bu yönetimin prestiji açısından iyi olmamıştır. benim için sadri başkan her zaman iyidir ama dışarıya verilen bu intiba iyi olmamıştır. hayırlısı olsun
Yahu bilgisayarı kapamış televizyon izliyodum güzel güzel bi baktım 8taş yusufla 1.5 yıllına anlaştı diyo direk koştum bilgisayara Ya bu 8taşın yıllardır yaptıı şey diilmi bizim alıcaımız adamları istemeler falan onların da transfer stratejisi bu napalım Bırakalım alsınlar hem çok para veriyoduk hem de 8taşta 1 tane 10 numara olucak napıcaklar acaba turşusunu mu kurucaklar delgado gibi bi adam varken üstüne yusufu alıyolar haha
Nerde bizim almak istedigimiz birisi var ona talip oluyolar ... Özürlü Yaratıklar ...
Bide Etik kurallarından bahseden Seftali gurdlari sanırım "Egemen" yarasını bu şekilde telafi etmenin peşindeler... Yarası olan gocunsun bizde Sıkıntı yok
Bizi ikiye bölmeyi başaran yusuf bakalım onlarda nasıl karsılanacak ... Bunuda merak ediyorum
Ha bide Ersun Hoca'ya cidden üzülüyorum. Şimdi bütün Oklar onun üstüne dönecek. Hayırlısı Allah'tan ...
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi
Kemençe bir yere yaslanmadan çalınabilen tek yaylı çalgı imiş, Özgürlüğün enstrümanı diyorlar ya; işte Trabzonspor da bir yere yaslanmadan ilerleyen, Özgürlüğün takımıdır...
erginin abisi ile arkadaşım.
ergin gitmek istiyor. oynayamadığından dolayı..
ancak yönetim takas harici göndermeyi istemiyo.
yoksa eskişehir ergini , bjk çömezinden önce istedi iyi bi teklifle(ergin için)
Yorum