Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -9-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ozan'a 8,5 milyon euro önerilmedi.
    5-6 milyon euro arasında bir rakam önerildi.
    Ödeme planındaki kalan 2,5/3,5 milyon euro Şener'inde transfere dahil olması durumunda geçerli idi. Anlamamakta ısrar ediyoruz . Çünkü dert başka ...

Ozan'ı sene sonunda da alsan , yine konuşulacak rakam 5 milyon euro bandında olur. Şenol Güneş bu durumun farkında olduğu için futbolcusunun yaz transfer döneminde bile bu kadar edeceğini düşündüğünden ( kendi açıklamaları var) 5 ay daha kulüpte tutulması gerektiğinde ısrar etti.

Fakat Şener'in durumu farklı . Şener'in değeri kontratı gereği otomatik olarak 2 milyon euroya düşecek. Ancak kadroda Şener'in alternatifi olmaması ve Ozan'ın sağ kenara kaydırmamak istememesi sonucu , yine Şenol hocanın ısrarı ile kulübü belki 1 milyon euroluk bir kazanç kaybına uğrayacak ama sağ bek krizinden dolayı ekstradan kaybedecekleri 3 maçın faturası daha ağır olurdu onlar için .

Neticede , biz bu iki futbolcu için son gün bastırmadık. Devre arası transfer dönemi boyunca ilk günden son güne kadar bu iki futbolcu için uğraştık kalanlar , alınan alınmayanlar hep tali yolardaydı... Bu ısrar kulübünü ikna etmeyi başardı fakat Şenol Güneş'in 4. planlarını bozduğu için ortaya koyduğu olağan üstü gayret ile sonuçsuz kaldı. Hayrını görsün Şenol hoca ... Bu iki futbolcu , gelecek sezon katlanan cari kriz nedeniyle, ederinden çok daha ucuzuna istanbul kulüplerine , şikebahçeye imza etarsa , Şenol Güneş'in gösterdiği bu adamlık ; Bursaspor'un işine yaramış mıdır yaramamış mıdır , zamanı gelince konuşulur...
    En son Serdar A tarafından düzenlendi; 05.02.2015, 09:58.

Yorum

• Yine nereden baksan en az 5-6 transfere ihtiyaç var gelecek yıl için.

1- Ortasaha/Önlibero ( minimum 2 tane)
      2- Sağ açık.
      3- Yedek forvet.
      4- Yedek sağ bek.

Bu 4 hamle olmazsa olmaz. Bunlara ek olarak

5- Sol Bek (Hocanın Yusuf'u oraya kaydırma planı yoksa)
      6- Ortasaha (Constant gittiği - ki 2. yarıda inanılmaz bi performans göstermediği taktirde kesinlikle gitmeli- taktirde 3. transfer olarak)
      7- Yedek kaleci (Eldeki genç kaleciler yeterli görülmüyorsa, ya da sözleşmesi biten hakan arıkan kadroda tutulmak isteniyorsa)
      8- Stoper (Medjani ya da Belkalemin kalma durumuna göre 1 yada 2 yabancı, kalırsalar gerek yok)

Gönderilecekler:

1- SONER AYDOĞDU
      2- Waris
      3- Yatabare
      4- Constant
      5- Zeki / Yumlu
      6- Fatih Atik
      7- Musa / İshak (sol bek alınırsa birinden biri kiralık)
      8- Ferhat Yazgan (kiralık)
      9- Mustafa Akbaş (kiralık)
      10- Gökhan Karadeniz (kamp performansına göre kalabilir ya da kiralık gidebilir)

aklıma gelmeyenler varsa da kalmalarına gerek yok zaten

Uğurcan ve Mertcan kamp performanslarına göre bi ihtimal kalabilir ya da kiralık gönderilebilir.
      En son Hüseyin Ş. tarafından düzenlendi; 05.02.2015, 10:48.

Yorum

• ilk gönderilmesi gerekilen yumlu ve yavru

Yorum

• bence ilk önce bir detayli sekilde yeni transfer kurallarini tartisalim
          artik sadece yabancilari degil, yerli oyuncularimizda fesih konusunda kulübü zora sokabilecek
          altyapisi güclü kulüpler her türlü avantajli, yedek kulübesinde rahatliklari bir baska olacak

su yeni kurallarin metni sunuldumu, onuda bilmiyorum aslindada...
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ozan'a 8,5 milyon euro önerilmedi.
            5-6 milyon euro arasında bir rakam önerildi.
            Ödeme planındaki kalan 2,5/3,5 milyon euro Şener'inde transfere dahil olması durumunda geçerli idi. Anlamamakta ısrar ediyoruz . Çünkü dert başka ...

Ozan'ı sene sonunda da alsan , yine konuşulacak rakam 5 milyon euro bandında olur. Şenol Güneş bu durumun farkında olduğu için futbolcusunun yaz transfer döneminde bile bu kadar edeceğini düşündüğünden ( kendi açıklamaları var) 5 ay daha kulüpte tutulması gerektiğinde ısrar etti.

Fakat Şener'in durumu farklı . Şener'in değeri kontratı gereği otomatik olarak 2 milyon euroya düşecek. Ancak kadroda Şener'in alternatifi olmaması ve Ozan'ın sağ kenara kaydırmamak istememesi sonucu , yine Şenol hocanın ısrarı ile kulübü belki 1 milyon euroluk bir kazanç kaybına uğrayacak ama sağ bek krizinden dolayı ekstradan kaybedecekleri 3 maçın faturası daha ağır olurdu onlar için .

Neticede , biz bu iki futbolcu için son gün bastırmadık. Devre arası transfer dönemi boyunca ilk günden son güne kadar bu iki futbolcu için uğraştık kalanlar , alınan alınmayanlar hep tali yolardaydı... Bu ısrar kulübünü ikna etmeyi başardı fakat Şenol Güneş'in 4. planlarını bozduğu için ortaya koyduğu olağan üstü gayret ile sonuçsuz kaldı. Hayrını görsün Şenol hoca ... Bu iki futbolcu , gelecek sezon katlanan cari kriz nedeniyle, ederinden çok daha ucuzuna istanbul kulüplerine , şikebahçeye imza etarsa , Şenol Güneş'in gösterdiği bu adamlık ; Bursaspor'un işine yaramış mıdır yaramamış mıdır , zamanı gelince konuşulur...
            bu yazıdan sunumu anlamamız lazım senol gunes kendı takımının ıkı onemlı oyuncusunun daha oncekı takımına gıtmemesı ıcın yaptıgı sey yanlısmı dıyoruz,hangı hoca en ıyı oyuncularının satılmasını ıster,senol hoca ne yapsaydın satın ya benım ıcın sorun yok deyıp takır takır top oynattııgı takım 10-14 uncu sıraya ınseydı sonrasında senol hoca basarsız oldu hadı sana gule gule denseydı mi senol gunes dogru seyı yapmıs olacaktı,yanı bızım ıcın kendını yaksın oylemı bu bekledıgımız sey,,,ayrıca senol gunese bende helal olsun dıyorum daha dogrusu bursa yonetımıne helal olsun dıyorum zamanında senol hoca bızım yonetımden de boyle bısey ıstemıstı ama yonetım yapamamıstı

Yorum

• Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak bordolumavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bu yazıdan sunumu anlamamız lazım senol gunes kendı takımının ıkı onemlı oyuncusunun daha oncekı takımına gıtmemesı ıcın yaptıgı sey yanlısmı dıyoruz,hangı hoca en ıyı oyuncularının satılmasını ıster,senol hoca ne yapsaydın satın ya benım ıcın sorun yok deyıp takır takır top oynattııgı takım 10-14 uncu sıraya ınseydı sonrasında senol hoca basarsız oldu hadı sana gule gule denseydı mi senol gunes dogru seyı yapmıs olacaktı,yanı bızım ıcın kendını yaksın oylemı bu bekledıgımız sey,,,ayrıca senol gunese bende helal olsun dıyorum daha dogrusu bursa yonetımıne helal olsun dıyorum zamanında senol hoca bızım yonetımden de boyle bısey ıstemıstı ama yonetım yapamamıstı
                Soru mu soruyorsunuz , yoksa aklınızdakini mi yazıyorsunuz ?
                Şenol Güneş kendi pozisyonu gereği doğrusunu yapmıştır , diyebilmek için erken olduğu kanaatini taşıyorum . Doğru yapıp yapmadığını anlamak için , önden okuma yapmak yerine bir 6-7 ay sabretmek gerektiği fikrindeyim .
                Siz de öyle bir şeyler yazmışsınız işte , artık kime cevap veriyorsanız...

İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Açmayın dedeler var .

Yorum

• 800 BİN MARK'LIK LABGE 14 MİLYON MARK'A NASIL SATILDI!
                  05 Şubat 2015 Perşembe, 09:22:59 Güncelleme: 09:37:18
                  Atilla Türker, 'menajer oyunlarını' çıkarmaya devam ediyor

TAZMİNATLARLA TRABZON’A 18 MİLYON MARK’A MAL OLDU
                  Bir olay anlatayım... Duruma çok vakıf olan, bir dostum aradı, “Sana bir uzmanlık sorusu sorayım” dedi. Sordu:
                  - “Futbol tarihimizdeki en büyük transfer dolandırıcılığı, nerede ve ne zaman oldu?..”
                  Güldüm, “Bunu kim bilmez, elbette ki Trabzonsporlu Lange... Ama mümkünse detayları verir misin” dedim. Anlattı:
                  - “2 bin yılıydı. Konyaspor Yönetim Kurulunda’ydım. Norveçli Rune Lange’yi bize önerdiler. İstenen ücret 800 bin Mark idi. O zamanlar henüz Euro’ya geçilmemişti. Bu 800 bin Mark kulübe makul geldi. Ama iş bozuldu. Kulüp yönetimi parayı tedarik edemedi. Bir hafta sonra ise bu futbolcu Trabzonspor’a satıldı. Tam 14 milyon Mark karşılığında... Nerede ise 18-20 kat karşılığı... Hatta öyle ki, bu futbolcu çok kötü çıktı, oynayamadı, parası ödenmedi, karşılıklı davalar açıldı, sonuçta bizim bu 800 bin Mark’a almadığımız Lange, tazminatlarla birlikte Trabzonspor’a 18 milyon Mark’a mal oldu...”
                  Bu sözler üzerine ben de biraz araştırdım... Menajerler, bu süreçte Lange’yi öyle bir allamışlar, pullamışlar ki... Trabzonspor hemen kapmış... Ve hatta, “Ucuza aldık” diye sevinenler olmuş.
                  İşin özü şu: Böyle bir mecrada, işlerin sağlıklı sürdürülebilmesi için, çok iyi bir kontrol sistemi gerekiyor. Bu işler sadece belli kişilere bırakıldığı taktirde, biraz beceriksizlik, çokçası da cambazlık yüzünden, hüsran ya da rezalet kaçınılmaz oluyor.
                  Söylememe gerek var mı bilemiyorum ama... Az da olsa son derece düzgün bazı menajerlerin, sahtekar menajerlerle aynı kefede görülmemesi gerekiyor.
                  Ayrıca... Tekerleklerine çomak sokulduğunu düşünen bazı cambaz menajerlerin, son zamanlardaki saldırgan tutumları, tehditleri ve blöfleri, zavallılık göstergesinden öteye gitmiyor!
                  Yerimiz bitti dostlar...
                  Dürüst menajerlere selam, bu tür yazılara devam.

Yorum

• ---------Hakan
                    Salih--Aykut--Uğur--İshak
                    ----------Aytaç---------
                    -----Özer-------Ekici----
                    Yusuf/Sefa---------Erkan
                    ---------Cardozo-------

Bence çıkılabilecek en iyi kadro bu olur.
                    "Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin.Mucize yürüyebilmen değil,inanabilmendir."

Yorum

• İlk olarak yattarahayranı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Trabzonspor'un devre arasında renklerine bağlamak istediği Bursaspor'un iki yıldızı Ozan Tufan ve Şener Özbayraklı için çok çarpıcı bir iddia geldi. Bordo-Mavili kulübün başkan yardımcısı Ali Uzunay, Radyospor'da yaptığı açıklamada, "Ozan ve Şener'in transferi için Bursaspor'la anlaşmıştık. Ancak Şenol Güneş bu transferlere izin vermedi" ifadesini kullandı.
                      Şenol Hocam yine Trabzonspor'un iyiliğini düşünmüş bence.
                      N'Doye transferine neden izin vermediyse Ozan transferine de aynı sebepten izin vermemiş, hiç fark yok.
                      İnadına Trabzonspor !

Yorum

• Şenol Güneş Trabzonspor'umu düşünmüş pehh daha neler kendini düşünmüş adam yemiş Trabzonspor'u 1 yıllık kontrat yapmıştı zaten Bursa ile sezon sonu zaten elde tutamayacak topçuları kendisi istifa edecek o bize vermedeği adamları istanbula gidecek daha ucuza hayrını görsün Şenol Güneş, bu yaşa gelmiş hala daha kendini kanıtlama egosu var adamda oysaki bizdeki değeri başkaydı demekki yetmemiş ona bizim sevgimiz, burada kimse Şenol Güneş'i savunacağım diye yok profesyonel adam napsın demesin o adama burda efsanemiz dedik adına kütüphane yaptırdık hatta tabelasını ben yaptırdım hayatta ilk sıraya Trabzonspor'u koymayan kimse benim gözümde değersizdir hele efsanemiz dediğimiz adamda bunu yapıyorsa vah ki ne vah, Şenol Güneş tırnaklarıyla kazıyarak girdiği hakettiği yerini malesef bu hareketleriyle yerle bir etmiştir. Olsun Dozer Cemil'ler bize yeter.
                        DOZER CEMİL

Yorum

• Hacıosmanoğlu bu oktay saral ne diyor ya bi cevap ver şuna kupa bu dünyada verilmezde öbür dünyada verilir falan hani sen 1 ayda kupayı getirecektin namus şeref davamızdı artık bunlara gereken en sert cevabı verme vakti gelmedi mi.Bizim bilmediğimiz bişeylermi var artık şike davası hakkında hiç konuşmuyorsun davadan vazgeçmek uğruna bişeyler mi teklif edildi

Yorum

• Premier Lig ekiplerinden West Bromwich Albion, sezon başında bedavaya aldığı Georgios Samaras'ı 12 milyon Euro'ya Suudi Arabistan ekiplerinden Al Hilal'e sattı.

Doğrumu bu olay acaba? Bedava alınan adam hiç birşey yapmadan 12 ye satılıyorsa bizimde Yatabareyi falan okutmamız lazım 3-5'e
                            Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Şu Bursadaki Traore Constanttan cok daha iyi. Bonservissiz bu adami almayip Constanti almisiz. Sanssizliga bak.

Yorum

• İlk olarak TSemih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Şu Bursadaki Traore Constanttan cok daha iyi. Bonservissiz bu adami almayip Constanti almisiz. Sanssizliga bak.
                                Bu Bursa'lılarında hepsi bizim takımdan iyi neredeyse yahu Bursa kim adamların başında Şenol Güneş var göze hoş gelen futbolu en iyi oynatan hoca eski hocamız olur kendileri ve takım olarak iyiler en iyi adamlarını (Volkan Şen) küfür ederek kaçırdık Trabzon'dan dikkatinizi çekerim, bizde iyi bir takım olunca o salladığınız Constant'a müthiş bir adam diyeceksiniz. Constant Cardozo'dan sonra en iyi topçundur kadroda aynı zamanda hırsını eleştir koşmuyo de anlarımda Traore Constant'dan iyi deme kardeş .
                                DOZER CEMİL

Yorum

Yükleniyor...
                                X