Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -9-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Aytaç tamamdır.
    Tff sitesinde Eskişehir ile fesh edildiği yazıyor

Yorum

• Transfer Dosyası -9-

İlk olarak Tunç Tosun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Arkaslar neden kimse Daniel Waas i konusmuyor?? Inanmadiniz mi yoksa haberi mi kacirdiniz???

twiti atan kişi 3-5 günlük hesabından her gün birini Trabzonspor'a transfer etti

kesin kuştur bir de ingilizce yazıyor
      En son F. Yıldırım tarafından düzenlendi; 03.02.2015, 00:46.

Yorum

• İlk olarak TolgaTopçu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Aytaç tamamdır.
        Tff sitesinde Eskişehir ile fesh edildiği yazıyor
        Emre ve Yumlu Eskisehirspor'da gösteriyor ama Aytac da hala Eskisehirspor'da gözüküyor?
        "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Transfer Dosyası -9-

İlk olarak Terzioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Emre ve Yumlu Eskisehirspor'da gösteriyor ama Aytac da hala Eskisehirspor'da gözüküyor?
          ?

Yorum

• Transfer Dosyası -9-

İlk olarak Terzioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Duzeltirler..
            Trabzonspor'un takım kadrosuna bakıldığında gözüküyor bizde

Yorum

• And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• Transfer Dosyası -9-

anlaşma 4,5 yıllık

Yorum

• oh be rahatladım aytaç kara ile 31,05,2019 tarihine kadar sözleşme imzalamışız
                  TFF nin sitesinde yazıyor
                  elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...

...KONSANTRASYON...

Yorum

• 4.5 yillik imzalamis aytac iyi yarin belli olur kac para aldığı tum hrrkese Teşekkürler

Yorum

• Ne zaman iyileşicrk bare bu aytaç?

Yorum

• Uğur alırız sakat, aytaç alırız sakat 6-7 hafta için mi aldık biz bunları?

Yorum

• beyler bu transfer hehehehehehe denen trol hesap kesin şu anda aramızda . Burdan hemen görmüş olmalı aytaçın lisansının çıktığını son dakika veriyor her kimsen çık ortaya kardeş bak sana söz namustur namusu olmayan adam adam değildir dedim kaç kere
                          Hanefi fıkhının meşhur kaynaklarından olan el-İhtiyar'da şöyle denmektedir: "Düşman İslam toprağına saldırdığında bütün herkese cihad farz-ı ayn olur.

Yorum

• Aytac ile 4,5 Yil imzalandi demek, Müthis
                            *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
                            ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• Trabzonspor gibi bir markanın(gözümde dünyanın en büyük markası) yok Mehmet Karagöz, Cevat Kol, Sadi vb bir sürü kişilerin ciddiye alınıp kayda değer görüntüsü içerisinde kulübümle anılması beni ciddi derecede rahatsız ediyor.

Taraftarımız böyle kişilere artık gereken muameleyi yapması gerekiyor. Herkes haddini ve yerini bilmeli artık.

Hayırlı geceler...
                              # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• Evet simdi yazmislar rahatladim. 4,5 yillik anlasma, cok iyi.
                                "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

Yükleniyor...
                                X