Daha transfer yapilmamali.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -9-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Sezgin Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİtalya'dan bizim alabileceğimiz 10 numara Josip İlicic geliyor aklıma sadece...Bu sene gecen yıla oranla daha az şans buldu. Uzun ve solak iş görür keşke olsa.Eski kullanıcı adım:Nurver
Yorum
-
Transfer Dosyası -9-
İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeyler burak gürdalın italyada olduğuhaber kaynağı kim? Bu kesin bilgi midir? Yoksa insanlar burada boşuna beklemiş olması.o haberi veren kişide vebal altında kalmasın..
Biri Gurdal.Italya da dedi, digeri sallamayin ne Italya si diyor
Ama bir yerlerde yabanci bir transfer icin calistigi kesin
Diger taraftan biri baskan Bursa da diyor, digeri degil
Bildigin tam bir kaos
Yorum
-
İlk olarak Ali Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVideolardan görüleceği üzere gol sayısı da yüksek.
Bakalım sonuç ne olacak da ben hala Burak Gürdal yurtdışında mı gerçekten merak ediyorum.
Aslında çok da önemli bir eksiği kalmadı takımın , bu saatte afaki miktarlar harcayıpta oyuncu alınmaz inşallah , alınacak oyuncu bu sezon için çok bir katkı vermeyecek bize sezon sonunu beklemek daha doğru olur kanaatindeyim ...
Dünyada iki farklı insan türü vardır : Bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler ...
Nietzsche
Yorum
-
İlk olarak DarkBlooD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAslında çok da önemli bir eksiği kalmadı takımın , bu saatte afaki miktarlar harcayıpta oyuncu alınmaz inşallah , alınacak oyuncu bu sezon için çok bir katkı vermeyecek bize sezon sonunu beklemek daha doğru olur kanaatindeyim ...
Daha konuşuruz burda ama ben yönetimi tebrik ediyorum seversin ya da sevmezsin ama yapılan hamleler çok yerinde bana göre.OSCAR CARDOZO
Yorum
-
İlk olarak hanzale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYabancı olur diyorsun yani
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum
-
İlk olarak OFFLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHindi foruma girmiş ne demiş?
Yorum
-
İlk olarak Mehmet SELEN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYarasın renktaşTrabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
İlk olarak AYYILDIZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim bildiğim bugün 2 yabancı ile görüşüldü ama sonucu bilmiyorum. Ozan ve Şener konusunda Bursaspor sezon sonuna kadar bırakmaz. Uğur Çitftçi'yi demekki Cavcav bırakmadı.TRABZONSPOR
https://twitter.com/Muticancolak
Yorum
-
İlk olarak Hakan Yeşilyurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleguluguluguluTeşekkürler ADMIN!!!
Yorum
Yorum