İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 12 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Başkan yapılan transferlere nokta transfer diyor lakin Ramil ilk 18e giremiyor, Bero da kolay kolay ilk 11de başlayacağa benzemiyor. Muhtemelen İbanez ve Suk ilk 11de kendilerine yer bulur.. Castillo- Onazi- Durica- İbanez- Suk bu 5liyi 11de sabitlersek bu da başarıdır. Tabi şu da var sene sonu bunların kaç tanesini çöp diye kovalayacağız..Erişir menzil-i maksuduna aheste giden..
Yorum
-
Mayıstan beri sağ bek arayıp ondan sonrada son dakika hatası yapıp parayı çarçur etmedik nasıl birşey ya aklım almıyor bu takımın sağ açığı geçen seneden beri yok sağ bek mayıstan beri arıyorlar ama son dakika yanlışı yapmadık diyorlar bunu diyen adam geçen sene mayısta imza attığımız oyuncular var diyen adamla aynı sonra biz biçey deyince oooooo hainler oluyoruz
Yorum
-
Şimdii...
Burda yönetimi sadece bek transferi için yere vuran,köstek olacak olan ve desteğini esirgeyecekler var ise bunlar TS nin düşmanlarıdır.
Ne istiyorsunuz yahu.Hunharca transfer edeni mi? Yokmuydu ?vardı.Sonuç hepimiz biliyoruz.
Agalar gençler abiler kardeşlerim etmeyın eylemeyin ...
Adamlar mezardan kaldırdı bu takımı.Borçtan dolayı ekmek alacak para yok cepte,biz pastanın üstüne çilek istedik ama olmadı.Olmadı diye bizde mi vuralım bu takıma.
Kimse kısura bakmasın ama biz kim Cardozo ya 2.5 m € vermek kim.
Daha niceleri var bu tarifeden.E sonun da böyle olur işte.
Şimdi ayağa kalkma zamanı haydeee...
Bırakın zekiyi yumluyu
Biz işimize bakalım.
Lütfen , Trabzonspor için.iskefiyeli
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGelecek adına yatırım olarak bakıldı da bugünün eksiğini gözden kaçırdılar. Geçen yarı sezondan beri ciddi hatalar yapıyorlar.
Geçen sezonu zaten hiç hatırlatma abi
Her ne kadar desteklesem de kendi düşen aglamaz saçma sapan bi sag bek yüzünden çok yıpratılacak yönetim
Yorum
-
İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleişin komik tarafı ne biliyormusun.scout ekibi kuruldu. 3 ay transfer döneminde sağbek bulamamışlar.
Yorum
-
Şimdii...
Burda yönetimi sadece bek transferi için yere vuran,köstek olacak olan ve desteğini esirgeyecekler var ise bunlar TS nin düşmanlarıdır.
Ne istiyorsunuz yahu.Hunharca transfer edeni mi? Yokmuydu ?vardı.Sonuç hepimiz biliyoruz.
Agalar gençler abiler kardeşlerim etmeyın eylemeyin ...
Adamlar mezardan kaldırdı bu takımı.Borçtan dolayı ekmek alacak para yok cepte,biz pastanın üstüne çilek istedik ama olmadı.Olmadı diye bizde mi vuralım bu takıma.
Kimse kısura bakmasın ama biz kim Cardozo ya 2.5 m € vermek kim.
Daha niceleri var bu tarifeden.E sonun da böyle olur işte.
Şimdi ayağa kalkma zamanı haydeee...
Bırakın zekiyi yumluyu
Biz işimize bakalım.
Lütfen , Trabzonspor için.iskefiyeli
Yorum
-
İlk olarak samway tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHadi gel senle iddaya girelim ılk 5 senin hatta ılk 6 da senin kabul mu ?
Unutmayın Konya ve Osmanlı gecen sene müthiş oyuncu kalitesiyle 3. ve 4. Olmadı, en büyük güçleri üst düzey takım disipliniydi.
Bu konuda bu sene cok daha iyi durumda. Takım daha hırslı ve mücadeleci. Bu yüzden ben buradaki arkadaşlar kadar karamsar ve sinirli değilim. Ben hem takımın potansiyelini görebiliyorum, hem takımın ne kadar geliştiğini.
İlk 5 iyi ve gerçekçi bir hedef. Daha fazlasını isteyen sadece kendisine işkence çektirir.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Yorum
-
İlk olarak BunyaminEraslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCastillo
Sözleşme Bitiş T. : 7 Ocak 2017
???"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1-Hesapsız harcamanın sonuçları acı şekilde hafızalarda dururken; hiç bir şey yaşanmamış gibi davranmamızı hiç kimse bizden beklememeli.
6-7 yiyen takımın stoperinin sözleşmesi zamlanıp uzatılıyor, hiç birşey yaşanmamış gibi davranmamışsınız, tebrikler
Zeki ve yumluyu rağmen
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Yorum
Yorum