Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 12 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sefa'dan sağ bek yapabiliriz. Geri çağıralım olmaz mı? Hı?
    "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• bilenler bilir secim surecinde olsun sonra ki donemde olsun bu yonetimi cok savundum..ayni sekilde ersun hocanin gelmesini de cok istedim.ama gelinen nokta itibariyla transfer yapilmazsa fena sacmaladilar derim..kimse sampiyonluk beklemiyor eyvallah da sonucta bu kulubun adi da cemisgezekspor degil..sag bek yok, sag acik yok hatta bana kalirsa stoper bolgesinde durica sakatlanirsa orasi da kor topal..hal boyleyken 40 milyon euroluk maasi 20 milyona cektim dersen hadi ordan derim..dalga mi geciyorsunuz derim..maliyet diyip mustafa yumlu ya bilmem kac milyon verip sozlesme yeniliyorsun..bu meshur scout ekibi o paralarla daha iyi bir stoper bulamadi mi?veya zekinin bir tik ustu adam bulmak bu kadar zor mu?veya sag acikta yusuf..iki mac ust uste yenilsen taraftarda ne heyecan kalir ne birsey..bile bile olume gidiyoruz gibime geliyor..
      ya arkadas ben otuz senedir her sezon yonetimler tarafindan kandirilan bir taraftar olarak benden hala destek isteniyor..bendeki heyecani oldurursen ben sana nasil destek vereyim.saha sonuclari gelirse eyvallah ama gelmezse yonetim hic kusura bakmasin olumune elestirilirler..cok degil daha bir kac gun once senin sagbekin sag acigin yuzunden maci vermissin, simdi kalkip sonra bakariz diyorsan en fazla kendine kufrettirirsin nevzat aydin..aga bazi pozisyonlarin sorumlulugu agirdir.
      hem maas butcesini duzeltip hem umut verici bir kadro kuramiyorsan ben basarili olundu diyemem.sonucta marka dediginiz sey saha sonuclari varsa buyur yoksa antepe ona buna yenileceksen bir suru eksik yerlerin varken buna goz yumucaksan is bilmiyorsundur.isin mali tarafi beni bir yere kadar ilgilendirir bunu bahane edemezler.
      bu takimda beni heyecanlandiran tek kisi ersun yanal gerisi yalan dolan..muharrem usta baskani hala cok seviyoruz sayiyoruz ama bu transfer donemi bildigin cuvalladilar..kimse mali yuk agirdi suydu buydu demesin..ben 11'de hala zeki yusuf veya yumlu goreceksem baslarim senin yapacagin ise derim..hatta foruma yazilmayacak kufurlerde ederim.

Yorum

• Bir yere gitmedilerse Salih'le Atik'i geri cagiralim.Cardozo'ya Soner ve Sefa partner oluyordu ayni iskenceyi Durica'ya da yapmayalim kac yasinda adam, kalkip gelmis ayip olacak.

Yorum

• hayal kırıklığı içindeyim. nerden tutsam elde kalıyor. aldıklarımız, alamadıklarımız, yerini dolduramadan gönderdiklerimiz, gönderemediklerimiz (yanlış olmasın bi tek ndoye kaldı heralde), gönderilmesini bekleyip de sözleşme uzattıklarımız... çalkantılı bir süreç oldu.

bekleyip göreceğiz ama 7-0 ve 6-0 travması yaşayan bir camia için en azından ben daha net hamleler bekliyordum. takıma olan güvensizliğin kırılması için ilk aşama transfer dönemiydi ama olmadı. ikinci aşama sezon içinde oynanacak oyun ve alınacak skorlar olacaktır ki maalesef şu durumda ligde şu maçı kesin kazanırız rahatlığında olan aramızda kimse yoktur heralde.

takıma sabır gösterelim tamam da Allah bu taraftara da sabır versin...
          There is no spoon...

Yorum

• Yaz transfer dönemi sona erdi artık. Hepimiz için hayırlısı olsun. Revizyonsa revizyon, takviyeyse takviye. Eyvallah. Heyecanla takip ettik bu dönemi ve yazı bitirdik böylece.
            Şimdi bakalım bu yapılan değişiklikler ne derece etki edecek? Zurnanın zırt dediği yer varya, işte oradayız. Mücadele dediler, göreceğiz. Gençleştirme dediler, bakacağız. Dik duracağız dediler, izleyeceğiz.
            Uymanız gereken finansal kurallar, maaş bütçesi, oyuncu eş-dost ilişkileri vs. bunlar bizler salt taraftarları pek ilgilendirmez kardeşim. Ben sahada oynanana bakarım. Sen muazzam işler yapmış olabilirsin. Almışsındır, vermişsindir. Ölçüp biçmişsindir. Kılıfına uydurmuşsundur. Eyvallah. Ama bu 1300 TL aylık alan adamı ilgilendirmez. Kimse kendini kandırmasın. Bu ülkenin insanlarının yaşam düzeyleri belli. Bu bir eğlence sektörüyse, ve sen bu adamlara forma-kombine alın, bize sabredin vs. diyorsan, gerekliliklerini yerine getireceksin. Getirilmiş mi getirilmemiş mi göreceğiz. Ben bir daha kendi evimde 6-0 yenilmek istemiyorum. Ben istismasız İstanbul'da her sene yayıncı kuruluşun üyeliğini Trabzonspor için yeniliyor, maçlarına gitmeye çalışıyor, forma-bayrak alıyorsam karşılığını görmek isterim.
            İmajımızı düzelttiler. Daha iyi, modern bir şekilde, güzel bir Türkçeyle temsil ediliyoruz; eyvallah. Ama hafta sonu gelince ben sahada Zeki'yi görmek istemiyorum buradaki birçok arkadaşım gibi. Bir de bu adamın yerine geçecek, öz-be-öz o pozisyonun adamı da olmaması Ersun Yanal gibi modern bir taktisyenin nasıl boşluğuna geldi bilmiyorum.
            Beklentileri düşürelim. Tamam. Sabır edelim. Tamam. Destek verelim. Ona da tamam. Ama aynı hataları farklı yöntemlerle tekrar tekrar yapmak değişim değil ahmaklıktır.
            Futbolu biz şehir olarak saha odaklı iki katı mücadeleci oynamak zorundaysak ve bizim bir tarafımız bariz aksayacaksa ben yukarıda talepleri gerçeklerle birlikte harmanladığımda hangi iç huzurla yerine getireceğim? Yönetim bunu da düşünmüş müdür?
            Sürç-i lisan ettiysem affola.
            Fanki tonki zonki...

Yorum

• Şu yöneticileri birileri uyarsın. Sosyal medya hesaplarından boş boş mesajlar atmasınlar. Taraftarı da umutlandırmasınlar. Yazık günah. Sabırsızız işte, anlamadınız mı hala ?
              DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Nevzat Aydın Ciddi ciddi Yumlu oynar diyorsa benim için bitmistir hiç bir inandırıcılığı kalmamıştır...
                birisi yalan söylüyor onun üzerinden sohbet dönüyor. böyle bir tweti yok. hatta güray sağ bek olsun diyen birisine ona ersun hoca karar versin diye twet attı.

nevzat aydın sadri şener yönetimine girmeden önce de ntvspor net sitesinde trabzonspor yazıları yazardı. gayet güzel yazıları vardı. futbolu bilen biridir.

Yorum

• İlk olarak samway tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bı adam 1 senedir formsuz olmaz buna becerıksız denır formsuzlul 1-2 ay olur en fazla demekkı buyuk takımın topcusu deıl ben bır maçta 3 gol deıl 2 gol bıle atmasını tesaduf olarak gorurum
                  1 sene oldu mu alınalı? diyorum ya belki de bizde tutmadı ama zeki Yumlu vs ile gereksizler listesine konacak kadar da değil

Yorum

• Özer Akhisarla 3 sene imzalamis
                    .

Francesco
                    Totti

Yorum

• Geçen sezon transferin son dakikaları çok hareketliydi.

Gülücükler halaylar havada uçuşuyordu.

Bu sezon da böyle olsun bakalım
                      "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Cardozo 2.400.000 keriz parası .

Yorum

• Sağ bek olayı net olarak canımızı sıkacak ama genel anlamda yönetimin ekonomik ve transfer performansından memnunum.Yeni kurulan bir takım birbiri ile oynayarak iyi bir seviyeye çıkacaktır.Hedefimiz zaten avrupa kupasına katılmak inşallah bir şekilde başarırız.
                          Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                          As Roma
                          Francesco Totti "10"
                          Twitter:cemtotti61

Yorum

• Sag bek almamanin hicbir mazereti olamaz. Bu konuda yonetim ve hoca sacmaladilar resmen.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                            Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• hep iho'nun yüzünden şener'i almadı, menejerlere para yedirmek için. iyi kötü devamlılık sağlardı. o da ayrı gerizekalı bu yaşta yedek olmaya gitti.

Yorum

• 2.4 milyon euro aldık Cardozo'dan..
                                Trabzonspor, tutkum.​

Yorum

Yükleniyor...
                                X