Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -9-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• _______________hakan________________

___bosig____belkale____medjan_____ishak

_________________aytaç

______özer____ekici_____kevin____erkan

__________________cardo

olm şu kadronun üstüne kimi alacaklardı neyin tribindesiniz KAP bağımlısı oldunuz farkında mısınız ? kimi kesip kimi transfer edeceklerdi, kulübede parlatmamız gereken waris de var.

yalnız aytaç kap ı düşmedi hala strese girdim şimdi.
    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Aytactwn iyi verim alirsak constant solbeke gecer.
      "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• Uyuyun gençler
        "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Yahu transfer yapmayacaksak Alex gelseydi alternatif olurdu
          Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• ahaaaaaaaaa Ertem Şener sürpriz olacak dedi,takımı birazdan açıklayacaklar Çok büyük bir isimmiş.
            ...Senin gücün , karanlığı yırtacak...

Yorum

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Transfer kapandı ama şu Konyaspor ek süreyi Zeki Yavru'yu transfer etmek için istemiş olabilir mi ? Yani inşallah öyledir.
              Aykut Kocag.t ordayken mi? Şakası bile inandırıcı değil
              #TRABZONSPOR#

Yorum

• Transfer Dosyası -9-

İlk olarak Punishenes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ahaaaaaaaaa Ertem Şener sürpriz olacak dedi,takımı birazdan açıklayacaklar
                De jong mu ?

Yorum

• Kapadık mı şimdi sezonu?
                  Metris Seni Çağırıyor ...

Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.

Yorum

• Beyler ilk andan itibaren doğru bilgiler vermeye çalıştım aldığım bilgiler direkt olarak Metin Korkmaz ve Burak Gürdal'dandı. Tolgay'dan sonra Ozan ve Şener için kulüp bildiğiniz gibi 3-4 gün bastırdı. Bursa'nın istediği 8,5 Milyon Euro + 3 topçu teklifinden sonra kulüp dış transfere döndü De Jong için girişim oldu oyuncu ikna edilemedi, daha sonra Alex Song için Rigobert Song aracılığıyla teklif yapıldı bildiğiniz üzerine WestHam'da kiralık fakat Barcelona'dan geri çağırma opsiyonuda var bitirmek istediler topçu kabul etmedi. En son olarak ibre yine Ozan'a döndü Şenol Güneş tıkadı. Aytaç son seçenekti bitirdiler transfer kapandı.

Trabzon malesef her topçunun tercih edeceği bir şehir değil takdir edersinizki 20.000 kişilik stadda dolmayınca haliyle bu sonuç ortaya çıktı.

Bu süreçte istemeden verdiğim cevaplarla kırdığım birileri olduysa hakkını helal etsin inşallah şikecilere koyacağız.
                    "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İlk olarak Küçük Uğur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      De jong mu ?
                      takım ismi vermedi
                      ...Senin gücün , karanlığı yırtacak...

Yorum

• Kadro daha bır guzel gorunmeye basladı gozume Her turlu hamleye uygun bır hale geldı
                        Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• İlk olarak Punishenes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ahaaaaaaaaa Ertem Şener sürpriz olacak dedi,takımı birazdan açıklayacaklar Çok büyük bir isimmiş.
                          Konya veya Rize'dir bence

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            _______________hakan________________

___bosig____belkale____medjan_____ishak

_________________aytaç

______özer____ekici_____kevin____erkan

__________________cardo

olm şu kadronun üstüne kimi alacaklardı neyin tribindesiniz KAP bağımlısı oldunuz farkında mısınız ? kimi kesip kimi transfer edeceklerdi, kulübede parlatmamız gereken waris de var.

yalnız aytaç kap ı düşmedi hala strese girdim şimdi.
                            Yalnız tamamda Aytaç hazır mı sorun bu. Gelir birde 4-5 hafta hazır değil diye yedek kalırsa o zaman avuçlarız işte
                            #TRABZONSPOR#

Yorum

• Evet arkadaslar hepimiz hazirmiyiz

Yorum

• 23:30 dıyorlardı sonuna kadar beklemek lazım bırseyler olacak oyle hıssedıyorum
                                Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

Yükleniyor...
                                X