şener mener boşverin yav diyorum abatenin sözleşmesi bitiyor. al gel italyan duvarını örsün oraya.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -9-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak duyurukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFenerbahçe'de sözleşmesi biten isimlerden olan Egemen Korkmaz'a eski takımı Bursaspor talip oldu."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
İlk olarak Kazım Bostan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTransfer listemiz hep zaten göz önünde bulunan geldiğinde milyonlar alacak serbest oyunculardan oluşuyor. Ne anladık biz şimdi Ersun hocadan s hurmadan...
Ersun Hoca işini bilir, bırakalım ona
Yorum
-
Transfer Dosyası -9-
İlk olarak nchls tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşener mener boşverin yav diyorum abatenin sözleşmesi bitiyor. al gel italyan duvarını örsün oraya.
Yorum
-
İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEe her sezon boşa çıkan oyuncular vardı biz gittik Adrian, Henrique, Jankoları almadık mı ?
Ersun Hoca işini bilir, bırakalım ona#
Yorum
-
İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbaaaateeeeee!! Nerdeeee.. Hayal olurşaka bi yana olsa keşke. Tipine hastayım ya tam böyle italyan kemik gibi duruyo. ama xeki yederli bize
Yorum
-
Transfer Dosyası -9-
İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEe her sezon boşa çıkan oyuncular vardı biz gittik Adrian, Henrique, Jankoları almadık mı ?
Ersun Hoca işini bilir, bırakalım ona)) gülüyorum sadece vizyonsuzluk yapcak bişey yok. Kim derdi cardozo gelir bu takıma. Ya abi tecrübesiz adam istemiyorum kendini kanıtlamış adam almak zorundayız artık.
Yorum
-
İlk olarak Kazım Bostan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSen başarısız olanları soyluyorsun ama. Şampiyon kadrodaki oyunculara bakmak lazım hangisi nerden nasıl alınmış... Maluda constant gibiler beni göz önündeki futbolcudan soğuttu.
Ersun hocaya güvenelim en iyi yaptığı işlerden birisi de transfer
Yorum
-
İlk olarak B.Yiğit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİkisini de beğenen.taraftarımız var o daha ilginç
Yorum
Yorum