Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -9-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ali Kolancı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    gençten kasıt 26lık mitro , 26lık nathko mesela şuan 84lü de jong yerine 86 lı mbia
    Genç'ten kastın 26 mıydı özür dilerim Türkiye standartlarına göre konuştuğumuzu anlayamadım.
    Ben transfer olarak 26-32 yaş aralığını uygun görüyorum.

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Genç'ten kastın 26 mıydı özür dilerim Türkiye standartlarına göre konuştuğumuzu anlayamadım.
      Ben transfer olarak 26-32 yaş aralığını uygun görüyorum.
      ben genç oyuncu alalım demedim ki , takımı gençleştirelim dedim

Yorum

• İlk olarak Ali Kolancı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ben genç oyuncu alalım demedim ki , takımı gençleştirelim dedim
        Takım zaten genç 26 olması lazım ortalama dahada gençleştirelim dersen Max 23 yaşındaki adamlar lazım sana

Yorum

• Ersun Yanal varken transferi o yaptırır. Öyle kimse kafasına göre adam alamaz bu takıma. Adam sikecilerde iken " Bana Cardozo yu değil, Emenike yi alın" dedi, Cardozo ile her konuda anlaşılmış olmasına rağmen aldırmadı. Mesela Diego yu istememesi yüzünden kovuldu fb den.

Yorum

• Gökhan Töre : 4.5 milyon euro Yaş : 23
            Jose Sosa : 2 milyon euro Yaş : 29

Bundan sonra kimse genç oyuncu falan demesin komik oluyor.Hiçbir şey yapamayan yeteneksiz adamı potansiyel diye önümüze koymayın.Potansiyelli oyuncu az çok kendini belli eder.Ligin en kötü takımlarına karşı hiçbirşey yapamayan adamı değerlendirmek için 30 tane maç izlememize gerek yok.Beşiktaştan biraz örnek alın.

Yorum

• scout ekibi umarım şu oyuncuları önerir. ante coric, marko pjaca
              hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• ben forvet olarak emuel mayuka yı öneriyorum kendisi zairelidir ve young boys takımından beri takip ederim şuan southopmton takıoynuyor alınırsa iş yapar ön libero adaylarım monacodan bakayoko ve lille takımından idrisse gana guaye bu adamlarda afrikalı ama tam profeyonel adamlar stoperler kesinlikle italyadan alınmalıdır.

Yorum

• Bu sene bi bitsede transfer donemi baslasa. Ersun hocaya cok guveniyorum bu konuda

Yorum

• Şurda bütün transfer dönemi boyunca bas bas bağırdım Tolgay Tolgay diye. Liver maçında Sosa dan daha iyi oynadı. Burda birsürü kişi benle Tolgay önlibero tartşması yaptı. Ben 10 numara oynar dedim. Trabzonsporun Sosa'sı olacak kapasitesi vardı. Haa kişiliği yüzünden gelmemesine çok da üzülemedim sonradan, o ayrı. Şimdi de diyorum Yunus Mallı, Tolgay'dan da iyi transfer olur. Ayrıca, Tolga Ciğerci' den bi halt olmaz. Açık ve net. En fazla Aytaç kadar performans gösterir. Çok vasat bir oyuncu.

Gönül isterki 10 numara pozisyonuna; Lanzini, Belhanda gibi yıldızlar alalım ama Yunus en iyi yerli seçenek.
                    En son kyodou tarafından düzenlendi; 28.02.2015, 19:28.
                    Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• Transfer Dosyası | Devre Arası Transfer Dönemi Sona Erdi

İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Şurda bütün transfer dönemi boyunca bas bas bağırdım Tolgay Tolgay diye. Liver maçında Sosa dan daha iyi oynadı. Burda birsürü kişi benle Tolgay önlibero tartşması yaptı. Ben 10 numara oynar dedim. Trabzonsporun Sosa'sı olacak kapasitesi vardı. Haa kişiliği yüzünden gelmemesine çok da üzülemedim sonradan, o ayrı. Şimdi de diyorum Yunus Mallı Tolgay'dan da iyi transfer olur ama Tolga Ciğerci' den bi halt olmaz. Açık ve net. En fazla Aytaç kadar performans gösterir. Çok vasat bir oyuncu.
                      tolgay bu lig için iyi bir oyuncu ama 2 mio. € net alacak oyuncu degil...8jk nin aldığı fiyat uygun...Yunus malli artık gelmez..son haftalar coşuyor...Tolga ciğeri bu ligin en iyi ortasahalarindan olur...Veli kazmasi bile bu kadar el ustunde tutuluyorsa...
                      Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• Transfer Dosyası | Devre Arası Transfer Dönemi Sona Erdi

İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        tolgay bu lig için iyi bir oyuncu ama 2 mio. € net alacak oyuncu degil...8jk nin aldığı fiyat uygun...Yunus malli artık gelmez..son haftalar coşuyor...Tolga ciğeri bu ligin en iyi ortasahalarindan olur...Veli kazmasi bile bu kadar el ustunde tutuluyorsa...
                        Ne diyim; umarım Tolga Ciğerci "Ben demiştim" pozisyonuna gelmez. Bence vasat oyuncu.
                        Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• umarım vaart ve de jongu transfer etmemişizdir. basında bu ismlerle sene sonunda anlaştığımız yazılı.
                          hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            umarım vaart ve de jongu transfer etmemişizdir. basında bu ismlerle sene sonunda anlaştığımız yazılı.
                            Vaarta katılıyorum ama Melo örneği ortadayken neden de Jongu istemiyorsun? Bence de Jong bedavaya alınabilecek en iyi 3 isimden biridir.
                            #TRABZONSPOR#

Yorum

• Halen daha Şener gibi oyunculari mi istiyorsunuz? Vizyonunuzu büyütün biraz. Yabancı sınırı kalkmış, Şener gibisine bonservis arti yıllık ücreti vereceğimize 28 30 yaşlarında fizikli atletik bir sağ bek alalim sezon sonu sözleşmesi biten. Mesela Glen Johnson, Interli Jonathan, Milanli Abate. Sınırları zorlar 3 3.5 milyon euro verirsen belki Dani Alvesi alirsin. Ama ilk 3 ismi yillik 1.7 2.5 m arasinda getirirsin.

Orta sahaya gidip saçma sapan isimleri dusunmek yerine De Jong ve Mavuba bence daha bize uygundur. Oyun yapisi bana kalirsa bu iki oyuncu daha uygun. Yanina da Ekici.

Fakat en onemlisi bu takimin forveti Cardozo olacaksa arkasina Sneijder'i, soluna sağına da Gökhan Töre gibi iki kişi lazim. Direkt olarak aldığı topla rakibin üstüne gidecek iki kanat oyuncusu. Yusuf gibi orta açamayan, calim atamayan, sut cekemeyen kanar oyuncusu degil.
                              Hollandada yillik ucretler düşük, Schone gibi oyuncuya 2milyom verilmeli. Net oyuncu. Michel Bastos, Andre Ayew gibi.

Bu liste uzar gider. Ama önce ihtiyacimiz ve oyun yapimizi belirlemeliyiz. Cardozo gibi oyuncunun yedeği Yatabare değil, farkli oyun tarzi olan sprinter bir forvet olmali.
                              Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• mesele waris ise adama önce guvenmeliyiz.Bu adam amatör ligden gelmedi bize.Zaten kendini kanıtlamıs bir adam.

Yatırım yapıldı bu adama.O vakit ne kadar kötü oynarsa oynasın desteklenmeli.

Biz bir turlu takım olamadık ve sistem oturtamadık.Yoksa kadronun cok kotu olduguna katılmıyorum.

Sadece constant yanılttı beni.Yetenekleri dolayısıyla ciddi katkı bekliyordum kendisinden.Ama olmadı.

İş disiplini konusunda sıkıntıları var.Oyun icinde inanılmaz laubali.

Oysa cincon macındaki oyununu oynasa hem ligi hem de takımı domine eder acık ve net.
                                ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

Yükleniyor...
                                X