Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 12 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• asporda yumlu birşey söylemedi
    "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
    Louis D. Brandeis

Yorum

• ..
      Ekli dosyalar
      En son Yıldıray Emanet tarafından düzenlendi; 09.01.2017, 00:10.

Yorum

• ndıaye konusunda fazla ümitlenmeyelim melih gökçek 10 milyon euro dan bir kuruş aşağı satmam diye açıklmaları var.

Yorum

• İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ben sana söyleyeyim hemen.. Eğer caceres olayı doğru ise, medjaninin de geldiğini varsayarak , sen o +1 e uğur demirok'u yaz.
          Asla, Caceres ve Durica her ne kadar kağıt üzerinde süper dursada sakatlık ceza durumunda Medjani ile Uğur oranın ilk adayları ha Yumlu Akhisar'a gitmezse Uğur belki gider dediğin gibi, ki Uğurun karakterinden ötürü takımda kalmasından yanayım, ben Osmanlı nin yerinde olsam Ndiaye ye karşılık 4+Damdoyu alırım zaten doğru düzgün forvetleri yok.
          No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ya arkadaşlar şu twitterdaki spor haberleri paylaşan hesapların futbolcuları birinci ağzından paylaştığı cümleler doğru mu her zaman?

Bunu merak ediyorum. Siz her zaman bu açıklamaların doğru olduğuna inanıyor musunuz?
            Paylaşım yapan hesaptan hesaba fark eder bu doğruluk durumu diye düşünüyorum.

Yorum

• pereira----caceres----durica----mas
              -----------medjani----bero---------
              --------------XXXXXXX-------------
              tosic------------------------castillo-
              ------------rodallega---------------

10 numara pozisyonu için hiç ciddi bir isim çıkmadı hala. Umarım taraftarı heyecanlandıracak birisi alınır o mevkiye.

Yorum

• İlk olarak cagdasdeniz4242 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                asporda yumlu birşey söylemedi
                Yumluya sormuşlar yumlu kendi söylemiş akhisara gittiğini. Yumlu gitti kesin bilgi yayalım

Yorum

• Yumlu gidiyo sırada zeki akbas?

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ndıaye konusunda fazla ümitlenmeyelim melih gökçek 10 milyon euro dan bir kuruş aşağı satmam diye açıklmaları var.
                    Berat Albayrak ve Süleyman soylu bu işi çözer anca önemli olan Melih Gökçekı ikna etmek para konusunda zaten anlaşılır.
                    No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Hala daha medjani yi geçen golcumuz yok

Ekiciyle kontrat yapsalar 2 yıllık bence

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ndıaye konusunda fazla ümitlenmeyelim melih gökçek 10 milyon euro dan bir kuruş aşağı satmam diye açıklmaları var.
                        Melih talimatı alsın kulübü bile satar

Yorum

• rodellegayı almakla yalnızca bir forvet almış olmadık beraberinde yumlu ve Aytaç'tan kurtulacağız ne güzel haber

Yorum

• Osmanlıspordan umar-ndiaye paketi paketi yapabilirsek çok iyi olur. Ayrıca ekicinin şimdi gideceğini sanmıyorum. O adamın bize bu saatten sonra ne maddi ne de futbol açısından faydası olmaz. Olacak olsa zamanında kontratını uzatır para kazandırarak giderdi. Profesyonellik profesyonellik tamam da biraz da ahlak gerek insanda. Ölüyken aldık getirdik burda oynadı adam oldu şımardı aklı sıra. Ne yazık ki böyle karaktersiz topçular hep bize denk geliyor. Gol atınca bile son bir yıldır yüzü gülmemesinden hissettiriyordu zaten kendini karaktersiz herif.
                            Allah yar ve yardımcımız olsun !!!

Yorum

Belki linç edileceğim belki çok laf edilecek ama eğer ki 10 numara oyuncusu alınmazsa Bero ' nun orada oynatılması taraftarıyım. İlk yarı izlediğim maçlarda genel de çocuğun tek pas yaptığını ve son paslarda başarılı olduğunu gördüm. Skora katkısı da göz önünde bulundurulduğun da transfersiz bir sezonda 10 numara oynayabilir bence.
                              olabilir 10 numara demeyiz ikinci forvet gibi olabilir. kanatlarda top tutan oyunu yönlendiren oyuncular olursa gayet iyi de olur. tosic castillo mesela.

Yorum

Belki linç edileceğim belki çok laf edilecek ama eğer ki 10 numara oyuncusu alınmazsa Bero ' nun orada oynatılması taraftarıyım. İlk yarı izlediğim maçlarda genel de çocuğun tek pas yaptığını ve son paslarda başarılı olduğunu gördüm. Skora katkısı da göz önünde bulundurulduğun da transfersiz bir sezonda 10 numara oynayabilir bence.
                                Olabilir ama Aatıf olursa daha iyi olur
                                sakin olun...

Yorum

Yükleniyor...
                                X