Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 12 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İho bir ara UEFA kim oluyor demişliği var Avrupa bizim için önemsiz de demişti. Burda da benzer zihniyetler var. Tabi canım ne önemi var Avrupaya gidip adımızı duyuracaz da ne olacak gs gibi al kaliteli topçuları 3 e 5e bakmadan bat git sonra ne olacak sanki.. neyse burda ki mesajları okudukça kendime sabır diliyorum. Yazık ki ne yazık.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Sağ Bek kesinlikle alınacak panik yok Kaddouri'nin hala gelme ihrimali var. Doğru çıkmazsa kaynağımı açıklayacağım.
      "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Kaan Ayhan'ı da 50 kere yazdık burada

Yorum

• İlk olarak DİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Zeki'ye küfür eden, aşağılayan insan müsveddeleri;
          Adamın kapasitesi bu kadar...
          Ne yapsın???
          Bir insan beceriksiz ve yeteneksiz olabilir...
          Bu o kişiye küfür edilmesi mübahtır anlamı taşımaz...
          Zeki kötü topçudur, beceriksizdir filan...
          Zeki insandır...
          Bulunduğu yeri hak etmeyen binlerce insan dururken...
          Zekiye edilen küfürler haksızlıktır...
          Zeki oradaysa bu Zeki'nin suçu değildir...
          Zeki oradaysa ben neden değilim diye kendine bir sor bakalım...
          Cevabın "Zeki kadar şanslı değilim" olmasın...
          Kapasitesi bu kadar sa takım içerisinde de hizipçilik yapmayacaktı o zaman zamanında. Oturup bir köşeye benim zaten kapasitem bu, bosingwa kim ki kaptanlığı alıyor diye kargalanmayacaktı... Senin de dediğin gibi İNSAN olacaktı. Ayrıca bulunduğu yeri haketmeyen onlarca insan var konusunda sana katılıyorum ancak onların 1.5 trilyon para aldığını da sanmıyorum. İnsanların hayallerini de yıkmıyordur elbet bu kişiler. Zeki şanslıdan da ziyade, trabzondaki zaatların öz evlatçılığından dolayı bu takımda kalmış kapasitesiz bir insandır ( yetenek anlamında )

Yorum

• Transfer yapilmayacak bu saatten sonra. Musa ve n doye satilmaya calisilir
            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Yönetim şu soruya cevap versin..

Ben yeni stadyumda zeki ve mustafa yumlu'yu izlemek için mi kombine alacam ?
              Senin vizyonun bu mudur ?
              En son Sacit tarafından düzenlendi; 31.08.2016, 16:17.

Yorum

• İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Oraya forvet oyuncusu koy zeki kadar oynar zaten. Antep ve kasımpaşa maçlarında birbirinin aynısı boş kaleye pozisyon verdiğimiz taraf hangi taraftı Allah aşkına ? Adamlar beceriksizlikleri yüzünden atamadılar. Her maç aynı pozisyonları görmeyi çok mu istiyorsunuz ,*
                Zekiyi istemiyorum

Elimizde Zekiden başka sağbek yok, forvet vs koysan olmaz akıl var izan var

Kİ Zeki de aslen sağbek değil, Serkan gibi devşirme

Ama şu an elimizde bu kadroda ondan daha iyi sağbek yok, maalesef aşağılayarak bi yere varamayız.
                Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• ''Allah korusun ya Zeki sakatlansa''

cümlesini kurabileceğimiz bir sezon yaşayacağız.Bir adet Celutska'mız olsaydı yeterdi be.Hem stoper, hem sağbek için düşünmezdik bu kadar.
                  #Dik oyna

Yorum

• Akakpo'nun menajerinde sorun çıkmış başka bir stoper daha zorluyoruz bu arada.
                    "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

Benim demek istediğimde net olarak şu, zeki var diye elimizde sağ bek olmuş olmuyor. Yani olmayan bir şeyin alternatifsizliğinden yakınamazsınız. Alıp hangi futbolcuyu o x kişisinin yerine koyarsanız koyun aynı performansı verir, eksiği olmaz fazlası olur.
                      İlk iki maçıda 90 dakika boyunca izledim ve bu adamın kanat tarafından iki tane boş kaleye pozisyon oldu işin garibi pozisyonun içerisinde hiç bu şahıs yoktu. Bırak pozisyon içerisinde olmasını etrafta da yoktu kendisi. Elinde as kadroda ki adam idare eder bir kişi olsa dersin ki mustafa akbaş yedeklemeye çalışır ne bileyim olmaz ya akakpo nun lisans işi halledilirse bununla yedeklersin. Ancak elindeki adam yani 11 oyuncun ilk 18 e giremeyecek kalitede bir adam bizim kızdıgımız nokta bu... Bırak alternatif oluşturmayı orada kimse yok şuanda. Kişinin ismine değil, form grafiğine ve maç içinde ne yaptığına bakıyorum ben. Adı douglas olsada bu böyle
                      Bunu belirtirken sürekli Zeki üzerinden laf çakılması gına getirdi artık.

Bana göre orada ha Zeki var Ha Alves.Bir bölge ister çok iyi adamla isterse en kötü adamlada olsa alternatifsiz bırakılamaz düşüncesindeyim.

Yoksa dediklerinin bir çoğuna katılıyorum bende.
                      ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                      Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sağ Bek kesinlikle alınacak panik yok Kaddouri'nin hala gelme ihrimali var. Doğru çıkmazsa kaynağımı açıklayacağım.

peki cardozo ile pardo takası doğru mu yoksa sadece para mı aldık ?
                        Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
                        çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.

Yorum

• İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          İho bir ara UEFA kim oluyor demişliği var Avrupa bizim için önemsiz de demişti. Burda da benzer zihniyetler var. Tabi canım ne önemi var Avrupaya gidip adımızı duyuracaz da ne olacak gs gibi al kaliteli topçuları 3 e 5e bakmadan bat git sonra ne olacak sanki.. neyse burda ki mesajları okudukça kendime sabır diliyorum. Yazık ki ne yazık.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                          ön elemelerde elenerek mi adımızı duyuracağız.
                          Biz bizim olan hiçbirşeyden vazgeçmeyiz. O kupayı alacağız...

Yorum

• Kaddouriden önce sağ bek lazım bize sağ bek. Sağ kanatta yine Suk, Ekici falan oynar sağ bek yok takımda zeki dıışında
                            İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                            Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

Kapasitesi bu kadar sa takım içerisinde de hizipçilik yapmayacaktı o zaman zamanında. Oturup bir köşeye benim zaten kapasitem bu, bosingwa kim ki kaptanlığı alıyor diye kargalanmayacaktı... Senin de dediğin gibi İNSAN olacaktı. Ayrıca bulunduğu yeri haketmeyen onlarca insan var konusunda sana katılıyorum ancak onların 1.5 trilyon para aldığını da sanmıyorum. İnsanların hayallerini de yıkmıyordur elbet bu kişiler. Zeki şanslıdan da ziyade, trabzondaki zaatların öz evlatçılığından dolayı bu takımda kalmış kapasitesiz bir insandır ( yetenek anlamında )

+ zam istemeyecekti
                              Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
                              çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sağ Bek kesinlikle alınacak panik yok Kaddouri'nin hala gelme ihrimali var. Doğru çıkmazsa kaynağımı açıklayacağım.
                                Kaynak?

SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                                2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                                82 HELAL PUANLA
                                TRABZONSPOR

Yorum

Yükleniyor...
                                X