içimizi bir hüzün KAPladı
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -9-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma
-
İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle_______________hakan________________
___bosig____belkale____medjan_____ishak
_________________aytaç
______özer____ekici_____kevin____erkan
__________________cardo
olm şu kadronun üstüne kimi alacaklardı neyin tribindesiniz KAP bağımlısı oldunuz farkında mısınız ?kimi kesip kimi transfer edeceklerdi, kulübede parlatmamız gereken waris de var.
yalnız aytaç kap ı düşmedi hala strese girdim şimdi.Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Transfer Dosyası -9-
İlk olarak Heisenberg tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKAP bildirimleri 12'ye kadar yapılmak zorunda mı?
Yorum
-
İlk olarak Punishenes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehayır 12'ye kadar belge faxlanmak zorunda.İlk olarak TolgaTopçu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKapa bildirmezsin ceza yersin, sonuçta önemli olan tff de kayıt olması. ..
Yorum
-
İlk olarak hyasin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTottenham, Benoit Assou-Ekotto'yu serbest bıraktı.
Sezainin sat sat sat varya onu al al al a çevirin işte o haldeyim
Yorum
-
Mehmet KARAGÖZ @mehmetkaragoz61 şimdi12 saniye önce kaynağım bana güvenmiyorsan 12ye kadar bekle görürsün dedi. Tolgayin bir gün önceden resmi düşecek yarın diyen kişi
Yorum
-
Transfer Dosyası -9-
İlk olarak Mehmet Bilgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHa orası öyle de ben diğer taraflarına dikkat ederek komik olduğunu düşündümm.Kızan arkadaşlar olduysa özür dilerim
yok hocam estağfirullah
Yorum
-
İlk olarak hyasin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMehmet KARAGÖZ @mehmetkaragoz61 32 sn.32 saniye önce
12ye yarım saat var. 3bomba daha olursa yer yerinden oynar... Ama olmayabilirde...Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
Yorum