Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 12 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak DİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    İçimden ne kombine almak ne de forma almak gelmiyor...

Nedense hevesim çok kırıldı...

G.Antep maçından sonra bu takımda ışık olmadığını anlamıştım...

Ancak 2 transferle bir düzelme olabileceğini düşünmüştüm...

Hevesim kaçtı..

Takımın ezik ve kaybeden tavırlı futbolunu izlemek zor geliyor...

Yine de bütün bir hafta bunların maçını bekliyoruz...

Sonra ezik, umursamaz, beceriksiz, kabiliyetsiz kifayetsiz futbol...

İçimden forma almak gelmiyor...

Kombine almak gelmiyor...

Futbol izlemeyi acilen bırakmam lazım...
    Ben de tıpatıp aynı psikoloji içindeyim ve çok üzgünüm

SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
    82 HELAL PUANLA
    TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Devre arasında büyük Trabzonspor eksiğini almaz mi sizce
      Bence alır.
      BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• MRA hocamızın güzel lafını hatırlatırım hepinize; "Sevduğuni alamaysan, alduğuni sevecesun." O yüzden Zeki Yavru'muzu sevmeye başlayın.
        Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak DİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          İçimden ne kombine almak ne de forma almak gelmiyor...

Nedense hevesim çok kırıldı...

G.Antep maçından sonra bu takımda ışık olmadığını anlamıştım...

Ancak 2 transferle bir düzelme olabileceğini düşünmüştüm...

Hevesim kaçtı..

Takımın ezik ve kaybeden tavırlı futbolunu izlemek zor geliyor...

Yine de bütün bir hafta bunların maçını bekliyoruz...

Sonra ezik, umursamaz, beceriksiz, kabiliyetsiz kifayetsiz futbol...

İçimden forma almak gelmiyor...

Kombine almak gelmiyor...

Futbol izlemeyi acilen bırakmam lazım...
          Belkide tek çözüm bu belkide Trabzonspor hicbir zaman eskisi gibi olamayacak.
          En son nakzo tarafından düzenlendi; 01.09.2016, 13:36.
          Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
          O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
          Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
          Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            MRA hocamızın güzel lafını hatırlatırım hepinize; "Sevduğuni alamaysan, alduğuni sevecesun." O yüzden Zeki Yavru'muzu sevmeye başlayın.
            Aslında orta yapmasa, pas vermese, taraftarın yanında otursa fena adam değildir Zeki...

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Millet kızacak ama şu m.demir oynayacağına keşke umut bulutu kiralasaydık muhammetten hicbir halt olmaz
              Aforoza hazırlan
              “Yenmez taamı ümeranın, fuzelanınÇünkü hakkıdır, yetimin fukaranın “

Yorum

• Millet takmış sag kanada. Yedigimiz goller ve pozisyonlar hep sol tarafımızdan bu yönetimin en buyuk hatası cok iyi bir 10 numara ve gol atabilen bir forvet almamamasıdır.Bu iki hususta ölümcül hatadır.

Yorum

• İlk olarak yazıkoldu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  forvet oynuyor 9 maçta ilk 11 çıkmış henüz gol kaydına muvaffak olamamış, kat kat fayda dediğin nedir.
                  2 sindende bir b....k olmaz hele muhammet varlığı külliyen zarar..

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Panpa senin de ne istedigin belli degil. Transfer donemi bitmeden Zeki ye saydiriyordun, sag acik istiyordun. Hicbiri gelmedi Zeki de 11 oyuncusu oldu simdi savunuyorsun istedigim oldu diyorsun. Senin de totem boyle mi oluyor ?

Bence planlamada ciddi hatalar yapildi. Sadece sag bek konusu bile her mactan sonra elestirilecek. Takim eger kisa surede toparlayamazsa vurani cok olacak. En basta taraftar vuracak, niye vuruyorsunuz diye de kimse cikip bisey diyemez. Millet Richards felan beklemiyordu, 12 tane scout akil edip Opare gibi ucuz kiralik oyuncu bile bulamadiysa, takim sag beksiz sezona girdiyse burada planlama icin "cok dogru planlama" demek cok zorlama bir yorum olur. Cunku ortada planlama yok. Sag kanat gecen senekinden beter durumda, gecen sene iyi kotu elde Cavanda ve Marin vardi. Simdi Zeki ile Yusuf yada Guray... Cavanda ve Marin i bile arayacagimizi dusunemezdim ama her sene ayni sey, ne yapip edip beceriyoruz bu isi.
                    takımdan kovulsunlar, allah belalarını versin demek başka, bu süreçte alternatif olarak tutmak başka. dediğim gayet açık. sağbek ve kaddouri alınsa hiçbir problem yoktu. planlama da bunun üzerine yapıldı ve eksik kaldı. richards'ın gelmediği iyi olmuş zaten. iki sağbek almıyorsun. tek sağbek alıyorsun, zeki yedek kalıyor. banko sağbekin durumuna bakıyorsun, ertesi sene ona göre ikinci sağbek alıyorsun ve zeki'yi gönderiyorsun. durum bu kadar basit. ayrıca genel plan başka. özele indiğimizde zeki'yi beğenmiyorum, sağbek olarak yetersiz olduğunu düşünüyorum. o bölümü eleştiriyorum ama bu tercih hatası. genel planda sıkıntı yok, eksikler var, bir kaç tane de tercih hatası var.

Yorum

• Chelsea'nın kirada olan toplam oyuncu sayısı : 38

Hangi oyuncunun hangi takımda olduğunu gösteren liste ;

A remarkable 38 Chelsea players are out on loan in countries ranging from Turkey to Colombia and taking in clubs from Juventus to Metropolitan Police
                      BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Bu sene takimin adini guvenspor yapalim. Toplar castilloya Castillo da artik kosar.

Yorum

• Akşam başkan isterse 100 tane sponsorluk anlaşması açıklasın yapılmayan sağ bek transferinin üstünü örtemez.. İstediği kadar vizyon dersi versin kötü sonuçlar alırsak onları değil vizyon tillahı gelse kurtaramaz..
                          I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            MRA hocamızın güzel lafını hatırlatırım hepinize; "Sevduğuni alamaysan, alduğuni sevecesun." O yüzden Zeki Yavru'muzu sevmeye başlayın.
                            Zeki yavru evlat olsa sevilmez. Onu sahada görünce moralim bozuluyor. O tiple ve o vasıfsızlıkla aldığı parayı düşününce insan şaşırıyor. Zeki sakatlanana kadar maç da izlemem herhalde .

Yorum

• Transfer sezonu bitti bizde taraftar konumuna geri dönelim
                              Takımın mutlaka eksikleri vardır ne zaman olmadı ki bizim yapmamız gereken performansı düşük topçulara gaz verip en üst verimi alabilmek
                              yoksa Zekiye Yumluya fenerlilerde söver böyle bir taraftarlık olur mu
                              bu gün takımın yanında olmayacaksanız ne zaman olacaksınız birde şunu diyenler var yumlu ile zeki varsa ben yoğum muhtemelen bu tipler zaden yoktular olamasınlar daha iyi üç beş taraftar daha kazanalım derdinde değiliz bu takımı iyi günde kötü günde taşıyacak taraftara ihtiyacımız var
                              Aslında şunu yapmak lazım bu forumda bu tip yazı yazanlarıda engelleyeceksin ya taraftar olacaksın yada gideceksin
                              @ okşoholu

Yorum

• Son dakikada alınan ne idüğü belirsiz adamları yollamakla geçti ömrümüz. Oyuzden bu yanlışa düşmedikleri için yönetimi tebrik ederiz.

Fakat her nekadar bir dolu sorunla uğraşsalar da transfer işini son dakikaya bıraktıkları için eleştirilmeleri gerekir.

Zeki ve Yumlu'ya tahamulu olmayan bir tarftar topluluğu olduğumuz biliniyor olmasına ragmen sanki sınavımızmış gibi bizi bu adamlara mahkum etmek en hafif tabiriyle basiretsizliktir malesef.

Umarım bunlar tecrübe olur ve sonraki transfer sezonlarında bu tecrübeler ışığında daha efektif işler çıkarırız.
                                "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

Yükleniyor...
                                X