Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Ara Transfer Dönemi

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu arada haberdeki Türkçe katliamı evlere şenlik!!
    yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• İlk olarak Ozan Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      üstadım biz o özgüven kaybını 96'da çok iyi yaşadık
      fenerbahçe 98. dakikada karşıyakaya gol atıp maçlar mı kazanmadı, aykut antalyaya koluyla düzeltip gol atıp maç mı almadılar, daha neler neler.. şampiyonluk bağıra bağıra gitti. genel ruh hali nedir bilmiyorum ama ben bu konuda ciddi bir özgüven kaybı yaşadım ve hala yaşıyorum. sezon başındaki selçuk transferi ile devre arasındaki özer transferlerini kefeye koyma. aziz yıldırım can havliyle kimseyi takmaz. muhatabı da melih gökçek ki yandım anam diyorum bu tabloya..
      Topçu gitmek istemedikten sonra Aziz Yıldırım can havli ile can çekişse neeee çekişmese ne?

Özer konusunda Trabzonspor 1 değil en az 3 adım önde başlar transfer kavgasına.

Ne azizin uzun kolları ne başka şey.

Melih Gökçek muhattabı ise Faruk Özak da burada.
      Aziz Yıldırım kimmiş Melih gökçek in partisinin en önemli bakanlarından biri varken?

Yorum

• öyle deme hemşerim, başbakan da pfdk kararlarına müdahale edecek kadar hasta fenerbahçeli..
        Es gibt kein richtiges Leben im falschen

Yorum

üstadım biz o özgüven kaybını 96'da çok iyi yaşadık
          fenerbahçe 98. dakikada karşıyakaya gol atıp maçlar mı kazanmadı, aykut antalyaya koluyla düzeltip gol atıp maç mı almadılar, daha neler neler.. şampiyonluk bağıra bağıra gitti. genel ruh hali nedir bilmiyorum ama ben bu konuda ciddi bir özgüven kaybı yaşadım ve hala yaşıyorum. sezon başındaki selçuk transferi ile devre arasındaki özer transferlerini kefeye koyma. aziz yıldırım can havliyle kimseyi takmaz. muhatabı da melih gökçek ki yandım anam diyorum bu tabloya..
          Haklısınız da futbol dünyasında artık şöyle bir anlayış yerleşmeye başladı;
          Futbolcu nerde oynamak istiyorsa orda oynuyor,kimse kimseyi zorla alıp oynatamıyor.
          Kozlar artık futbolcuların elinde.
          Özer, Trabzonsporda oynamak istiyorum derse iş biter.Fenerin talip olacağını bile zannetmem.
          Tam tersi olsa biz talip olur muyuz mesela.
          Herkese Merhaba

Yorum

• PALMEIRAS, Denilson: "Trabzonspor want me"
            10.12.2008 18.29 by Marco Gori read 66
            After that 31 year old Denilson has declared that he will difficultly renew with Palmeiras, Trabzonspor have swooped on the player, who has admitted that the turkish club has made a good offer, though he is still waiting for an offer form Santos and, if he had to move to Europe, he would prefer a transfer to a german club.

Transfermarketweb
            Trabzon SK 1967
            #8 Adam Maher

Yorum

• bence uzatmamıza gerek yok özer konusunu..sadece ona yoğunlaşması camianın olumlu birşey değil..en güzeli beklemek görmek..

başka isimler üzerinde konuşup tartışalım bilgilerimiz varsa paylaşalım..
              BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                PALMEIRAS, Denilson: "Trabzonspor want me"
                10.12.2008 18.29 by Marco Gori read 66
                After that 31 year old Denilson has declared that he will difficultly renew with Palmeiras, Trabzonspor have swooped on the player, who has admitted that the turkish club has made a good offer, though he is still waiting for an offer form Santos and, if he had to move to Europe, he would prefer a transfer to a german club.

Transfermarketweb
                haberde sanırsam bir önceki sayfalarda tercüme edilmiş konu verilmiş.
                yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

öyle deme hemşerim, başbakan da pfdk kararlarına müdahale edecek kadar hasta fenerbahçeli..
                  3-4 ay sonra seçim var....

Fenerbahçeliliği ikinci kez Trabzon belediyesini riske edecek delilikte değil.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bunun taraftarlar tarafından seslendirilmesi lazım. Kamuoyunda Özer için bir alt yapı hazırlanırsa yönetim çabasıını daha fazla artırır.

Yorum

• Denilson'un son durumunu bilen var mı?
                      Bu transfer bayağı ciddileşti galiba.
                      Herkese Merhaba

Yorum

vallahi ben fenerbahçe taraftarlığının psikolojik bir bozukluk olduğunu düşündüğüm için o konuda senin kadar emin konuşamayacağım..
                        hayırlısı olsun..
                        Es gibt kein richtiges Leben im falschen

Yorum

Özer'i bize versinler , belediyeyi alsınlar Fatih abi

Yorum

• bnce denilsonun trabzona trabzonunda denilsona cok ihtiyacı var..onu almalıyız
                            Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Haklısınız da futbol dünyasında artık şöyle bir anlayış yerleşmeye başladı;
                              Futbolcu nerde oynamak istiyorsa orda oynuyor,kimse kimseyi zorla alıp oynatamıyor.
                              Kozlar artık futbolcuların elinde.
                              Özer, Trabzonsporda oynamak istiyorum derse iş biter.Fenerin talip olacağını bile zannetmem.
                              Tam tersi olsa biz talip olur muyuz mesela.
                              Ben olaya degisik bir yönden yaklasmak istiyorum.
                              Bence özer transferinin gerceklesmesi sadri senerin istegine bagli.
                              Sadri sener özer i almak isterse bizim olur.Aksi durumda bu is yatar.
                              20 yildan beri Trabzonsporu takip ediyorum,su anki yönetim kadar transferde isbitirici bir yönetime rastlamadim.
                              "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Denilson'un son durumunu bilen var mı?
                                Bu transfer bayağı ciddileşti galiba.
                                Ben denilsonun sadece bir yakistirma oldugunu düsünüyorum.
                                Transfer döneminde takimin ahengini bozmamak gerektigini düsünen yönetici ve teknik direktörümüzün denilson transferine sicak baktigini düsünmüyorum.
                                Ben de denilsonun transferine sirf prestij adina bile sevinirdim ama bu isin olacagini zannetmiyorum.
                                "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X