Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 12 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak adiloş bebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    atıf şeşuyu isterim aslında hareketli bir isim stochda olabilir tabi tek sorun bu oyuncuların fb de olması
    Yeri gelmişken yazayım Fenerbahçe her iki oyuncuyu da devre arası göndermeyi düşünüyormuş.
    BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      .....................onur
      ..pied....roncaglia...durica(serdar)...ibanez
      ................onazi..castro
      .....kaddouri.....bero.........castillo
      .....................eren

şu kadroyu da kurabilirdik çok uzak değildi, oyuncular bonservissizdi ama gelmediler. önümüzdeki sene için serdar castro kaddouri bonservissiz, iyi bir forvet, hızlı bir stoper, sağbek almamız gerekiyor. forvet arkası ve kanatlar için yine genç oyuncu araştırılabilir. belli bir sistem oturur o zamana kadar. takımın direnci mücadele gücü belli seviyeye gelir. bu oyuncular da yıldız gibi etki eder. başka oyuncular da olabilir. belli bir altyapı oturtmadan 30'luk oyuncuları toplamak da işe yaramıyor, takım olamıyorlar.
      ------------------Kimbembe---------Durica-------------
      ---------------------Mbia-----------------Onazi-------------
      --------------------------------Kaddouri----------------------

Şöyle bir kadroda Suk ta Castillo da Bero da hatta ve hatta Zeki de sırıtmaz, Nevzat Aydın in futboldan anladığını hiç sanmıyorum, devre arası iyi bir 6 numara bir 10 numara birde Stoper ve Golcü yerine bir sağ bek birde sağ açık alıp twitter da bolca millete laf sokacaktır gerekirse Onazi sağ bek oynasin ama illaki bir yukarıdaki 4 mevkiye kaliteli adamlar alınsın.
      No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Fiyasko olmayan tek transfer Durica'dır belki bide Bero..
        Durica hariç seneye takımda kalacak 1 tane adam yok Geçirdiğimiz en kötü transfer dönemi bu dönemdir.
        Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
        O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
        Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
        Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Bero gibi bir oyuncumuz olduğu için çok mutluyum.
          “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yeri gelmişken yazayım Fenerbahçe her iki oyuncuyu da devre arası göndermeyi düşünüyormuş.
            hocam stoch duricanin hemserisiydi degilmi?? yani ayni milli takimindalar
            BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• [MENTION=30538]Mert Oğuzlu61[/MENTION]

senin icin özel
              sec begen al

linus wahlqvist (rasmus kristensen)--------cesar montes (thiago martins)-----luan (lucao)--------chul hong (mathias suarez)

------------------------------------------------kevin balanta (soualiho meite)

-----------------------erick pulgar (arnaud lusamba)-------------------------thiago maia (augustine allione)

hector villalba (niclas eliasson)------------------------------------------------------------nanitamo ikone (leandrinho)

--------------------------------------------leandro vella (maximiliano romero)
              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• devre arasinda kadromuzda fazla siskinlik olmamali Castillo , muhammed demir , Mustafa yumlu ,( abdülkadir oynatilmadigi icin ) kesinlikle kiralik verilmeli bu oyuncular ..

perfomanslarina göre duruma bakilir ..Castilloyu fazla sisirdigimiz bir gercek artik sanirim kimse buna karsi cikmaz artik ..

sikecilerden stoch deniliyor ? yillardir süperligde stoch kesinlikle alinsin ilk macina ciksin vaybee diyecegiz castilloyu saniyede unuturur mücadeleci gol atabiliyor calim atiyor stocha sadece Moral gerekiyor ve sen bu takimin oyuncususun denilmeli bu Adam oynar ...bursada oynadigi zamanda cok verimliydi ..

sikecilerden aatif deniliyor ? sikecilere nasil gitmis bizi tercih etmeyerek sikecilere gitiyse verim alamayiz bizi Kücük gördügü icin ..son oynadigi maclari izlemedim sikecilerin maclarini izlemedigim icin nasil durumu bilmiyorum ama ben yaramaz bize diyorum ...

jaja deniliyor galiba yasi 29 ? jaja kayseride ne yapti deniliyor ? jaja kayseride aslinda cok sey yapti maclarini tekrar izleyin ..jaja bundan iyi olsaydi istesekte alamazdik suan ..

jaja belcika liginde 2 gol atmis Adam golcü degilki yanlis anlasilma var sanirim ?? oyunkurucu olarak 9 macta 9 gol atsaydi galiba baska büyük takimlarin radarina girerdi ..
                dua edelim eger alinacaksa daha cok goller atmasin yoksa alamayiz jajayi istiyorsak simdiden temasa gecilmeli ön anlasma yapilmali jajayi izlemeye gerek yok oyuncu olarak hertürlü oynar bizde kosmasina gerek yok ..yinede jajanin ickisine takilacagiz sanirim ,,bu durumda alabilirsek el kaddouri almaliyiz ..

bir golcüde gerekli ? stoch jaja Mehmet onazi durica ibanez onur kaliteli oyuncularimiz olur ve sikecilerden birde fernandaou alinmali kesinlikle cok goller atar diye düsünüyorum
                BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• devre arası en fazla 2 oyuncu alırız en önemli mevki sagbek ve forvet.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    yerry mina iyi oynuyor su ana kadar
                    aradigimiz stoper profili tam
                    bugün barca lan ön anlasma imzaladi
                    daha bu yaz 3m€ palmeirasa transfer olmusdu

Ünal Karaman

Yorum

• Devre arası forvet transferi üçüncü veya dördüncü sırada olur gibime geliyor.
                      9 # Osvaldo'

Yorum

• ---------Ekici-----Onazi---------
                        Suk--------Bero------Castillo
                        ---------------Ndoye--------------

Devre arasına kadar bu kadro oynamali...
                        Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• 10 15 milyon euroluk oyuncular yazılıyor ciziliyor.güney amerikadan oyuncu almak cok zor.yazılan cizilen isimleri degil bize bu ülkede kimse alamaz.

Yorum

• İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ---------Ekici-----Onazi---------
                            Suk--------Bero------Castillo
                            ---------------Ndoye--------------

Devre arasına kadar bu kadro oynamali...
                            kagit üzerinde güzel duruyor gercekten
                            biraz asiri ofansif gözüksede

okay bir türlü uzatmayan ekici yerine olsa daha dengeli olabilir

Ünal Karaman

Yorum

• Usta, Aydin ve Yönetimi siyasetcileri ve özevlatci basini dinlemeden basimiza bela olan 1461 tayfasi akbas,yumlu ve zekiyi göndermezse küme düsebiliriz.
                              Illa Trabzonlu olacaksa Trabzonsporda alsaniza serdar tasciyi. Isinize gelmedigi zaman " paramiz yetmedi " bu 3 yetersizlere yetti ama paraniz.
                              Alsaniza Freiburgun 94 dogumlu sag kanat oyuncusu Onur Bulutu. Trabzonlu Cocuk. Cok önemli ya sizin icin. Ha bunlar TRabzonda dogmadi ve torpilli degil, ozaman olmaz.

Yorum

• İlk olarak zaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                hocam stoch duricanin hemserisiydi degilmi?? yani ayni milli takimindalar
                                Evet öyle.
                                BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

Yükleniyor...
                                X