Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Ara Transfer Dönemi

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Fernandao'nun alındığını ben yazmıştım
    Yönetime çok yakın bir arkadaşım,alındığı günün sabahı bu haberi söylemişti.
    Alındığı diyorum çünkü gerçekten alınmıştı.Adam bavullarını bile hazırlamış geliyordu,arada pürüz yoktu fakat NA neden vazgeçti bilinmez vazgeçti transferden bir anda.
    Zaten İnternational kulübü yöneticileride çok bozulmuş bu olaya ve Trabzon'dan kimse gelmesin artık bize diye haber de yollamışlar.
    Herkese Merhaba

Yorum

• İlk olarak emhhre tarafından gönderildi
      kanalturkte sadri şener roportajı var.
      ben sonuna yaklaştım transferle ilgili ne dedi acaba?
      OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak 6TunahaN1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ne diyecek benim dediklerimi dedi desem olurmu olmas sonra magzallah başlik kitlenir hic dinlemedim kesin bu sene sampiyon olmamızdan sonra burada olusumuzun bir tesaduf olmadıgını soylemısırtır bide bizim icin transfer bitmez demistir
        Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• denilson alınsa çok iyi olur aslında. song silva denilson gibi tecrübeli oyunculara son haftalara doğru fazlasıyla ihtiyaç duyacağız.oyuncularımız çoğu büyük maçları kaldıracak kapasitede değil diye düşünüyorum.böyle tecrübeli isimler sonlara doğru bize çok büyük fayda sağlar.

Yorum

• İlk olarak 6TunahaN1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            çok netbişe demedi 1-2 transfer yapabiliriz dedi ama bu futbolcular ne olur onla ilgili bişe demedi. Bİde mali sıkıntımızın olmadığını bjk den gs den çok daha iyi durumda olduğumuzu soyledi.
            Oy TRABZON TRABZON yaşa şanunla yaşa
            "ŞAMPİYON" yazacaksun yeniden dağa taşa
            Oy TRABZON TRABZON yık yeşil sahaları
            Çık yukarı ezilsin istanbul ağaları....

Yorum

• İlk olarak emhhre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              çok netbişe demedi 1-2 transfer yapabiliriz dedi ama bu futbolcular ne olur onla ilgili bişe demedi. Bİde mali sıkıntımızın olmadığını bjk den gs den çok daha iyi durumda olduğumuzu soyledi.
              başkan lep dese biliyom arkadas olmas boyle yawww
              Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• OFFICIAL, No Atletico Madrid, Wagner renews wth Cruzeiro
                08.12.2008 18.35 by Andrea Nannarelli read 118
                Wagner Ferreira dos Santos (23) renewed for two more seasons his relationship with Cruzeiro. The new contract of midfielder will expire in October 2011. The Brazilian club had rejected an offer of 8 million euros presented by Atletico Madrid.

transfermarkerweb

Wagner kulübüyle sözleşmesini 2 yıl uzatmış.
                Trabzon SK 1967
                #8 Adam Maher

Yorum

• sol tarafa caner erkin bomba olur bomba..
                  İnsan ol evlat!

Yorum

• İlk olarak emhhre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    o kesin zaten. onlardan her türlü iyiyiz. hele gs borç batağında. ama işte yandaşları çok. transferler gelir. ben güveniyrum valla

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      OFFICIAL, No Atletico Madrid, Wagner renews wth Cruzeiro
                      08.12.2008 18.35 by Andrea Nannarelli read 118
                      Wagner Ferreira dos Santos (23) renewed for two more seasons his relationship with Cruzeiro. The new contract of midfielder will expire in October 2011. The Brazilian club had rejected an offer of 8 million euros presented by Atletico Madrid.

transfermarkerweb

Wagner kulübüyle sözleşmesini 2 yıl uzatmış.
                      Tarih bugün. Yani adamımız Wagner değil. En azından artık şu andan itibaren değil
                      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        o kesin zaten. onlardan her türlü iyiyiz. hele gs borç batağında. ama işte yandaşları çok. transferler gelir. ben güveniyrum valla
                        Bildiğim kadarıyla Galatasaray'ın çok değerli gayrimenkulleri var. Mesela Galatasaray adası var. Boğazın tek adası. Değeri milyar doları buluyormuş. Beşiktaş'ın borcunun neredeyse tamamı başkanına. Yani başkan Demirören olduğu sürece ödeme sıkıntıları yok. Fenerbahçenin bütçesiyse fazla veriyor.

Bizim benzer güvencelerimiz yok. Krizi de aklımızın bir ucunda tutarsak, ara dönemde ciddi bir oyuncu alınabileceğini düşünmüyorum.
                        İnsan koşar, ufuk kaçar beraber...

Yorum

• Şu başlığın açılması için sitenin çok sevilen insanları özellikle ricada bulundu. Lütfen Transfer başlığını açınız sağlıklı fikirler konuşalım diye. Ama görüyorum ki başlığı yine birileri bence saçma sapan esprileriyle sıradanlaştırıyor.

Yahu gidin Ganita kategorisine istediğiniz geyiği yapın. Sizin mesajlarınızı bu başlıkta ayıklamak zorundamıyız? Kaldı ki yapılan espriler çok bayatladı artık. Yapanlar da aynı kişiler gülenler de.
                          Başlıkla alakası olmayan iletiler her daim silinecektir.

Esenlikler-
                          Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                          iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                          “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                          Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak Coloradoydu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bildiğim kadarıyla Galatasaray'ın çok değerli gayrimenkulleri var. Mesela Galatasaray adası var. Boğazın tek adası. Değeri milyar doları buluyormuş. Beşiktaş'ın borcunun neredeyse tamamı başkanına. Yani başkan Demirören olduğu sürece ödeme sıkıntıları yok. Fenerbahçenin bütçesiyse fazla veriyor.

Bizim benzer güvencelerimiz yok. Krizi de aklımızın bir ucunda tutarsak, ara dönemde ciddi bir oyuncu alınabileceğini düşünmüyorum.
                            gs nin başında o liseli dinazorlar olduğu sürece o garimenkulerin hiçbirisi satılamaz. ki kaldı ki gs elindeki malı kullanmayı bilmiyor. o uefayı aldıkları sene acık akılları olsaydı dünyları alırlardı maddiyat olarak. bjk nin borcu başkanınademişsin adamın bunları geri istemeyeceği yada borç yazadıpı ne malum. örneklerini çok gördük bunların

Yorum

• İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              gs nin başında o liseli dinazorlar olduğu sürece o garimenkulerin hiçbirisi satılamaz. ki kaldı ki gs elindeki malı kullanmayı bilmiyor. o uefayı aldıkları sene acık akılları olsaydı dünyları alırlardı maddiyat olarak. bjk nin borcu başkanınademişsin adamın bunları geri istemeyeceği yada borç yazadıpı ne malum. örneklerini çok gördük bunların
                              Evet, şu an için, o dinazorların radikal bir karar alıp, bütün varlıklarını paraya çevireceklerini ben de düşünmüyorum ama sonuçta bir güvence.

Demirören verdiklerini, başkanlığı bırakınca geri isteyecektir, zaten bunu kendisi de söyledi. Ama şu an için bir sıkıntı yok, çünkü başkan halen Demirören. Ama bizim o kadar ciddi güvencelerimiz yok. Yönetim, yeni yeni kaynaklar yaratmaya başladı. 50 milyonluk borcu kapatmak kolay değil. Transferde de ona göre davranmak, etkili ve cüzi transferler yapmak gerek.
                              İnsan koşar, ufuk kaçar beraber...

Yorum

• Ersun Hoca Türkiyeden yok diyo biz hala özeri falan tartışıyoz
                                yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X