Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 12 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    MRA hocam yine kazanmış avrupa ligi fatihi adam be Unai Emery 1 MRA 2
    işe bakın ki trabzonslu hocalar yardırıyor.şenol güneş şampiyon yaptı mra avrupada dolu dizgin gidiyor.

biz ise onları şehirden kovmaktan beter etmiştik.demek sorun şehirde.zaten giden futbolcularda süpermene dünüşüyor gittikleri takımda.

bu işin formulü mutlaka bulunmalı.

Yorum

• Nevzat Aydın bos donmemistir yarın kap bekliyorum
      #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• Yerin burası değil ama, giriş paket ve şampiyonlar paketi Kredi kartına 9 taksit 450 liraydı geçen ay. 1 yıllık tabi. Çok iyi fiyat ama kombineler daha iyi fiyat��

Yorum

• İlk olarak 97 Tellioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Nevzat Aydın bos donmemistir yarın kap bekliyorum
          +1
          design is my passion

Yorum

• Genelde nevzat başkan boş dönüyor
            ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

• İlk olarak Cemalettin Taşkın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              adamların giriş paketi 20 tl toplam 15 tl nasıl oldu o iş?
              toplam nerden çıktı anlamadım ki nerde toplam dedim

Yorum

• Sezonluk tüm takımlar süper lig digitürk play paketi aldım aylık 30 lira ödeyeceğim en son 2011 de lig tv almıştım..

Bu takım bana umut veriyor en azından mücadele eden bir ekip göreceğimize eminim
                ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  komik olan ne?

itin gotune soktugunuz adam 50 macta 25 gol atti bizde.Hemde bu ortasaha ile.
                  Komik olan yönetimin 3.5 milyonu reddetmesi? Sence reddeder mi? Yalan haber olduğu belli.
                  Trabzonspor, tutkum.​

Yorum

• Nevzat başkan napsın etsin ilk maça zeki ile yumluyu 11 de görmeyelim dayanamam buna
                    ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• Digiturku direk yurtdışında açıyorlar mı bilmiyorum ama babam 3 sene önce yurt dışında çalışıyodu.

Evde digiturk vardı,o digiturkün üstüne "Yan Oda" üyeliği açtırıp bir tane de oraya götürmüştü.

Ve bu legal bişey.Böyle bi imkanınız varsa burdaki bir tanıdığınızın digiturk ü üzerine Yan Oda açtırıp götürebilirsiniz

Sent from my iPhone using Tapatalk
                      BİZE HER YER TRABZON!!!

Twitter Hesabım
                      Arda Yavuz / YTÜ

Yorum

• Antep macina transferler yetisse iyi olacakti ama ikisi birden zor görünüyor.

Yorum

• İlk olarak Arda Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Digiturku direk yurtdışında açıyorlar mı bilmiyorum ama babam 3 sene önce yurt dışında çalışıyodu.

Evde digiturk vardı,o digiturkün üstüne "Yan Oda" üyeliği açtırıp bir tane de oraya götürmüştü.

Ve bu legal bişey.Böyle bi imkanınız varsa burdaki bir tanıdığınızın digiturk ü üzerine Yan Oda açtırıp götürebilirsiniz

Sent from my iPhone using Tapatalk
                          dostum bunu bir onlara sor
                          adamlarin 100€ civari hakkina giriyorsun
                          yan oda icin alip komsu ülkeye tasiyorsun yani ...
                          En son selcuk tarafından düzenlendi; 18.08.2016, 22:13.
                          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• frikikleri ekici mi ibanez mi suk mu kullanacak acaba

Yorum

• lig baslamadan 2. hoca takimdan ayrildi (engin ipekoglu)
                              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Yan oda için alıp , başka ülkeye götürmek hahahhahahha
                                61

Yorum

Yükleniyor...
                                X