Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 12 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mehmet Bilgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yunus Emre Sel ‏@yunusemresel şimdi18 saniye önce
    Onur - Zeki, Uğur, Durica, Güray - Okay, Onazi - Yusuf Erdoğan, Mehmet, Castillo - N'Doye hazırlık maçı kadrosu

3 beğenme
    Yanıtla

Retweetle
    1

Beğen
    3

Daha fazla

Bu kadro buyuk ihtimal kasimpasa maci kadrosu olur ibanez gürayla ndoyede muhammetle forma icin kapisir

Yorum

• sag bek ve suk buyuk ihtimalle zeki ve n'dyone'nin yerini alacaklar.

bero ve ibanez ise guray ve okay ile forma mucadelesi verecekler.
      "ama her şeye rağmen bu yeryüzünde şarkılar söyledik. teşekkürler dünya." kazim koyuncu

Yorum

• Şuraya yazıyorum Ndoye'nin en az 2 golü var.

Bu arada Ndiaye için Galatasaray teklif yapmış.
        Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
        Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Cavandanın asisti filan olmasa da defansı iyidi ya :/

Yorum

• zeki olayına bişe diyemicem adamın mevcut sözleşmesinde indirim yapmışlar.
            Ama mustada yumlu ile sözleşme yenilenmesi tamamiyle oyuncunun moralini yerine getirme amaçlı oldugunu düşünüyorum ama kesinlikle vasat bir stoper ve ancak yedek olur bu takımda

Yorum

• Maçı vermiyor mu herhangi bir yer?

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
              sürmene

Yorum

• bir sağ bek alınacak o kesin . Ama Mustafa yumlu ya alıstırın kendınizi derim ben .
                61

Yorum

• İlk olarak yattarahayranı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Cavandanın asisti filan olmasa da defansı iyidi ya :/
                  tam performansla geçilmezdi ligte ama mental problemleri var işte

Yorum

• Muharrem Usta ‏@UstaMuharrem şimdi26 saniye önceBeykoz, İstanbul
                    9 Ağustos günü Selanik'te PAOK maçımız olacak.12 Ağustos Cuma akşamı İstanbul'da hazırlık maçına var mıyız değerli Trabzonspor'lular.

Yorum

• Nevzat beye sorulan sorular yapılan ithamlar çok çirkin, Mustafa ve Zeki ile ilgili istemeyen arkadaşlar bir zihniyete karşı olduklarından istemiyorlar ancak yaptıkları eleştiriler o zihniyetten daha çok kulübe zarar verir ki hele şu aşamadan sonra. Asbaşkanı forma almamakla tehdit etmek nedir ya.

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Şuraya yazıyorum Ndoye'nin en az 2 golü var.

Ndiaye eger suanki oynadigi pozisyona evrilirse cok katki saglar almasinlar..muhtemelen.de alamazlar zaten..

Yorum

• Bende dahıl olmak üzere baya sınırlendık zekı ve mustafa konusunda ama yapacak bısey yok artık.Destek olmaya devam etmelyız zaten kac senedır beklıyoruz bı 2 sene daha bekleyelım iyi şeyler olacak inşallah
                          ....

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Şuraya yazıyorum Ndoye'nin en az 2 golü var.

Lig ve kupa dahil mi

Yorum

• İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ligtvde yorumlari var. Lig degerlendirmesi icin yaptigi yorumlar.
                              Zaten o yorumlarin ardindan bizde kalicaklari kesinlesmisti.
                              Hoca zeki yavru ile mustafa yumluyu baya bir ovdu.
                              Ligtv nin yayinladigi ersun yanalin gumus kadrosu.
                              Bu adamları tanıyoruz renktaş yıllardır izliyoruz bırak gelişim göstermeyi geri bile gittiler(genelde)

Özelde ise Zeki aman aman bi sezon geçirmedi ki hadi iyi oynadı diyelim Kayseri ile Trabzonspor'u bir tutamayız

Zeki ayakkabı bağladı maç içinde şimdi bu adamın nesini konuşacaksın

Yumlu'yu zaten her maç izledik gecen yıl ne yaptığını hepimiz biliyoruz

Yönetim çok iyi işler çıkardı güvenimde tam ama bu ikisi yıpratacak gibi umarım az hasarla atlatırız, hem takım hem yönetim

Yorum

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                aynı madde değil ikisi farklı maddeler. bu bildirilebilecek oyuncuyla ilgili bir madde,
                                onların ki ise; sattıklarından elde ettikleri gelirin, aldıklarına harcadıkları giderden fazla olmasını içeren bir madde.
                                FB'nin KAP açıklaması ile UEFA'nın açıklaması yanyana koyulup madde sayısına bakıldığında o madde bu madde olarak gözüküyor...
                                Trabzon bir sevda,
                                Trabzonspor bir destan...

Yorum

Yükleniyor...
                                X