Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -9-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak EcM812 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şaka yapmıyorum Kadir Bekmezci bizim ortasahaya ilaç gibi gelir. Ben çok beğeniyorum, altyapı eğitimini de Avrupa'da almış. Şimdilik idareten alınabilir. Hem ücret olarak makul. Fatih Atik Medjani Salih Soner... hepsinden iyidir.
    Yok artık daha neler sabah Khedira akşam Kadir Bekmezci.

Yorum

• Beyler ara transfer çok kolay değil. Uğraşıldı ama olmamış demek ki. Son anda yanlış bir transfer yapmaktansa kontenjanı kullanmak çok daha mantıklı. Yalnız şu Tiote ismi şimdiye kadar anılan isimlerden daha çok heyecanlandırdı beni
      İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır. En mükemmel adalet ise Vicdandır. // Victor Hugo

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Perşembe konusuna açıklık getireyim yönetim Perşembe gününe kadar Ozan ve Şener transferlerini sonuçlandırıp rotayı Avrupa'ya çevirecekti. Transferler hakkında Çarşamba günü netleşen askıya alma kararının akabinde rota Avrupa'ya döndü Perşembe günü anlaşılır diye tahmin ediyorduk ama Bursaspor son anda 8 Milyon Euro + Mustafa Yumlu istedi.
        Afedersin arkadaşım ama .hadi Şener'i anladık 2 senedir performansı iyide oda olsun 1.5 milyonluk.2 aydâ 2 top yapan velede 6 milyon döviz verilirmi.3 ay daha sabretsinler Cardozo,Bosingwa ayarında prof oyuncular alınır bu paralara.
        En son U.Sadıkoğlu tarafından düzenlendi; 29.01.2015, 19:22.

Yorum

• Ligtv:

*Emre Gürel KAP haberi
          *3 isim var
          -Ozan Şener Aytaç
          -En az 2si hedef
          *Aytaç'ta yol alındı, teknik direktör izni önemli diyor
          *Bursa'da Ozan Tufan arzusu daha çok
          -Para + Oyuncu
          *2 Şubat son gün

Yorum

• İlk olarak bordomaviask tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yok artık daha neler sabah Khedira akşam Kadir Bekmezci.
            Sami Khedira haberi şakaydı hocam dikkate almaya değmez. Biliyorum taraftara hoş gelmez karizması eksik ama yararlı bir oyuncu. Hiçbir transfer olmama ihtimaline karşılık diyorum, yoksa elbette daha iyisi alınsın.

Yorum

• bayburt il özel idarede yok mu iyi bir ön libero?
              County of Essex

Yorum

• İlk olarak Jedi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bu saatten sonra transfer olmaz, çok zayıf ihtimal.. salih-fatih atik ikilisine devam..
                Bu saatten sonra olmasinda hayrindan çok zarari dokunur
                Ibrahim Haciosmanoglu "Allah benim ömrümden alsın Başbakana versin"

Yorum

• Aytac alinmali Ozan alinsa dahi alinmalidir

Yorum

• İlk olarak Ali Kolancı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Fatih abi Persembe gelmez cuma gelir , pazar gelir ya da hic gelmez , bunu soyleyenler guvenilmez kimseler degildi
                    Kardeşim benim arkadaşların güvenirliliğinden kuşkum yok.sadece bilgi edinmek istedim malum bugün olacak demişlerdi.

Yorum

• şu tolgayın bir gün önce sağlam olan eline ne oldu haberi olan varmı?
                      elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...

...KONSANTRASYON...

Yorum

• Su irfancan nasi oyuncu oguzhan soner gibi mi alper gibimi

Yorum

• Claudio Yacob ile ilgileniyormuşuz.
                          hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Bu pırıl pırıl muhabbeti nedir
                            Trabzonspor, tutkum.​

Yorum

• Konya'dan Ali Çamdalı gelmesin
                              Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• İlk olarak EcM812 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Şaka yapmıyorum Kadir Bekmezci bizim ortasahaya ilaç gibi gelir. Ben çok beğeniyorum, altyapı eğitimini de Avrupa'da almış. Şimdilik idareten alınabilir. Hem ücret olarak makul. Fatih Atik Medjani Salih Soner... hepsinden iyidir.
                                katılıyorum ben de çok beğeniyorum kimse alınamıyorsa bourceanuyu geri çağırıp bu arkadaş için bastırmak lazım
                                TRABZONSPOR BİR SEVDA...HAYDİ FIRTINAA!

Yorum

Yükleniyor...
                                X