Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -9-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    He ya ben diyecektim,bırak çirkinliği takımın en karizması gibi
    Mekanı Cennet olsun,sayelerinde TS li olduk,nur içinde yatsın inşallah,
    ben çok dua ediyorum efsanelerimize.
    Ağabey Bekir Barçın yaşıyor yav
    ''FUTBOL AYAK OYUNU DEĞİL,AYAKLA OYNANAN BİR OYUNDUR''

ŞENOL GÜNEŞ

Yorum

• İlk olarak Enes Coşkun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ağabey Bekir Barçın yaşıyor yav
      Ertan abi Ölmeden mezara koydu direk

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ölü efsane,, yaşayandan her zaman daha iyidir

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ölü efsane,, yaşayandan her zaman daha iyidir
          İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Efsaneler ölmez sadece şekil değiştirir

ŞENOL GÜNEŞ

Yorum

• Orta sahada Özer ve Ekici yi beraber kullanıp tek defansif orta saha kullanarak kazandığımız kaç maç var acaba?

Ozeri hep kanattan oyun kuran ve bosi nin önünü açan sağ hücumcu olarak düşündüm ama hep orta ikiliden birisi gibi oynadı. Çok koşuyor ama fizik kalite üst düzey değil.

Seneye de bu formatta olacaksa başarı çok uzak bence. Ligde başarının formülü belli. Bjk atiba veli ile avrupada terör estirdi. Böyle bir ikili ve önlerine Ekici.

Yorum

• İlk olarak Enes Coşkun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Efsaneler ölmez sadece şekil değiştirir
              sekilden sekile giren efsane olamaz
              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                sekilden sekile giren efsane olamaz
                Nadir efsaneler istiyoruz

ŞENOL GÜNEŞ

Yorum

• Birde seneye artık cardozo yu oyunun içine katan bir plan bulsun ersun hoca.

Burda çoğu insan cardozoya tek vuruşucu jardel, veya kenarlardan orta yagdiracaginiz Koller elbisesi giydirmeye calissa da cardozo bunlarin daha dışında bir adam. Hatta bence oyun bilgisi takımdaki en yüksek adam.

Fiziği tabiki 3 sene önceki gibi değil ama hâlâ bu ligde 20 gol ve bir okadar golü kolaylaştırma işini yapar bu adam bu ligde

Yorum

• şu tolgay ı masada bırakmayacaktık alacaktık, adam süper oynuyor. kadronda 3 tane gereksiz orta saha olacağına 1 tane tolgay olsun. verecektik parası neyse alacaktık bu adamı hata ettik.
                    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      şu tolgay ı masada bırakmayacaktık alacaktık, adam süper oynuyor. kadronda 3 tane gereksiz orta saha olacağına 1 tane tolgay olsun. verecektik parası neyse alacaktık bu adamı hata ettik.
                      Şehrin dez avantajı işte o kadar para gömmeye değer miydi?
                      "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Özkan Şentürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Orta sahada Özer ve Ekici yi beraber kullanıp tek defansif orta saha kullanarak kazandığımız kaç maç var acaba?

Ozeri hep kanattan oyun kuran ve bosi nin önünü açan sağ hücumcu olarak düşündüm ama hep orta ikiliden birisi gibi oynadı. Çok koşuyor ama fizik kalite üst düzey değil.

Seneye de bu formatta olacaksa başarı çok uzak bence. Ligde başarının formülü belli. Bjk atiba veli ile avrupada terör estirdi. Böyle bir ikili ve önlerine Ekici.
                        +1

Hala Ekici arti 10 numarali orta saha kuranlar var.

Yorum

• sağ bek, sol bek, sağ açık transferlerinden önce medjani (ya da yerine alınacak oyuncu) ile cardozo arasını kısaltacak en az iki tane 11 oyuncusu almazsak (ki bu hem özerin hem de ekicinin alternatif konumuna düşmesi anlamına da gelebilir) önümüzdeki sene de yalan olacak...
                          İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
                          ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

• İlk olarak Fatih ÇELİK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Şehrin dez avantajı işte o kadar para gömmeye değer miydi?

s.gürler: 800 bin euro
                            sefa: 1.2m euro

yıllık ücretleri... bu ikisi olacağına tolgay olsun, benim olaya bakış açım bu.

sıkı pazarlık yapsak 1.8m euro + maç başına bizdeydi o adam. başkan masadan kalkmasa orada her şey olabilirdi, tolgay zaten biz vazgeçince bjk ye atladı.

yalnız bilic harbi kovulmayı hak ediyor, maçın en iyisi tolgay dı gitti onu çıkardı orta sahada 2 pas yapamaz hale geldiler. gs ve fb nin durumları göz önüne alınırsa bjk nin güzel başladığı yılı 3. bitirmesi trajik olacak. ben bjk li olsam söverdim şahsen.
                            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Bu arada herkes burada çift yönlü orta saha sevdasına düşmüş durumda ama ligde hucum skoru en yüksek ön libero medjani.

Bunca maliyetli boş transferin yanında bu maliyetle süper transfer bence çok hakkı verilmese de.

Yorum

• Renkdaşlarım çok tartışılır ama bence Cardozo işi olmadı. Sistemi kuramadık ve bir seneyi daha çöpe attık. Cardozo yu tam verimli kullanmak için orta açabilen 3 oyuncuya ihtiyaç var. Bence bize Sow'un stilinde bir santrafor lazım

Yorum

Yükleniyor...
                                X