Febe maçında Tolga'nın kalede olmasından yanayım..Onur tecrübesizliğinin kurbanı olabilr..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Tolga Zengin
Daraltma
X
-
İlk olarak Emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1 sene bilemedin 2 sene havadan parayı bayılalım yani...Yaşamak Direnmektir!
Yorum
-
Tolga Zengin dünya evine girdi
Takımımızın başarılı kalecisi Tolga Zengin, Ece Saraç ile dünya evine girdi.
Zorlu Grand Otel'de gerçekleşen nikah törenine Asbaşkanımız Hayrettin Hacısalihoğlu ve yönetim kurulu üyelerimizle birlikte eski başkanlarımızdan Özkan Sümer, eski yöneticilerimiz, teknik heyetimiz, oyuncularımızın yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.
Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu’nun kıydığı nikahta, Tolga-Ece çiftinin şahitliğini eski başkanımız Özkan Sümer ve Asbaşkanımız Hayrettin Hacısalihoğlu yaptı.
mutluluklar...
Yorum
-
mutluluklar tolga...
ligin en az gol yiyen kalecisi.
Yorum
-
İlk olarak Ömer TOPAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemutluluklar Tolga kardeş...Temmuzda bende giricem o eveuyyyy karnıma agrilar giriyyyy...bizim hatun hiç sevmez maçı topi...Ama ben sana bordo mavi sevdayı aşılamayı bilirumm....Neyse iyi bir kalecisin ve en iyi sen olucaksın ben gözlerindeki o inancı görüyorum uşak...
Yorum
-
İlk olarak lafrash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleALLAH sana ömür boyu mutluluklar nasip etsin kardeşim bakalım benim başımı hangi kız yakacak varsa sizin önerdiğiniz birileri yada bişeler açığımvolkannn KOYDUK MU ?
Yorum
-
bekarlık sultanlık diosun böle sultanlık olmaz yoksa yalnış yollara sapacam gibime geliyor ALLAH yardım eylesin banaEn son Murat Değirmenci tarafından düzenlendi; 07.05.2008, 00:15.
Yorum
-
İlk olarak Kazım_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTolga'ya verilecek para mı gözüne battı bi tek
Bir çoğundan sadece biri.Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).
Yorum
-
hayırlı olsun tolga!inşallah bizi orda çok iyi bir şekilde temsil edersin.
euro2008e giden tek trabzonspor oyuncusu!HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009
Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...
Yorum
Yorum