asporda yumlu birşey söylemedi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 12 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen sana söyleyeyim hemen.. Eğer caceres olayı doğru ise, medjaninin de geldiğini varsayarak , sen o +1 e uğur demirok'u yaz.No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa arkadaşlar şu twitterdaki spor haberleri paylaşan hesapların futbolcuları birinci ağzından paylaştığı cümleler doğru mu her zaman?
Bunu merak ediyorum. Siz her zaman bu açıklamaların doğru olduğuna inanıyor musunuz?
Yorum
-
pereira----caceres----durica----mas
-----------medjani----bero---------
--------------XXXXXXX-------------
tosic------------------------castillo-
------------rodallega---------------
10 numara pozisyonu için hiç ciddi bir isim çıkmadı hala. Umarım taraftarı heyecanlandıracak birisi alınır o mevkiye.
Yorum
-
İlk olarak cagdasdeniz4242 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleasporda yumlu birşey söylemedi
Yorum
-
İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülendıaye konusunda fazla ümitlenmeyelim melih gökçek 10 milyon euro dan bir kuruş aşağı satmam diye açıklmaları var.No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülendıaye konusunda fazla ümitlenmeyelim melih gökçek 10 milyon euro dan bir kuruş aşağı satmam diye açıklmaları var.
Yorum
-
Osmanlıspordan umar-ndiaye paketi paketi yapabilirsek çok iyi olur. Ayrıca ekicinin şimdi gideceğini sanmıyorum. O adamın bize bu saatten sonra ne maddi ne de futbol açısından faydası olmaz. Olacak olsa zamanında kontratını uzatır para kazandırarak giderdi. Profesyonellik profesyonellik tamam da biraz da ahlak gerek insanda. Ölüyken aldık getirdik burda oynadı adam oldu şımardı aklı sıra. Ne yazık ki böyle karaktersiz topçular hep bize denk geliyor. Gol atınca bile son bir yıldır yüzü gülmemesinden hissettiriyordu zaten kendini karaktersiz herif.Allah yar ve yardımcımız olsun !!!
Yorum
-
İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBelki linç edileceğim belki çok laf edilecek ama eğer ki 10 numara oyuncusu alınmazsa Bero ' nun orada oynatılması taraftarıyım. İlk yarı izlediğim maçlarda genel de çocuğun tek pas yaptığını ve son paslarda başarılı olduğunu gördüm. Skora katkısı da göz önünde bulundurulduğun da transfersiz bir sezonda 10 numara oynayabilir bence.
Yorum
-
İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBelki linç edileceğim belki çok laf edilecek ama eğer ki 10 numara oyuncusu alınmazsa Bero ' nun orada oynatılması taraftarıyım. İlk yarı izlediğim maçlarda genel de çocuğun tek pas yaptığını ve son paslarda başarılı olduğunu gördüm. Skora katkısı da göz önünde bulundurulduğun da transfersiz bir sezonda 10 numara oynayabilir bence.sakin olun...
Yorum
Yorum