Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 12 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Öyle ya da böyle. Tv'lere çıkıp sağ bek ve sağ açık alacağını söyler bugün de almazsan tepki alırsın.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sırf formamız 4. Olur masalını da unutun artık.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
      Eskiden oluyordu ama artık oda imkansız hale geldi..
      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Nevzat Aydın ‏@zagortenay76
        Çok zor bir transfer dönemi bitti. İtibarsızlık, UEFA FFP derken €41M'luk maaş €20M'a kadar indi. 7 nokta transfer. Daha da iyi olacak
        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
        Murat

Yorum

• Su baskanla nevzat aydin da o kadar zengin bi transfer yapamadilar diyenler de baya komik oluyor sorun maas butcesi bonservis degil

SM-G800HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• sağ beke zekinin yerine birini almak transfer şov mu oluyor ah başkan ah yarım sezonu daha çöpe attın şimdi bekle ocak ayını..
            Allahım sen bize yardım et inşallah yeni transferlerimiz çabuk uyum sağlar da bir şey yapar yoksa bu takım ilk 7 ye giremeyecek
            YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• umudu bırak kırırıntısı bile kalmadı.nedeni mi alternatifsiz yavrum zeki!!!!!!!!!!!!
              üç cücüklerin yalancı sevdaları bir yana, çıkarsız sevenlerinin sana bağlanmaları ayrı bir yana...

Yorum

• Akakpoyu ne ara aldik? Aldik mi? Kaca aldik?

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Üstad'ım mümkün değil Aytaç sıfır ihtimal bile değil

Güray büyük ihtimal Yusuf kaosundan sonra sağ ön oynar

Akakpo muhtemel sagbek o da yapamaz

Hatta Güray bile sagbek olur yapacak bi şi yok
                  üstad ben beroyu bekliyorum sag kanatta

aytaci zaten devsirilme isine girilise dedim, akakpo benimde ilk adayim
                  "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• yarın çıkar ntv'de 1 ay sonra en ağır forma bizimki olacak der.işte o ağır forma 32 hafta zeki'nin omuzlarına kaldı...
                    İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                    -------------
                    Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• İlk olarak ffırtına tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      son transferlerden sonra takım değerleri:

Trabzonpor: 65 milyon euro
                      galatasaray: 110 milyon euro
                      beşiktaş: 123 milyon euro
                      fenerbahçe: 160 milyon euro
                      siralama belli bu kaliteyle bu değerle 4. Olman gerekir
                      fazlasini beklemek yanliş olur

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Transfer çalışması varsa bütçe de var demektir. Mevzu bütçeden ziyade planlamada hata bence. Kiralık düşündüler mi bundan da şüpheliyim.
                        Kesinlikle,Torosidis'e 1.5 milyon öneriyorsak,Kaddouri için 3 milyon teklif ediyorsak imkan yok değil.

Yorum

• Akakpo'nun lisansı hafta başında çıkmıştı ama KAP bildirimi yapılmadı. 1 milyon liradan fazla maaş vereceklerini sanmıyorum...
                          Trabzon bir sevda,
                          Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Belkalem'in twitter profil resmini gordum, iyi stoperdi yahu.

HEP
                            DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• İlk olarak BunyaminEraslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Castillo
                              Sözleşme Bitiş T. : 7 Ocak 2017
                              ???
                              Su an kiralık Ocakta cuzi bir miktarla satin alma opsiyonumuz var kiralama+opsiyon 4m euro yapiyordu galiba
                              #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• çıldıracağım yahu. bek öyle bir mevki ki hangi sistem ile oynarsan oyna o defansif kanat oyuncusu olmak zorunda.resmen hangi sistemde kadro kurarsak kuralım ilk zeki'yi yazacağız
                                İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                                -------------
                                Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

Yükleniyor...
                                X