Kimin oynadigi önemli degil..yeterki herkes azimle oynasin..sonuna kadar savasarak oynasin..keske yönetim sagbek e birini kiralayabilseydi..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 12 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkan iyi güzel de oyuncu kiralamak gerçekten çok mu zor anlamıyorum.Yarım sağ bekle 4 ay nasıl geçer.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEn buyuk hatamiz slimani yerine cardozoyu almakti o donem. Ama cardozuyu seviyorum
Sent from my iPhone using Tapatalktrabzonspor
Yorum
-
Hiç birşey yapamıyorsan, kiralık bir bek getirseydin aynı rakiplerinin yaptığı gibi. Ben her sene şu Allah ' ın bize karşı en büyük imtihanı olan zeki , yumlu ve akbaş türevlerini izlemek zorundamıyım lanet olsun ya... Kıçı kırık Osmanlı dediğimiz takım kadar korkutucu bir takım kimliğimiz kalmadı şu lig de. Adamların kadro derinliği kadar kadro derinliğimiz bile yok. !!! Antep maçındaki yedeklere bak ; Esteban, mustafa yumlu, akbaş , ibanez bero, suk, aytaç kara. Allah aşkına surdaki 3 tane as takım oyuncusunu kadroya oturt ondan sonra bir bak. Hangisi sonradan girip takımın gidişatını değiştirmeye yetecek kadar yetenekli futbolcular ? Şu zeki ve türevlerinden bıktım usandım artık, ömrümden ömür götürdüler. Zeki ' yi beğenen ersun yanal defolsun gitsin istediği herhangi bir anadolu kulübünde alıp oynatsın hem bonservis konusunda yardımcıda oluruz. Yanına beğendiği mustafa yumlu ve akbaşıda veririz !!
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMuharrem Usta â€@UstaMuharrem
1-Hesapsız harcamanın sonuçları acı şekilde hafızalarda dururken; hiç bir şey yaşanmamış gibi davranmamızı hiç kimse bizden beklememeli.
2-Son gün transferlerinin ağır enkazından kurtulmak için verilen savaşı herkesin görmesini dilerim. Malesef bu yol halen dikenli bir yol.
3-Yapılanıyoruz dostlar,her şey bir anda olmaz. İstediklerimiz olmayınca son gün birilerini alıp şov yapmak hiç bir TS'liye yakışmaz.
4-Transfer döneminde KAP,KAP diye alkış tuttuğumuz günlerin faturasını nasıl unutabiliriz ki... Yaşananlardan ders almamak bize yakışmaz.
5-Eksikleri tabi ki kapatmalıyız. Ancak... bütçe disiplini her şeyden daha önemlidir. Al ama ödemesen de olur dönemi artık bitmelidir.
6-Yeniler çok... Önce takım olmayı başarmalıyız. Hiç kimse merak etmesin ki takım kalitesini artıracak oyuncu takviyemiz sürekli olacaktır.
7-Dikenli yolda bardağın boş tarafından bakanlar da tabi ki olacak. Peki... ya bardağın dolu tarafıYarın akşam NTV görüşmek üzere.
Yorum
-
İlk olarak samway tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGıtsın hastanesını yonetsın banane butceden taraftar butceye bakmaz sahaya bakar kaleye sut cekmeye dermanı olan antepe yenılıyosun gelmiş butce dıyosun koskoca seneye sag beksiz başlıyosun hedef 5. Likmiş senin neyine 5. Lik konya osmanlı basaksehır dururken sen kımsın !!! Haydiiiii başka kapıya
Saha içine bir bakalım. Gecen sene 7 yendiğimiz takımı 2:0 yendik. Fenerin, Osmanlı'nın ve Konya'nın önündeyiz, Beşiktaş'ın bir puan gerisindeyiz.
Al sana saha içi, cok iyi durumdayız.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Yorum
-
bir takıma yılda en fazla 3 oyuncu alınmalıdır
belki bir iki genç yetenek yedek için
90 dk boyunca neden 3 oyuncu değişiklik hakkı vardır sizce ? neden 4 değil ?
bir maçta 3 ten fazla oyuncu değiştirmek takım oyununu bozacağı için
bu sezonlar için de geerlidir
ama eldeki kadro öyle tutarsız ve uyumsuz ki 7 transfer yaptık yetmedi
bence 7 de fazlaydı
uzun süreli yapılanma ile düzelme olur bir yılda tamamı değişerek değil
en kötü oyuncu grubu ile oynadığınız 3. sezon en iyi grupla 1 sezondan iyi olur , olmuştur
sabırlı olun
beğenmediğiniz bu kadro bile istikrar sabır olursa iyi olacaktır
bazan parasızlık çaresizlik mecburen istikrar getirir
sonuç başarı olurceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali
bir veli : tomorhoca.com
Yorum
-
İlk olarak Giallorossi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet 1 seneliğine imzaladi, lisansi cikarildi
Yorum
-
hadi ndoye kaldı. koyarsın forvete suk-ndoye-castillo takılırsın anladık. sag bek niye alınmaz arkadaş bu kadar mı zor. bırakmayın son güne. kaç aydır nerdesiniz? bahaneye bak son gün kazıklanmayalım bari. taraftar bosingwa, linnes, k.ahmet çörekçi bile demeye başlamışken üstelik. hadi yıldızı geçtik alın bi genç oyuncu ramil tarzı hiç olmazsa gelişirdi bu yoklukta.
Yorum
-
kimse kusura bakmasın bütçe disipliniymiş vs. arkadaş o kadar yöneticisiniz paralı paralı kodamanlar eyvallah epey para harcadınız klube borç verdiniz az daha veremiyormuydunuz sağ bek için.
millet kılıfına uyduruyor işte el oğlu bi kaç maç yapan atınçı 5 gösteriyor ersanı hakeza. sowu 17 gösteriyor bedelsiz kiralıyor. bir şekilde kılıfına uyduruyorlar biz niye yapmıyoruz. hadi biz dürüstlükten ödün vermeyelim de. çok mu zordu atıyorum medical parkın trabzonspora mesela şortuna sponsor olması herhangi bir yere sponspr olması vs
herşeyi anlarım ama bu son saniye kazığını hiç unutmayacağım. kadro mühendisliği deyip sezona tek sağ bekle hatta sağbeksiz başlamak bunu anlayamam.
Yorum
-
Simdi forumun cogunlugunun bu seneki hedefle ilgili ayni hizada olmasi sart.
Bu kadronun kosabilecegi hedef ne olmali.
Koyulan hedefe gore basari basarisizlik degerlendirmeleri yapilmalidir.
Ben ilk 6 hedefi icin kosulabilir bir hedef diyorum.
Gercekci olmaya calisiyorum.
HTC 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
Yorum