Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -9-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• şener mener boşverin yav diyorum abatenin sözleşmesi bitiyor. al gel italyan duvarını örsün oraya.

Yorum

• Şener kendi ayağına sıkar gg 2 sene daha rahat oynar.
      "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak duyurukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Fenerbahçe'de sözleşmesi biten isimlerden olan Egemen Korkmaz'a eski takımı Bursaspor talip oldu.
        Bursa için süper hamle Serdar-Egemen çok iyi olur.

Yorum

• Serbest transfere yöneliyoruz ama adama imza parası + yüksek maaş vererek zaten bonsevis ödemiş gibi oluyoruz. Çok saçma bir transfer anlayışı. Elllerine yüzlerine bulaştırmadan çekip gitmeleri lazım artık.

Yorum

• İlk olarak Kazım Bostan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Transfer listemiz hep zaten göz önünde bulunan geldiğinde milyonlar alacak serbest oyunculardan oluşuyor. Ne anladık biz şimdi Ersun hocadan s hurmadan...
            Ee her sezon boşa çıkan oyuncular vardı biz gittik Adrian, Henrique, Jankoları almadık mı ?

Ersun Hoca işini bilir, bırakalım ona

Yorum

• Transfer Dosyası -9-

İlk olarak nchls tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              şener mener boşverin yav diyorum abatenin sözleşmesi bitiyor. al gel italyan duvarını örsün oraya.
              Abaaaateeeeee!! Nerdeeee.. Hayal olur

Yorum

• dikkat ettiniz mi?Bu sene transfere İHO karışmıyor.hurma ve yanala güveniyorum

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ee her sezon boşa çıkan oyuncular vardı biz gittik Adrian, Henrique, Jankoları almadık mı ?

Sen başarısız olanları soyluyorsun ama. Şampiyon kadrodaki oyunculara bakmak lazım hangisi nerden nasıl alınmış... Maluda constant gibiler beni göz önündeki futbolcudan soğuttu.
                  #

Yorum

• Fabian Schar Hoffenheim'a mı gitti?

Yorum

• İki gündür değil haber duyum bile gelmiyor. Birşeyler olduğu kesin ama ses çıkmadığına göre işler yolunda gitmiyor.
                      Ola Toivonen #9

Gylfi Sigurdsson #23

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Abaaaateeeeee!! Nerdeeee.. Hayal olur
                        milan kötü ya constant aracı olsun desin hacı burda 2.5 garanti veriyolar gel koşa koşa gelir şaka bi yana olsa keşke. Tipine hastayım ya tam böyle italyan kemik gibi duruyo. ama xeki yederli bize

Yorum

• Suleyman Hurma: M'bia Inter'le gorusuyor, eger bugun Turkiye'ye gelmezse transfer rafa kalkacak."
                          Bedelsiz bir duygu, fiyakalı bi duruştur...

TRABZONSPOR'luluk ; Şeref, Onur ve Gururdur!

Yorum

• Transfer Dosyası -9-

İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Jankoooo henrikeeeee 4 milyon yuurooo 5 milyon yurooooo. Serbest oyuncu alıyozda sanki gidip çemişkezek den oyuncu alıyorlar bizim taraftar hala genç yeteneklerle şampiyon olmayı hedefliyo )) gülüyorum sadece vizyonsuzluk yapcak bişey yok. Kim derdi cardozo gelir bu takıma. Ya abi tecrübesiz adam istemiyorum kendini kanıtlamış adam almak zorundayız artık.

Yorum

• İlk olarak Kazım Bostan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sen başarısız olanları soyluyorsun ama. Şampiyon kadrodaki oyunculara bakmak lazım hangisi nerden nasıl alınmış... Maluda constant gibiler beni göz önündeki futbolcudan soğuttu.
                              Tamam işte onların çoğunu da Ersun Hoca aldırdı

Ersun hocaya güvenelim en iyi yaptığı işlerden birisi de transfer

Yorum

• İlk olarak B.Yiğit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                İkisini de beğenen.taraftarımız var o daha ilginç
                                Daha ilginci gerçek durumunu göremeyip, rüyalar aleminde transfer yapanların olması.

Yorum

Yükleniyor...
                                X