Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -9-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzon şehrine cardozo geliyorsa her oyuncu gelir. Şehir yüzünden futbolcular Trabzonspor a gelmiyor lafına kesinlikle katılmıyorum. Futbolcular Trabzonspor a gelmiyorsa bu takımın son dönemler de başarılı olmaması, olduğumuzda da hakkimizin verilmemesidir.
    -----Everything we've ever done or will do ,we're gonna do over and over and over again.-----
    https://twitter.com/serdarstan

Yorum

• şunun şurasında 12 ye ne kaldı..bekleyelim..eğer bişey olmazsa twitiri olan arkadaşlar bu lavuğa adam akıllı sövebilirlermi??

Yorum

• Transfer Dosyası -9-

Burak gürdal uyuyabilirmiyim sorusuna verdigi cevap: uyu
        Twitter hesabim: ugurak61

Yorum

• Yabancı transferi olursa bunu 1 ay profil resmi yaparım

#Totem
          ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• Trabzonspor sayesinde yine birileri bu dönem twitterda iyi reklam yaptı.
            - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Son yarim saat kala hala olmama ihtimale ne demek yahu?

Bu saate kalir mi hic ?

Gelse gelse Ugur Ciftci haberi gelir bu saatten sonra...

Yorum

• Arkadaşlar boştan yere umutlanmayın derim ben
                Adalet er ya da geç yerini bulacak !!!

Yorum

• İlk olarak vadaa55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  sadri şener şehir yüzünden transfer yapamıyorum diyince adama sallayanlar ne hissediyo acaba
                  Dayı senin yaşın müsait Trabzona Cardozo Bosingwa Malouda ayarında kaç topçu gelmişde haberimiz yok.

Yorum

• İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yabancı transferi olursa bunu 1 ay profil resmi yaparım

#Totem
                    ben 1 yıl yaparım
                    ...Senin gücün , karanlığı yırtacak...

Yorum

• yalnız zeki-fatih öztürk-soneri satamadık bir yere.bu topçuları da satsaydık iyiydi.artık yaz döneminde kaldığımız yerden devam eder büyük başkan.

Yorum

• yalan arkadaşlar aytaçla beraber transfer kapandı millet geyik peşinde

Yorum

• Utanmadan bekleyin diyor hala saat 12 olsada kurtulsak
                          Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Doumbia gelirdi. Ben çözmüştüm karakterini. Cardozo+waris+yatabare parasına alırdık.

Yorum

• İlk olarak UgurAk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Burak gürdal uyuyabilirmiyim sorusuna verdigi cevap: uyu
                              Uyu da sabah uyandığında yeni transferler sürpriz olsun demek istemiştir.

Yorum

• Fatih Atik @FatihAtik 32 sec.
                                @SAydogdu Allah şükür transfer sezonu kapandi...
                                En son Anıl C tarafından düzenlendi; 02.02.2015, 23:40.
                                Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                                Elazığ'lı.

Yorum

Yükleniyor...
                                X