Ya harbi stad niye boş. Sövesim var çok pis. De jong da gelmediyse gelmedi çok da lazım değildi mk baltası. Şehiri beğenmemiş.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -9-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildiBeyler ilk andan itibaren doğru bilgiler vermeye çalıştım aldığım bilgiler direkt olarak Metin Korkmaz ve Burak Gürdal'dandı. Tolgay'dan sonra Ozan ve Şener için kulüp bildiğiniz gibi 3-4 gün bastırdı. Bursa'nın istediği 8,5 Milyon Euro + 3 topçu teklifinden sonra kulüp dış transfere döndü De Jong için girişim oldu oyuncu ikna edilemedi, daha sonra Alex Song için Rigobert Song aracılığıyla teklif yapıldı bildiğiniz üzerine WestHam'da kiralık fakat Barcelona'dan geri çağırma opsiyonuda var bitirmek istediler topçu kabul etmedi. En son olarak ibre yine Ozan'a döndü Şenol Güneş tıkadı. Aytaç son seçenekti bitirdiler transfer kapandı.
Trabzon malesef her topçunun tercih edeceği bir şehir değil takdir edersinizki 20.000 kişilik stadda dolmayınca haliyle bu sonuç ortaya çıktı.
Bu süreçte istemeden verdiğim cevaplarla kırdığım birileri olduysa hakkını helal etsin inşallah şikecilere koyacağız.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
Transfer Dosyası -9-
İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKonya veya Rize'dir bence
Yorum
-
İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeyler ilk andan itibaren doğru bilgiler vermeye çalıştım aldığım bilgiler direkt olarak Metin Korkmaz ve Burak Gürdal'dandı. Tolgay'dan sonra Ozan ve Şener için kulüp bildiğiniz gibi 3-4 gün bastırdı. Bursa'nın istediği 8,5 Milyon Euro + 3 topçu teklifinden sonra kulüp dış transfere döndü De Jong için girişim oldu oyuncu ikna edilemedi, daha sonra Alex Song için Rigobert Song aracılığıyla teklif yapıldı bildiğiniz üzerine WestHam'da kiralık fakat Barcelona'dan geri çağırma opsiyonuda var bitirmek istediler topçu kabul etmedi. En son olarak ibre yine Ozan'a döndü Şenol Güneş tıkadı. Aytaç son seçenekti bitirdiler transfer kapandı.
Trabzon malesef her topçunun tercih edeceği bir şehir değil takdir edersinizki 20.000 kişilik stadda dolmayınca haliyle bu sonuç ortaya çıktı.
Bu süreçte istemeden verdiğim cevaplarla kırdığım birileri olduysa hakkını helal etsin inşallah şikecilere koyacağız."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAykut Kocag.t ordayken mi? Şakası bile inandırıcı değilŞahıslardan önce kafalar değişmeli.
Yorum
-
Ne transferi bekliyoruz ben onu hiç anlamadım aytaçı aldık yeter işte neden transfer yapalım ki, Sezon sonu zaten köklü bir yapılanmaya gideceğiz gerek yok saçma bence. Ha goygoy yapıyorsak sıkıntı yok bende katılayımda ciddi arkadaşlar var sinirleniyorlar falan saçma bence
En son Emirhan Makul tarafından düzenlendi; 02.02.2015, 23:18.Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeyler ilk andan itibaren doğru bilgiler vermeye çalıştım aldığım bilgiler direkt olarak Metin Korkmaz ve Burak Gürdal'dandı. Tolgay'dan sonra Ozan ve Şener için kulüp bildiğiniz gibi 3-4 gün bastırdı. Bursa'nın istediği 8,5 Milyon Euro + 3 topçu teklifinden sonra kulüp dış transfere döndü De Jong için girişim oldu oyuncu ikna edilemedi, daha sonra Alex Song için Rigobert Song aracılığıyla teklif yapıldı bildiğiniz üzerine WestHam'da kiralık fakat Barcelona'dan geri çağırma opsiyonuda var bitirmek istediler topçu kabul etmedi. En son olarak ibre yine Ozan'a döndü Şenol Güneş tıkadı. Aytaç son seçenekti bitirdiler transfer kapandı.
Bu süreçte istemeden verdiğim cevaplarla kırdığım birileri olduysa hakkını helal etsin inşallah şikecilere koyacağız."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKonya veya Rize'dir benceIf you put the federal government in charge of the Sahara Desert, in 5 years there'd be a shortage of sand.
Milton Friedman
Yorum
Yorum