İlk olarak tolga061 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Tolga Zengin
Daraltma
X
-
-
İlk olarak Samsunluyum55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesende daha coook devam et kocum dersin...savunmacilar ayni ama ayni düzeyde mi oynuyorlar ?!?!
TOGAyi zorla iyi kaleci yapmaya calisiyorsun ama bos...
TOLGA daha adana demirspor macinda bile insani sinirlendiriyor bosu bosuna yok iyi kaleciymis yok kötü kaleciymis ikiside degil berbat bi kaleci rezil bi kaleci...
ve ayrica futbolda hersey istatistik degildir"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleistatistikler tabiiki hersey degildir ama én azindan bir fikir verir.tolga 12 macta 8 gol yerken,jefferson sadece 2 macta(manisa-antep) 5 gol yedi.bir de kalkmis bana tolganin karsisinda jeffi savunuyorsunuz.ben tolga cok iyi bir kalecidir demiyorum.elimizdeki en iyi kaleci diyorum.böyle de oldugundan ziyanin ve ersun yanalin tercihi de tolga oluyor.siz bu isi yanal dan daha mi iyi biliyorsunuz?bana kaleci savunun.bir yan top bile tutamayan jeffi degil.
KALECI mi lazim izlemeye gerek yok alirim istitatistik bilgileri incelerim bakarim ederim ve transfer ederim senin mantigina göre öyle...
MARTINEZ bi macta 6 gol yedi ne yani kötü kaleci mi ?!?!
Sakarya da 1.ligdeyken her macta 3 gol yiyordu ama kötü mü ??
BJK her macta 1-2 gol yiyor RÜSTÜ kötü kaleci mi ??
Sen bana gelmissin Jeffersonu darmadagan eilmis halde kaleye gecmis ve kayseri macinda iyi oynamis daha sonra hata yapmis ama oraya kadar ne eziyetler cektigi ortada...
TOLGA ZENGIN trabzonlu olmasaydi veya alt yapimizdan olmasaydi herkes sallardi ama biz böyleyiz yakinda ERGIN KELESI de iyi oyuncu yapmaya calisirsin artik...TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
İlk olarak mustafakaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesaatli bomba gibi. her an yakabilir maçı. bugün penaltı yaptı ankaragücüne karşı. hakem vermedi."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
Yan toplara artık bir çözüm bulmalı diye düşünüyorum. Kale çizgisine kendini hapsediyor ve öylece izliyor. Orası senin alanın , sana ait olduğunu herkese göstermen gerekiyor.
Ya birde maç 1-0 ken oyunu yavaşlatma saçmalığına bir son versin artık! Çok sinirlerimi bozuyor!
Sen Trabzonspor'un kalecisisin kardeşim! Büyüklüğünü gösterip sürekli oyuna sokacaksın topu en kısa zamanda.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
İşin uzmanı olsam dillendireceğim de bilgim yetmiyor buna.
Ama iyi kalecisin bundan şüphem yok,
Ama biriki küçük eksikler var sanki,yerine oturmayan..
İyi bir kaleci arkasında beklemedinki bunları kapatma şansın olsun.Bunda senin kabahatin yok elbet.
Ama iyi bir kaleci hocasıyla bu iş çözülür.
Ben senden çok ümitliyim.
Kimseyi kafana takma.Pozitif eleştiri görürsen havada kap.!
Yorum
-
hala beni korkutuyosun tolga...
Yorum
-
ikici yarida jabanin vurusunu muhtesem bir sekilde cikardigini
maçı 90 dk izledim.öyle aman aman bir şut geldiği yoktu,sadece bir rövanşata geldi onuda kucağından kaçırdı az kalsın gol oluyordu
kaleye yakışmıyor,jeff kaleyeNe Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
-
Bugün gol yemedi,bizler mutluyuz peki ya kendisi?Maç bitiminde rakip takımdan birileri ile bir itiş kakış yaşadı,umarım önemli bir şey değildir?Kalede güven veremiyor bir türlü,ikinci yarı bir topu kemen önündeki ag'lü topçunun önüne tokatladı alda at cinsinden allahtan erdinç iyi yer tuttuda gol olmadı.Bebbe'nin roveşatasını içeri alacak diye ödümüzü koparttı.Hep oynatılsın zamanla pişecek deniyor amma bu adamın dibi tuttu pişmekten....Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini
Yorum
Yorum