Çok yüksek bir performans gösterirsek gs veya bjk yi geçebiliriz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -9-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak fyıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence bu daha da ilerisi
Yorum
-
sanırım Konya webo için son dakika teklifi vermiş.If you put the federal government in charge of the Sahara Desert, in 5 years there'd be a shortage of sand.
Milton Friedman
Yorum
-
Bence de transferler yeterli, devre arasında çokta fazla zorlamamak lazım. Şu takımın üstüne seneye yapılacak 2 3 nokta transfer ile rahat şampiyon oluruz.-----Everything we've ever done or will do ,we're gonna do over and over and over again.-----
https://twitter.com/serdarstan
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Bilgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Gülelim birazTek eğlence fenevbahçe
bu ne şimdi angutta mı yazmışlar bunu ? bunu yazan muhtemelen ergenin tekidir yada boş bidon kafalının tekidir. komik olayım derken batırmış."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
İlk olarak punishenes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületransferlerimiz gayet iyiydi,tek açık kalan nokta sağ açık oldu ama
benim favorim özer oynasın
Yorum
-
İlk olarak Punishenes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTransferlerimiz gayet iyiydi,tek açık kalan nokta sağ açık oldu ama
aykut ve contant mehmetlen ortada oynarlar"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak PortoDeGalinhas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence de transferler yeterli, devre arasında çokta fazla zorlamamak lazım. Şu takımın üstüne seneye yapılacak 2 3 nokta transfer ile rahat şampiyon oluruz.
Yorum
-
bir transfer döneminin daha sonu ....
(haber getiren ,imkanlarını zorlayan ,gözlerini bilgisayar başında şişiren ve bunun için bütün gün meşgul olduğu işte verimi düşen ama Trabzonspor aşkına katlanan herkese teşekkürler. )Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
Yorum