İlk olarak EcM812 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -9-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Beyler ara transfer çok kolay değil. Uğraşıldı ama olmamış demek ki. Son anda yanlış bir transfer yapmaktansa kontenjanı kullanmak çok daha mantıklı. Yalnız şu Tiote ismi şimdiye kadar anılan isimlerden daha çok heyecanlandırdı beniİyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır. En mükemmel adalet ise Vicdandır. // Victor Hugo
Yorum
-
İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePerşembe konusuna açıklık getireyim yönetim Perşembe gününe kadar Ozan ve Şener transferlerini sonuçlandırıp rotayı Avrupa'ya çevirecekti. Transferler hakkında Çarşamba günü netleşen askıya alma kararının akabinde rota Avrupa'ya döndü Perşembe günü anlaşılır diye tahmin ediyorduk ama Bursaspor son anda 8 Milyon Euro + Mustafa Yumlu istedi.En son U.Sadıkoğlu tarafından düzenlendi; 29.01.2015, 19:22.
Yorum
-
İlk olarak bordomaviask tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok artık daha neler sabah Khedira akşam Kadir Bekmezci.
Yorum
-
İlk olarak Jedi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu saatten sonra transfer olmaz, çok zayıf ihtimal.. salih-fatih atik ikilisine devam..Ibrahim Haciosmanoglu "Allah benim ömrümden alsın Başbakana versin"
Yorum
-
İlk olarak Ali Kolancı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih abi Persembe gelmez cuma gelir , pazar gelir ya da hic gelmez , bunu soyleyenler guvenilmez kimseler degildi
Yorum
-
İlk olarak EcM812 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞaka yapmıyorum Kadir Bekmezci bizim ortasahaya ilaç gibi gelir. Ben çok beğeniyorum, altyapı eğitimini de Avrupa'da almış. Şimdilik idareten alınabilir. Hem ücret olarak makul. Fatih Atik Medjani Salih Soner... hepsinden iyidir.TRABZONSPOR BİR SEVDA...HAYDİ FIRTINAA!
Yorum
Yorum