Trabzonspor, Wolfsburg'dan transfer ettiği Simon ile kalesini sağlama alırken Tolga dün birbirinden büyük hatalara imza attı. 2 kez topu elinden kaçıran genç kaleci, bir kez de boşa çıkarak hayal kırıklığı yarattı.
Trabzonspor, Wolfsburg'dan transfer ettiği Simon ile kalesini sağlama alırken Tolga dün birbirinden büyük hatalara imza attı. 2 kez topu elinden kaçıran genç kaleci, bir kez de boşa çıkarak hayal kırıklığı yarattı.
Fotomaç denen paçavra yine saçmalamış..Gerizekalı fotomaç .
maci izleyemedim fakat özetlerde oyunun ilk bölümünde facia ahatalri vardi (3-4 tane pozisoynda) daha sonra i$i biraz toparladigini ve 2-3 tane iyi top cikardigini görebildik fakat ilk bölümde fark olacakdi iyi kurtarmissiz...
Tolga Zengin (d. 10 Ekim 1983, Hopa, Artvin) Trabzonspor'lu futbolcu. 192 cm boyunda 81 kg ağırlığındadır. Etkileyici oyunu sayesinde millî takıma seçilmiş ve dostluk maçında Lüksemburg'a karşı millî formayı giymiştir.
2005-2006 Sezonunda 7 kez , 2006-2007 Sezonunda 18 Kez forma giymiştir. Türkiyenin gelmiş geçmiş en iyi kalecilerinden olan Rüştü tarafından kendisinin veliahtı olarak nitelendirilmiştir.İlk Resmi Macına Galatasaray'a Karsı Cıkmıstır 4 Gol Yemiş Ve Yıkılmıştı.Bunda Etki Tabii ki Gecici T.Direktor olarak Maca Cıkan Orhan Çıkrıkçı'ydı.Uzun Süre Üstünden Bu Psikolojiyi Atamamıştır..Kalecilik hariç her mesleği yapabilir.Örneğin sığır beklemek gibi.
dün bana hiç güven vermedi her hafta aynı hatayı yapıyo rakip takım bizim kaleye yaklaşınca kanal değiştiriyorum güven veren bi kaleci lazım olmadı yedek kaleciyle oynayalım o da olmadı beni çağırın ben geçeyim kaleye
not: biliyorum dün oynamadı ama oynasaydı kesin hata yapardı bu eleştirileri hakederdi (!)
...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...
Tolga bnce 1 sene bilemedin 2 sene yedekte oturmalı sonra as kalecimiz olabilir
bırı bana bunun mantıgını anlatsın bu ne sacmalık bı kalecı 2 sene 11 de oynayarak kendını 1 gram gelıstıremıyosa yedek kalarak bunu nası basarıcak yenı gelecek tecrubelı kalecıden bıseler ogrencekmıs bu dahada buyuk sacmalık bu kulupte kalecı antrenoru ne ıs yapar gıtsın ondan bıseler ogrensın tolga bu kendını bıze cok ıyı kanıtladı dua etsın nufus kagıdında trabzon yazıyoo
Yorum