Toparlanıp şampiyonluğa oynamamız bu yılla beraber 3 yıldır..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 12 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak arahna tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle10 tane buldular ama kimse gelmiyor
para ödemiyorsun
avrupada yoksun
küçük bir şehirdesin
ülken darbe ve terör kıskacında
gelenleri aldılar
ben bu kadar da beklemiyordum
onazi castillo suk bero durica
çok iyi
ramil ibanez iyi olacak
tek başına sadece druicayı da alsalar yeterdi
onurun bizi kurtardığı sezonlar gibi durica da bizi çok kurtaracak
onur durica ibanez bero ekici onazi okay castillo suk
9 çok iyi oyuncu var
yusuf fena değil
ramil fena değil
ocakta bir sağ bek bir sağ açık laınır yeterTEKKEBALL
Yorum
-
size acı bir gerçeği söyleyeyim
eski yöneticilerden biri kendi evini topçuya 13.500 tl ye kiraya vermiş 1 ya da 2 yıllık da peşin . kirayı TS ödüyor tabi
bu yönetim bu eski yöneticimizi çağırıp bu bedeli 1500 tl ye çek ya da seni ifşa ederiz deyince kira 1.500 tl ye düştü
bir kg tavuk 50 tl ye alındı
beğenmeenlere böyle yönetimler lazımceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali
bir veli : tomorhoca.com
Yorum
-
İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegörecez bakalım feda dendi.borçlar azalacak mı?
böyle sacma yazanlar eminim daha evinin bütcesini yönetemeyen insanlardir"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Elestiriler hakli..en azindan bi iki oyuncu kiralanabilirdi..
Ama iki tranfer olmadi diye bardagin dolu tarafina bakmadan kongre diye bagiranlara kalmadi bu takim..hicbir destek vermeyin..hatta ilk dönem tüm maclari taraftarsiz oynayalim..KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülealanyaya wagner love geldi hafız.adam maher i osmanlıspor kiraladı.akhisara rogellega geliyor.bulursun gelirsin.memleket güzel memleket.liverpool misal türkiyenin birçok ilinden daha kötü
alanyayı da sezon sonu bakacağız nerde olacağını
konyanın oyuncularına bak hangisini alırdın geçen yıl nerde bitirdiler
takım olmayı öğreneceğiz
uefa uefa öğreneceğizceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali
bir veli : tomorhoca.com
Yorum
-
İlk olarak KARAGOZLUM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiz kongre yakindir derken dalga gecildi. Malum
professor cok.
Vizyonun ekonomik
rahatlama ve gider dusurmekse Ndoye Zeki ve Yumlu fesh edersin ve bu kadar gereksiz yabanci siradan oyunca transfer etmezdin ( huk suk neyse iste, bero, ibanez) bosa transfer bunlar.
Bu vizyon kotu bir vizyon degil
fakat yapamadilar. Bu vizyon ile ilk 5 e girmek basari ve takima genc futbolcu kazandirirsin.
Fakat gel gor ki burasi Trabzon ve sozu gecen Trabzonspor. Boyle vizyon ile burda kalamassin.
Usta ve Aydin sinifta kaldi. Inanin Ersun hocaya yazik oldu yine rezil olacak.
uzuluyorum bu trabzonumuzun hallerine. Kala kala bu yonetime kaldik. Neyse gideri dusurduler. Ama gelir de dustu avrupa yok seneye de yok. Maclara 10. Hafta dan sonra taraftar da gelmez.
Allah sonumuzu hayir eylesin renktaslar
Maç geliri 3 milyonu geçmiyor
Ts club zarar ediyor
Gelen para yayın reklam ve iddaadan geliyor
Yanlış hatırlamıyorsam bunların toplamı 60 mio.
Geçen sene kulübün sadecw futbolcu ücret gideri 130 mio.idi
Şu an şikayet ediyoruz ama gelecekte iyi olacak
DHMİ ye Satılacak olan pist alanı satıldığında 70 mio.ya yakın ödeme yapılacak kulübe
Bu rahatlatacak
Stat sponsorluğundan da gelir olacak
Bu yağ ile bu yemek pişer kafanızı yormayın
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildişimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
Yorum
-
İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegörecez bakalım feda dendi.borçlar azalacak mı?
Gelir gider arası uçurum çok olduğu için feda şimdilik sadece zararı azaltmaya yarıyor.
Borcun azalması gibi bir beklentiniz olmasın.
Yorum
Yorum