Öyle ya da böyle. Tv'lere çıkıp sağ bek ve sağ açık alacağını söyler bugün de almazsan tepki alırsın.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 12 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSırf formamız 4. Olur masalını da unutun artık.
Gesendet von iPhone mit TapatalkI am not in danger , I am the danger..
Yorum
-
Nevzat Aydın @zagortenay76
Çok zor bir transfer dönemi bitti. İtibarsızlık, UEFA FFP derken €41M'luk maaş €20M'a kadar indi. 7 nokta transfer. Daha da iyi olacakHakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
sağ beke zekinin yerine birini almak transfer şov mu oluyor ah başkan ah yarım sezonu daha çöpe attın şimdi bekle ocak ayını..
Allahım sen bize yardım et inşallah yeni transferlerimiz çabuk uyum sağlar da bir şey yapar yoksa bu takım ilk 7 ye giremeyecekYaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..
Yorum
-
İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜstad'ım mümkün değil Aytaç sıfır ihtimal bile değil
Güray büyük ihtimal Yusuf kaosundan sonra sağ ön oynar
Akakpo muhtemel sagbek o da yapamaz
Hatta Güray bile sagbek olur yapacak bi şi yok
aytaci zaten devsirilme isine girilise dedim, akakpo benimde ilk adayim"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
yarın çıkar ntv'de 1 ay sonra en ağır forma bizimki olacak der.işte o ağır forma 32 hafta zeki'nin omuzlarına kaldı...İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
İlk olarak ffırtına tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleson transferlerden sonra takım değerleri:
Trabzonpor: 65 milyon euro
galatasaray: 110 milyon euro
beşiktaş: 123 milyon euro
fenerbahçe: 160 milyon euro
fazlasini beklemek yanliş olur
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTransfer çalışması varsa bütçe de var demektir. Mevzu bütçeden ziyade planlamada hata bence. Kiralık düşündüler mi bundan da şüpheliyim.
Yorum
-
İlk olarak BunyaminEraslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCastillo
Sözleşme Bitiş T. : 7 Ocak 2017
???#11Yattara | 97 Tellioğlu
Yorum
-
çıldıracağım yahu. bek öyle bir mevki ki hangi sistem ile oynarsan oyna o defansif kanat oyuncusu olmak zorunda.resmen hangi sistemde kadro kurarsak kuralım ilk zeki'yi yazacağızİnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
Yorum