Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 12 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• başkan beşiktaşın stoper ihtiyacını karşılayamamasını örnek vermiş.beşitaş'ın 5 tane stoperi var orada sorun CL kalitesi...senin elinde sadece zeki var taraftarın analiz yapamıyo değerlendirme yapamıyor çaresiz...
    İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
    -------------
    Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• İlk olarak soldoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      resmen sinirimden ağlayacağım ya. ulan iho'ya köylü dedik bu adamlara okumuş etmiş adam dedik güvendik. en azından ben güvendim.

yahu bu takım 2 senedir kanat transferi istiyor. taraftar dötünü yırttı kanat diye diye. yahu sen nasıl olur da kanat almazsın. şaka gibi ya. üstüne bir de belki geleceğe yatırım yapacağın elemanı denizhan denizi yolladın bir hiçe. yok mali bilmem neymiş yok başka birşeymiş. yok mu kardeşim şu dünyada bir tane uygun topçu sağ açık sağ bek? en azından şansını deneyeceğin bir tane brezilyalı? takımda 10000 tane forvet varken 20 yaşında ne olduğu belli olmayan bir uşağa bağlıyorsun 400bin euro da bir kanat transferi çok mu geldi?

resmen emeklerime yazık ya. bu adam ilk geldiğinde birileri aracılığı ile liste istediler. takip ettiğim brezilya liginden 40 tane kanat oyuncusu saydım verdim. hiç mevzusu bile geçmedi. hiç yeltenmediler bile ya.
      takıma bak ne hale geldi. yumlu zeki güray aytaç akbaş uğur. yahu bunlar ikinci lig topçusu. ucuz diye oynatılır mı ya?

resmen ayazda kalmış bekçi jopu gibi ortada kaldık iyi mi...
      Ersun Yanalın adamları var takımda transfere gerek var mı oralardan?

Yorum

• En iyici cözüm ic saha maclarini taraftarsiz oynamak..iki transfer olmadigi icin destegini ceken taraftar faydadan cok zarari dokunur..
        KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Lan dağbaşına çıkıp bağırmak istiyorum. Yahu ne olur Allah aşkına cevap verin. Bu rezil topçular silsilesinde ne buldunız da Trabzonspor gibi büyük bir takımda oynama şansını buluyorlar. Ulan zeki kim aq? Yumlu kim? Bu takımda daha önce de özevlat vardı ama isimleri hami, Fatih tekke, gökdenizdi. Bunlar kim yahu. Delirecem yemin ediyorum. Bunlar kesinlikle torpilli. Bu konuyu araştırmalıyız.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
          KOŞAN VE İYİ PAS YAPAN TAKIM. ÇOK MU ŞEY İSTİYORUM?

Yorum

• İlk olarak laz_61 tarafından gönderildi
            38 tane hastanen var sadece türkiyede hergün para basiyon bir sağbek transferini kendi cebinden karşiliyamadinmi...hepiniz rantci reklamci sahtekarlarsiniz....

günaydin

Yorum

• İlk olarak arahna tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              arkadaşlar öncelik ekonomi yönetimidir
              parasız şirket batar
              oyuncu getirmek mesele olsaydı son yıllarda gelen oyunculardan olurdu
              mbia geldi amaalacağı 5 dk geçerse 5 katını öderiz taahhüdü ile geldi
              sonra battık

kendinizi febe gese bejeke ile kıyaslayıp durmayın . önce bütçelerine ve taraftarlarının yaptığı harcamalara bakın
              bir febelide mont tişört ayakkabı bayraklar atkılar formalar neler neler vardır bizde çoğu çakma olan on yıllık formalar

hayal görmeyin
              yönetim ekonomiyi toparlarken takviye de yaptı yapmaya çalışıyor

7 iyi tranfer yapıldı. gözünüz doysun. 2 de yapsa razı idik yaz başında
              gayret ettiler ama olmadıysa 1 sağ bek yüzünden takıma küsülür mü
              nerden bulacaksınız böyle yönetimi
              yönetim nerden bulacak kendinde o enerjiyi motivasyonu

olabilecek olanlar yapıldı . kalanı ilerleyen zamanlarda artık

şimdi destek zamanı
              zekiden lampart yapma zamanı

o kadar kötü değil kadro
              takım oyunu ve birlik zamanı
              Arkadaş anlamıyorsunuz, mesele oyuncu almak değil ki onu da yapardık Bero ya 2.5 m euro baymadan ama asıl mesele yöneticilerin transfer yapacağız deyip internet üzerinden taraftarı beklentiye sokması sonra da dalga geçer gibi açıklamalar yapmaları. Ve dahası biz planlamayı doğru yapsaydık bu harcamalara gerekli her mevkiye uygun adamları alabilirdik. Sonuçta her fırsatta vizyon diyen yönetimin asıl vizyonunun vizyonsuzluk olduğunu görmüş olduk maalesef.

Yorum

• İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bütçe ve futbolcular arasında ki bağlantı kurmak o kadar zor olmamalı.

Saha içine bir bakalım. Gecen sene 7 yendiğimiz takımı 2:0 yendik. Fenerin, Osmanlı'nın ve Konya'nın önündeyiz, Beşiktaş'ın bir puan gerisindeyiz.

Al sana saha içi, cok iyi durumdayız.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
                Hadi gel senle iddaya girelim ılk 5 senin hatta ılk 6 da senin kabul mu ?

Yorum

• Sağ bek ve sağ açık olmak üzere 2 transferimizin daha garanti olacağını açıklayan ve hatta daha fazlası olur ama eksiği olmaz iddialarında bulunup, kaynağının da kulübün en yetkili isimlerinden olduğunu söyleyen, transfer forumunun en iddialı isimlerinden Nazım Can'ı açıklamaları ve savunması için sahneye davet ediyoruz. [emoji1]
                  Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                  Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Sırf formamız 4. Olur masalını da unutun artık.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
                    https://twitter.com/Alika87

Yorum

• İlk olarak hanzale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      emin ol şu an Slimaniyi göndermeye uğraşıyor olurduk

Sent from my iPhone using Tapatalk
                      Cardozoyu gondermeye ugrastigimiz gibi mi

Yorum

• 1-Hesapsız harcamanın sonuçları acı şekilde hafızalarda dururken; hiç bir şey yaşanmamış gibi davranmamızı hiç kimse bizden beklememeli.

6-7 yiyen takımın stoperinin sözleşmesi zamlanıp uzatılıyor, hiç birşey yaşanmamış gibi davranmamışsınız, tebrikler

Yorum

• İlk olarak cellchook tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Simdi forumun cogunlugunun bu seneki hedefle ilgili ayni hizada olmasi sart.

Bu kadronun kosabilecegi hedef ne olmali.

Koyulan hedefe gore basari basarisizlik degerlendirmeleri yapilmalidir.

Ben ilk 6 hedefi icin kosulabilir bir hedef diyorum.

Gercekci olmaya calisiyorum.

HTC 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                          başarı ihtimali kalmadı.4. olursan ideal olur.4.olamazsan başarısızlık olur...
                          İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                          -------------
                          Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Sponsorlardan falan bahseder yine yarın çok az kaldı falan diye.. Gaz alma operasyonları..
                            I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• N'Doye patlama yapmiyor mu simdi
                              KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Castillo
                                Sözleşme Bitiş T. : 7 Ocak 2017
                                ???

Yorum

Yükleniyor...
                                X