gocunsun bizde Sıkıntı yok

Bizi ikiye bölmeyi başaran yusuf bakalım onlarda nasıl karsılanacak ... Bunuda merak ediyorum

Ha bide Ersun Hoca'ya cidden üzülüyorum. Şimdi bütün Oklar onun üstüne dönecek. Hayırlısı Allah'tan ...
                    İlk olarak Erdal tarafından gönderildi
                    Kemençe bir yere yaslanmadan çalınabilen tek yaylı çalgı imiş, Özgürlüğün enstrümanı diyorlar ya; işte Trabzonspor da bir yere yaslanmadan ilerleyen, Özgürlüğün takımıdır...

Yorum

• şimdi birşey yazcam buraya bursa ve bjk için ceza yiyecem en ii si şöle yazıyım tencere yuvarlandı kapağını buldu

Yorum

• fatih tekkeyi taniyan yok mu bi arasın sorsun geliyo mu bizee

Yorum

• İlk olarak TolgaTopçu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ilk önce ADAM gibi ADAM olacaksin,yusuf gibi degil
                          Ne yani?
                          Ziya Doganmi olacaksin?
                          Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• sadri başkan bize topuzu al.
                            Allah yar ve yardımcımız olsun !!!

Yorum

• forumun hızı gözlerimi yaşarttı ağlamak istiyorum
                              Kazım Abi (kalbimizdesin) "Trabzonspor'u tutmak statükoya başkaldırmaktır..."
                              Şenol Güneş: "Parayla yapılamayanı, emeğimizle, dürüstlüğümüzle, calışarak yaptık. Tarih bunu da yazar."

Yorum

• İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bence kendilerine takım aramalılar.
                                erginin abisi ile arkadaşım.
                                ergin gitmek istiyor. oynayamadığından dolayı..
                                ancak yönetim takas harici göndermeyi istemiyo.
                                yoksa eskişehir ergini , bjk çömezinden önce istedi iyi bi teklifle(ergin için)
                                [ille d' 7]

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X