Kalan 15 maçta 14 galibiyet 1 beraberlik alırsak anca şampiyon oluruz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -9-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma
-
N'Doye'nin Hull City'ye transferi, Senegalli golcününü maaş konusunda İngiliz kulübüyle anlaşamaması nedeniyle iptal oldu.If you put the federal government in charge of the Sahara Desert, in 5 years there'd be a shortage of sand.
Milton Friedman
Yorum
-
İlk olarak Küçük Uğur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3 gitti 4 geldi 3 daha gitseydi iyidi de yine de güzel .
Yorum
-
İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeyler ilk andan itibaren doğru bilgiler vermeye çalıştım aldığım bilgiler direkt olarak Metin Korkmaz ve Burak Gürdal'dandı. Tolgay'dan sonra Ozan ve Şener için kulüp bildiğiniz gibi 3-4 gün bastırdı. Bursa'nın istediği 8,5 Milyon Euro + 3 topçu teklifinden sonra kulüp dış transfere döndü De Jong için girişim oldu oyuncu ikna edilemedi, daha sonra Alex Song için Rigobert Song aracılığıyla teklif yapıldı bildiğiniz üzerine WestHam'da kiralık fakat Barcelona'dan geri çağırma opsiyonuda var bitirmek istediler topçu kabul etmedi. En son olarak ibre yine Ozan'a döndü Şenol Güneş tıkadı. Aytaç son seçenekti bitirdiler transfer kapandı.
Trabzon malesef her topçunun tercih edeceği bir şehir değil takdir edersinizki 20.000 kişilik stadda dolmayınca haliyle bu sonuç ortaya çıktı.
Bu süreçte istemeden verdiğim cevaplarla kırdığım birileri olduysa hakkını helal etsin inşallah şikecilere koyacağız.sen git durma, ağlasa da gözlerim, sana gülümseyeceğim. dün buzdan bir dağ iken, hayaline aldanıp,birden çözüldüğümü nerden bileceksin.Hayat bir kumarsa, her defasında TRABZONSOR
Yorum
-
İlk olarak Furkan Özdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOyun kitlendiğinde baya işe yarar
Yorum
-
Mehmet KARAGÖZ @mehmetkaragoz61 2 Min.Vor 2 Minuten
12ye yarım saat var. 3bomba daha olursa yer yerinden oynar... Ama olmayabilirde...
HOYDOOOOOOAAAAAAAAAAAAAAAAA
Yorum
-
İlk olarak Furkan Özdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR
Yorum
-
İlk olarak hyasin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMehmet KARAGÖZ @mehmetkaragoz61 32 sn.32 saniye önce
12ye yarım saat var. 3bomba daha olursa yer yerinden oynar... Ama olmayabilirde...kesin değil olabilir de olmayabilir de
ben umudu kestim
Yorum
Yorum