İlk olarak Mehmet Bilgin61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 12 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
zeki olayına bişe diyemicem adamın mevcut sözleşmesinde indirim yapmışlar.
Ama mustada yumlu ile sözleşme yenilenmesi tamamiyle oyuncunun moralini yerine getirme amaçlı oldugunu düşünüyorum ama kesinlikle vasat bir stoper ve ancak yedek olur bu takımda
Yorum
-
İlk olarak yattarahayranı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCavandanın asisti filan olmasa da defansı iyidi ya :/ama mental problemleri var işte
Yorum
-
Muharrem Usta â€@UstaMuharrem şimdi26 saniye önceBeykoz, İstanbul
9 Ağustos günü Selanik'te PAOK maçımız olacak.12 Ağustos Cuma akşamı İstanbul'da hazırlık maçına var mıyız değerli Trabzonspor'lular.
Yorum
-
Nevzat beye sorulan sorular yapılan ithamlar çok çirkin, Mustafa ve Zeki ile ilgili istemeyen arkadaşlar bir zihniyete karşı olduklarından istemiyorlar ancak yaptıkları eleştiriler o zihniyetten daha çok kulübe zarar verir ki hele şu aşamadan sonra. Asbaşkanı forma almamakla tehdit etmek nedir ya.
Yorum
-
İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞuraya yazıyorum Ndoye'nin en az 2 golü var.
Bu arada Ndiaye için Galatasaray teklif yapmış.
Yorum
-
İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞuraya yazıyorum Ndoye'nin en az 2 golü var.
Bu arada Ndiaye için Galatasaray teklif yapmış.
Yorum
-
İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLigtvde yorumlari var. Lig degerlendirmesi icin yaptigi yorumlar.
Zaten o yorumlarin ardindan bizde kalicaklari kesinlesmisti.
Hoca zeki yavru ile mustafa yumluyu baya bir ovdu.
Ligtv nin yayinladigi ersun yanalin gumus kadrosu.
Özelde ise Zeki aman aman bi sezon geçirmedi ki hadi iyi oynadı diyelim Kayseri ile Trabzonspor'u bir tutamayız
Zeki ayakkabı bağladı maç içinde şimdi bu adamın nesini konuşacaksın
Yumlu'yu zaten her maç izledik gecen yıl ne yaptığını hepimiz biliyoruz
Yönetim çok iyi işler çıkardı güvenimde tam ama bu ikisi yıpratacak gibi umarım az hasarla atlatırız, hem takım hem yönetim
Yorum
-
İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaynı madde değil ikisi farklı maddeler. bu bildirilebilecek oyuncuyla ilgili bir madde,
onların ki ise; sattıklarından elde ettikleri gelirin, aldıklarına harcadıkları giderden fazla olmasını içeren bir madde.Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
Yorum