Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 12 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ben hala Cardozo'nın KAP açıklamasını bekliyorum sanki sonrasında gelişme olacak gibi geliyor. Sabah ki Nevzat Aydın tweeti de bunu gösteriyor gibi.

Yorum

• İlk olarak ffırtına tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Oynaması gereken oynar. Hırs yapıp da hak etmeyene forma vermez Ersun hoca.. Eldeki vasat oyuncularla en iyisini çıkarmayı başaracaktır..
      Hak etmeyene forma vermez Ersun hoca ha..
      Muhammet Demir 6 aydır formsuz, nasil hak ediyor acaba formayı?

Yorum

• Bu başlıkta 1200 kişi aktif sayfayı takip ediyor .Diyorum ki bi yardim kampanyası düzenlesekte yeni alınacak sağlık bek transferinin yardım fonunu oluştursak.Belki böylece transferi yaparız.Yoksa yönetim bizi öz evlat zekiye mahkum bırakacak.
        Not:Bence transfer yapılacak (İnşallah öyle olur tabi).
        En son esra61 tarafından düzenlendi; 31.08.2016, 20:39.

Yorum

• Nevzat Aydın milleti blocklamakla meşgul

Yorum

• İlk olarak karahanbakar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            yönetimin kesinlikle başarılı olduğunu düşünmüyorum. Eldeki çöplerden kurtulduk diyenler var ama bu oyuncuları gözden çıkardıktan sonra ortalama bir yönetim bile gönderebilirdi. Öyle aman aman bir paraya sattığımız topçu yok zaten. yeni alınanlara gelince Durica, Onazi ve Castillo hariç nokta transfer yok ve onların da bonservisi belli. sezona başladığımız as forvet Suk ve sağ bekimiz Zeki. Heleki kadro kalitesi olarak rakiplerimizle aramızdaki uçurum efsane. şurası kesin ki geçen sezonun başında çok daha kaliteli bir kadro ile başlamıştık. Kimse kendini kandırmasın. Yönetim başarılı flan değil.
            Zeki konusunda hak veriyorum ama elden gönderilenler hakkında hakkaniyetsiz yaklaşmışsınız. Heriflerin kapı gibi sözleşmeleri var. Göndermek düşündüğünüz kadar kolay değil.
            2010-2011 Sezonu şampiyonu TRABZONSPOR

Eski Kullanıcı Adı: Forever_Yattara

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Jaja disiplinsiz colman disiplinsiz malouda disiplinsiz cavanda disiplinsiz

Ama yillardir ne hikmetse yusuf zeki muztafa disiplinli
              şu yusufun son videosunu izlemediler heralde araba da dil attıkları ahlak bekçisi arkadaşları o ortamı bir izlemeye davet ediyorum

Yorum

• Usuyoruz bosi reis
                1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• tahmin

cardozonun anlaşma kap ı ile birlikte en fazla bir takas transferi gelir bu saatten sonra. o da pardo olur. pardo da sağ açık oyuncusu.

sağ bek için başka bir isim varsa çoktan anlaşmış olurlardı cardozonun kapı ile bir bağlantısı yok.
                  Biz bizim olan hiçbirşeyden vazgeçmeyiz. O kupayı alacağız...

Yorum

• Kaddouri Napolide kalmış.Bugün antrenmana çıkmış.

LG-H960 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                    TRABZONSPOR BİR SEVDA...HAYDİ FIRTINAA!

Yorum

• Taraftara b*k atmayı bırakın

Yumlu ile Zeki'nin nesine sabredeceğiz, bilmediğimiz bişey mi sanki

Yeni adam alırsın sabır dersin bunların nesine sabredeceğim

Sen kendin sabret ne yapıyosan yap

Yorum

• Ndoye ne oldu şimdi biz de mi kaldı?

Yorum

• İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          evet alıp halı sahada oynatacaktım.

Futbolcu ve kulüp idare etmekle ilgili serçe parmağını sallayarak konuşan ben değildim son 2 yılın uefa kupası şampiyonu adam yumluyla aynı parayamı oynasaydı ? o sözleşmede anlaşılır orta bir yol bulunurdu ozaman bizde de hata vardı çözememiştik bunları algı oyununa gelip mbia ya sövdük gitsin dedik hakkını helal etsin
                          Yumlu'yla aynı fiyata oynasın demiyorum ama kulübün gücü yetmiyor işte. Keşke her mevkinin M'bialarını alsak da arkamıza yaslanıp rahat rahat maç izlesek ama ne yazık ki bütçe denen bir şey var.

Yorum

• Salih dursun geri gelsin zekiyle önlü arkalı oynarlar rakibi şok ederler
                            ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• Ufaktan kepenkleri indirelim
                              You Will Never Walk Alone
                              Liverpool F.C

Yorum

• gözünün gördüğü yanlışı söylememek destek değil en büyük yanlıştır sevdiğiniz insanları yanlış yaptığında uyarınki doğru yolu bulsun ama biz uyarı yapınca yöneticisi blockluyor taraftarı koca iş adamı onlar sen onlardan iyi mi bilceksin diyor bunu diyenlerde genelde 3 4 ay sonra istifa istiyor

Yorum

Yükleniyor...
                                X