İlk olarak lazo1967_61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Tolga Zengin
Daraltma
X
-
İlk olarak lazo1967_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleniye hic kimse birseyler yazmiyor
o ilk yarida 30.uncu dakkalardaki pozisyonu kurtarmazsa bu mac yenilirdik
hadi bakalim elestirin
helal olsun tolgaRabbim sana binlerce şükür ki! Beni bu renklere tutkun bir kulun olarak yarattın...
Yorum
-
Bugün iyi günündeydi..
Özellikle maç golsüz devam ederken iki stoperimizin de uyukladığı bir pozisyonda altı pas içerisinden vurulan kafayı biraz da şansı sayesinde mükemmel tokatladı..
Ama nedense topu oyuna sokabilmeyi bir türlü öğrenemedi hala..
Ona verilen geri paslarda kalemize şut çekilmişçesine tırsıyorum açıkçası..
Ben zaten oldum olası anlayamamışımdır..
Bu kalecilerin hemen hemen hepsi hayatı boyunca meşin yuvarlak ile yatıp kalkıyor olmalarına rağmen nasıl oluyor da topu sadece uzağa dahi tepikleyemeyecek kadar tahta bacak oluyorlar
Sonuçta iyi bir maç çıkardı diyebiliriz tabii ki."söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"
GW
Yorum
-
Tolga'yi hic sevmeyen ve kaleciliginden süphe eden biri olarak bugünki performansini begendim..."CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
Bugun ku maçı izlemedim ama..
İsterse ağzıyla kuş Tutsun bana göre Trabzpnsporun kalecisi olamaz.
(Ben onu konya maçında 30 metreden yediği gol sonrası kesin sildim)Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSx
Yorum
-
İlk olarak FeRhAtC tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületolga bugün cok iyidi bence milli takim yaradi golde yemedi ins böyle devam ederde haftaya gsdan fark yemeyizBordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunansekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
bence d edenizli maçında iyiydi.hani bı ışık gördük de umarım devamı gelir. Karadenizli midir nedir başkası kaleci bakılıyor telaşıyla daha telaşlı olur bu daha kendine güvenle durdu gibi kaledehakkını yememek lazım.umarım daha iyi olursun ve bizi utandırırsın. Planjön konusunda aynı görüşlerim devam ediyor olsa da iki önemli posizyonda birinde topu sektirmedin ikincisinde iyi refleks bol şansla yırttın.Hayırlısı inşallah bu şans hep yanında olur
"İstanbul takımlarını yenmek Trabzonspor'un asli görevidir"
Yorum
-
Bu akşam kötülerin iyisiydi. Maça kötü başladı ama yerinde kurtarışları vardı. Ama yinede güven vermiyor kalede.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
Yorum