Bu arada haberdeki Türkçe katliamı evlere şenlik!!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2008-2009 l Ara Transfer Dönemi
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
-
İlk olarak Ozan Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleüstadım biz o özgüven kaybını 96'da çok iyi yaşadık
fenerbahçe 98. dakikada karşıyakaya gol atıp maçlar mı kazanmadı, aykut antalyaya koluyla düzeltip gol atıp maç mı almadılar, daha neler neler.. şampiyonluk bağıra bağıra gitti. genel ruh hali nedir bilmiyorum ama ben bu konuda ciddi bir özgüven kaybı yaşadım ve hala yaşıyorum. sezon başındaki selçuk transferi ile devre arasındaki özer transferlerini kefeye koyma. aziz yıldırım can havliyle kimseyi takmaz. muhatabı da melih gökçek ki yandım anam diyorum bu tabloya..
Özer konusunda Trabzonspor 1 değil en az 3 adım önde başlar transfer kavgasına.
Ne azizin uzun kolları ne başka şey.
Melih Gökçek muhattabı ise Faruk Özak da burada.
Aziz Yıldırım kimmiş Melih gökçek in partisinin en önemli bakanlarından biri varken?
Yorum
-
İlk olarak Ozan Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleüstadım biz o özgüven kaybını 96'da çok iyi yaşadık
fenerbahçe 98. dakikada karşıyakaya gol atıp maçlar mı kazanmadı, aykut antalyaya koluyla düzeltip gol atıp maç mı almadılar, daha neler neler.. şampiyonluk bağıra bağıra gitti. genel ruh hali nedir bilmiyorum ama ben bu konuda ciddi bir özgüven kaybı yaşadım ve hala yaşıyorum. sezon başındaki selçuk transferi ile devre arasındaki özer transferlerini kefeye koyma. aziz yıldırım can havliyle kimseyi takmaz. muhatabı da melih gökçek ki yandım anam diyorum bu tabloya..
Futbolcu nerde oynamak istiyorsa orda oynuyor,kimse kimseyi zorla alıp oynatamıyor.
Kozlar artık futbolcuların elinde.
Özer, Trabzonsporda oynamak istiyorum derse iş biter.Fenerin talip olacağını bile zannetmem.
Tam tersi olsa biz talip olur muyuz mesela.Herkese Merhaba
Yorum
-
PALMEIRAS, Denilson: "Trabzonspor want me"
10.12.2008 18.29 by Marco Gori read 66
After that 31 year old Denilson has declared that he will difficultly renew with Palmeiras, Trabzonspor have swooped on the player, who has admitted that the turkish club has made a good offer, though he is still waiting for an offer form Santos and, if he had to move to Europe, he would prefer a transfer to a german club.
TransfermarketwebTrabzon SK 1967
#8 Adam Maher
Yorum
-
bence uzatmamıza gerek yok özer konusunu..sadece ona yoğunlaşması camianın olumlu birşey değil..en güzeli beklemek görmek..
başka isimler üzerinde konuşup tartışalım bilgilerimiz varsa paylaşalım..BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunansekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePALMEIRAS, Denilson: "Trabzonspor want me"
10.12.2008 18.29 by Marco Gori read 66
After that 31 year old Denilson has declared that he will difficultly renew with Palmeiras, Trabzonspor have swooped on the player, who has admitted that the turkish club has made a good offer, though he is still waiting for an offer form Santos and, if he had to move to Europe, he would prefer a transfer to a german club.
Transfermarketwebyaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
Yorum
-
İlk olarak Ozan Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleöyle deme hemşerim, başbakan da pfdk kararlarına müdahale edecek kadar hasta fenerbahçeli..
Fenerbahçeliliği ikinci kez Trabzon belediyesini riske edecek delilikte değil.
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3-4 ay sonra seçim var....
Fenerbahçeliliği ikinci kez Trabzon belediyesini riske edecek delilikte değil.yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3-4 ay sonra seçim var....
hayırlısı olsun..Es gibt kein richtiges Leben im falschen
Yorum
-
Yorum
-
İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHaklısınız da futbol dünyasında artık şöyle bir anlayış yerleşmeye başladı;
Futbolcu nerde oynamak istiyorsa orda oynuyor,kimse kimseyi zorla alıp oynatamıyor.
Kozlar artık futbolcuların elinde.
Özer, Trabzonsporda oynamak istiyorum derse iş biter.Fenerin talip olacağını bile zannetmem.
Tam tersi olsa biz talip olur muyuz mesela.
Bence özer transferinin gerceklesmesi sadri senerin istegine bagli.
Sadri sener özer i almak isterse bizim olur.Aksi durumda bu is yatar.
20 yildan beri Trabzonsporu takip ediyorum,su anki yönetim kadar transferde isbitirici bir yönetime rastlamadim."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDenilson'un son durumunu bilen var mı?
Bu transfer bayağı ciddileşti galiba.
Transfer döneminde takimin ahengini bozmamak gerektigini düsünen yönetici ve teknik direktörümüzün denilson transferine sicak baktigini düsünmüyorum.
Ben de denilsonun transferine sirf prestij adina bile sevinirdim ama bu isin olacagini zannetmiyorum."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum