Hayde baskan patlat bombaları ..Sıkebahce macı haftası baskan patlatır bombaları ınanıyorum
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -9-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak giallorossi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaslinda zeki iyi ön liberoydu beNe Mutlu Göğsünü Gere Gere Trabzonsporluyum Diyene...
Yorum
-
Eger Ugur Ciftçi 2,3m€'ya alinirsa, mevcut baskan "yiyici baskan"lardan biri olur
Haydi bu zamana kadar harcanan paralara, yenilen kaziklara (3,5m€ Sefa), menejerlere verilen paralara bir sey demedik, olur o kadar dedik, ama bu kadari da fazla...
Yalandir o haber, umarim yalandirTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Ve beklenen kap geldi..
İTFA/KUPON ÖDEME
VTB CAPITAL PLC tarafından ihraç edilen TRSVTBC21518 ISIN kodlu özel sektör tahviline ilişkin itfa ve kupon ödeme işlemleri 02.02.2015 tarihinde gerçekleştirilmiş olup, ödeme tutarları ilgili üyelerin Takasbank A.Ş. nezdindeki serbest hesaplarına aktarılmıştır.MCMLXVII
Yorum
-
İlk olarak Giallorossi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAslinda Zeki iyi ön liberoydu be
Yorum
-
İlk olarak AnakinSkywalker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehello bro... I'm bond, james bond..."Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
Yorum
-
Bizde kadroya giremeyen Yumlu 750.000 Euro'ya alıcı bulamazken gençlerde kadroya giremeyen Uğur Çiftçi 2.milyon küsür Euro öylemi istemez kardeşim almayın adam yollamadan adam almayın , acil ihtiyaç ön liberodur onu alıyorsanız alın almıyorsanız kapattık deyin transferi kimse bişey demez.DOZER CEMİL
Yorum
-
İlk olarak İlkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVe beklenen kap geldi..
İTFA/KUPON ÖDEME
VTB CAPITAL PLC tarafından ihraç edilen TRSVTBC21518 ISIN kodlu özel sektör tahviline ilişkin itfa ve kupon ödeme işlemleri 02.02.2015 tarihinde gerçekleştirilmiş olup, ödeme tutarları ilgili üyelerin Takasbank A.Ş. nezdindeki serbest hesaplarına aktarılmıştır.
evet bitmiş
Yorum
-
MBurada hemen laf giydiren bazı arkadaşları görünce , coolank üstadımın ya da ümit abinin hangi ruh haline büründüğünü daha iyi anlıyorum .En son Yiğit Gayretli tarafından düzenlendi; 02.02.2015, 17:02.
Yorum
-
İlk olarak mehdix tarafından gönderildine bileyim forum kurallarını okudum avatar ve imza bölümünüde okudum kurallara göre koydum bir resim ama beğenmediler. Neymiş resmini koyduğum şahıs teröristmiş ? Kime göre neye göre? Abdye göre. Uluslararası hukuka göre.
Demek ki en büyük terörist abd başkanının resmini koysam problem olmayacak adamlar 1 hafta ceza verdi. Forum kurallarında olmayan konularda dahi ceza verilebiliyorsa demek ki yöneticiler kafasına göre siyasi düşüncesine fikriyatına göre ceza veriyor diye düşünüyorumTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak TolgaTopçu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGençlerbirliği'nden aldığımız hangi oyuncu katkı sağlamıştır bize??Ne Mutlu Göğsünü Gere Gere Trabzonsporluyum Diyene...
Yorum
Yorum