Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -9-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hayde baskan patlat bombaları ..Sıkebahce macı haftası baskan patlatır bombaları ınanıyorum
    Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• İlk olarak giallorossi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      aslinda zeki iyi ön liberoydu be
      :d :d :d :d
      Ne Mutlu Göğsünü Gere Gere Trabzonsporluyum Diyene...

Yorum

• Eger Ugur Ciftçi 2,3m€'ya alinirsa, mevcut baskan "yiyici baskan"lardan biri olur
        Haydi bu zamana kadar harcanan paralara, yenilen kaziklara (3,5m€ Sefa), menejerlere verilen paralara bir sey demedik, olur o kadar dedik, ama bu kadari da fazla...

Yalandir o haber, umarim yalandir
        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Ve beklenen kap geldi..

İTFA/KUPON ÖDEME

VTB CAPITAL PLC tarafından ihraç edilen TRSVTBC21518 ISIN kodlu özel sektör tahviline ilişkin itfa ve kupon ödeme işlemleri 02.02.2015 tarihinde gerçekleştirilmiş olup, ödeme tutarları ilgili üyelerin Takasbank A.Ş. nezdindeki serbest hesaplarına aktarılmıştır.
          MCMLXVII

Yorum

• İlk olarak Giallorossi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Aslinda Zeki iyi ön liberoydu be

Yorum

• Eger aldiysak 1.5 dan fazla vermemisizdir diye tahmin ediyorum ...

Yorum

• İlk olarak AnakinSkywalker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                hello bro... I'm bond, james bond...
                Hoş geldin Murat abi.
                "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• Gençlerbirliği'nden aldığımız hangi oyuncu katkı sağlamıştır bize??

Yorum

• Eğer gerçekten 2.5M Euro verildiyse yazıktır, günahtır ya.

Yorum

• Transfer Dosyası -9-

2,5 milyona Chantome'u paket yapıp getirirdik

Yorum

• Bizde kadroya giremeyen Yumlu 750.000 Euro'ya alıcı bulamazken gençlerde kadroya giremeyen Uğur Çiftçi 2.milyon küsür Euro öylemi istemez kardeşim almayın adam yollamadan adam almayın , acil ihtiyaç ön liberodur onu alıyorsanız alın almıyorsanız kapattık deyin transferi kimse bişey demez.
                        DOZER CEMİL

Yorum

• İlk olarak İlkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ve beklenen kap geldi..

İTFA/KUPON ÖDEME

VTB CAPITAL PLC tarafından ihraç edilen TRSVTBC21518 ISIN kodlu özel sektör tahviline ilişkin itfa ve kupon ödeme işlemleri 02.02.2015 tarihinde gerçekleştirilmiş olup, ödeme tutarları ilgili üyelerin Takasbank A.Ş. nezdindeki serbest hesaplarına aktarılmıştır.
                          REYSAŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI bitmiş bitmiş hayırlı olsun
                          evet bitmiş

Yorum

• MBurada hemen laf giydiren bazı arkadaşları görünce , coolank üstadımın ya da ümit abinin hangi ruh haline büründüğünü daha iyi anlıyorum .
                            En son Yiğit Gayretli tarafından düzenlendi; 02.02.2015, 17:02.

Yorum

• İlk olarak mehdix tarafından gönderildi
                              ne bileyim forum kurallarını okudum avatar ve imza bölümünüde okudum kurallara göre koydum bir resim ama beğenmediler. Neymiş resmini koyduğum şahıs teröristmiş ? Kime göre neye göre? Abdye göre. Uluslararası hukuka göre.
                              Demek ki en büyük terörist abd başkanının resmini koysam problem olmayacak adamlar 1 hafta ceza verdi. Forum kurallarında olmayan konularda dahi ceza verilebiliyorsa demek ki yöneticiler kafasına göre siyasi düşüncesine fikriyatına göre ceza veriyor diye düşünüyorum
                              Kimdi o sahis ?
                              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak TolgaTopçu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Gençlerbirliği'nden aldığımız hangi oyuncu katkı sağlamıştır bize??
                                Giray Kaçar, Serkan Balcı( Gençlerbirliği orjinli).
                                Ne Mutlu Göğsünü Gere Gere Trabzonsporluyum Diyene...

Yorum

Yükleniyor...
                                X