Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Tolga Zengin

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ya birakin Allah askina sadece istanbulda mi annesini tedavi ettirebilir . Dunyada baska bir sehir yok mu ? Annesi hastaymis gitmek istiyormus ama sarti varmis Istanbuldan baska sehir olmazmis hadi lan ordan .

Illa gidecem diyorsa getirsin 4 - 5 milyon euro defolsun gitsin . 3 milyona gidecegini sanmasin o halde herkes bi bahane uretir gitmek icin olur mu oyle sey .

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
    Hiç ölümcül bi hastalığın falan oldu mu? Ya da yakınlarında böyle bişey ? Umarım olmaz ama o zaman değil Tolga senin aklına en son gelecek şey Trabzonspor olur emin ol...
    "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• İstanbul takımlarına da temiz adamlar lazım.
      Özkan SÜMER

Yorum

• Kaç paraya gidiyor? Konuşulan sayılar çok komik...

Yorum

• İlk olarak Hatice Aslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yahu ben diyorum bu taraftar alıştı Galatasarayın paf takımı olmaya, futbolcularımızın ismi gayse dışında başka takımla geçince ortalık ayağa kalkıyor. Tabi adam giderse Gs forması giysin daha iyi olur değil mi? Beşiktaş şike yaptıda Galatasaray çok temiz değil mi? Ankaragücü futbolcularının aklını çelip nasıl 6-0 almışlar maçı? (Yanlış hatırlıyorsam skoru falan düzeltiniz) hadi bunları açıklayın. Fatih Tekke'ye bile efsanemiz diyoruz da gücünüz Tolga'ya mı yetti? Onur - Fatih - Zeki.. Tolga bu üçünün içinde yaşı itibariylede yedek kalmayacak mıydı? Bu adam futbolcu sahaya çıkmak ister, paslanmak istemez daha. Yaşı geldi 30 şimdi oynamıcakta ne zaman oynayacak?

Bırakın bu işleri Kaptanı her zaman üvey evlat olarak görenler çoktu zaten burada, Beşiktaş şikeciymiş bak seeen, paf takımı olduğumuz(!) Galatasaray çok temiz ya hani Tolga oraya gitseydi Adamsın, yolun açık olsun denilirdi.. Gücünüz ancak bu adama yeter zaten.. Umarım Tolga'ya laf eden kişilerin Fatih Tekke için Efsane, Kral yazdıklarını görürüm işte o zaman bu çelişkiyi suratına suratına vurmayan ne olsun!
          sakin sakin sakin
          Ufacık Bir MAÇKA Deresiyim Ama Doğrudan Denize Akarım...
          NORTHERNER
          RUHSUZ VE ONURSUZ TAKIM İSTEMİYORUM

Yorum

• İlk olarak worldmaster tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hastalık,anne sözkonusuysa trabzonspor'muş x takımıymış kimse dinlemez ki dinlememeli zaten. Bu hayatta insanın sağlığından daha değerli çok az şey vardır.

Tolga da bu sebeple bir karar alıyorsa ben arkasında dururum. Burda kızılacak yer yönetimdir. 2,750'ye böyle bir adamı hem de rakbine bu kadar kolay veremezsin. Bunun adı skandaldır. Versinler en az 4-4 buçuk tamam hemen sat ama bu paraya satmanın izahı yok.
            şöyle de bir gerçek var bjk 4-4,5 gibi bir para veremez maddi sıkıntıları çok.
            transferin bu kadar uzun sürmesinin nedeni de bence fiyatı yukarı çekebilmekti.(gerçi daha açıklanmış net bir şey yok yalan haber de olabilir)
            Ufacık Bir MAÇKA Deresiyim Ama Doğrudan Denize Akarım...
            NORTHERNER
            RUHSUZ VE ONURSUZ TAKIM İSTEMİYORUM

Yorum

• İlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ya birakin Allah askina sadece istanbulda mi annesini tedavi ettirebilir . Dunyada baska bir sehir yok mu ? Annesi hastaymis gitmek istiyormus ama sarti varmis Istanbuldan baska sehir olmazmis hadi lan ordan .

Illa gidecem diyorsa getirsin 4 - 5 milyon euro defolsun gitsin . 3 milyona gidecegini sanmasin o halde herkes bi bahane uretir gitmek icin olur mu oyle sey .

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
              yaa çağdaş varya her konuda sen böyle artist artist konuşmak zorundamısın ?????? arkadaş her konunun profosörü sen,diğer kimse başka bişey bilmiyor.Hiç bişeye inanmaz kafana göre konuşan boş beleş yorumlar yapmaktan başka naparsın hiç bilmiyorum.

Haa yarın tolga gitmezse, başkan konusunda da olduğu gibi vaaaaaay kaptan dediğin böyle olur aslanım benim ,sen efsanesin gibi yorumlar yaparsanda YİNE şaşırmam.
              Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
              zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• Kaptan, insallah bu yaziyi okursun.

Herseyden once dualarimiz annele, ancak Sike suclusu Besiktasta, bizzat Trabzonspora karsi sike yapan Sezer Ozturkle takim arkadasi olmayi miden kaldirabilecek mi?
                6+1 Şampiyonluk hayırlı olsun

Yorum

• Bursaya gitmeli aslinda trabzonsporluysa sikeci 8tasa gitmez.Istanbula cok yakin iste,neyse tamam en büyük trabzonsporlu tolga.
                  Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Ne kadar dogru bilmiyorum...
                    Ama I. Haciosmanoglu pazartesine kadar $artlarda anla$ma olmazsa bu i$ yatar demi$ti...
                    Artik Sali'ya geldik...
                    Ve ne kapa bildirme var ne bir$ey...
                    Bu durumda transfer yatmi$ olmasi gerek ($ayet ba$tan beri öyle bir$ey varsa)
                    Ha I.Haciosmanoglu'nun sözüne güveniyor muyum? Tabikide hayir (:
                    Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak KralMemocan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ne kadar dogru bilmiyorum...
                      Ama I. Haciosmanoglu pazartesine kadar $artlarda anla$ma olmazsa bu i$ yatar demi$ti...
                      Artik Sali'ya geldik...
                      Ve ne kapa bildirme var ne bir$ey...
                      Bu durumda transfer yatmi$ olmasi gerek ($ayet ba$tan beri öyle bir$ey varsa)
                      Ha I.Haciosmanoglu'nun sözüne güveniyor muyum? Tabikide hayir (:
                      Aykut'a verilen bonservisten sonra kesinlikle satılacağını düşünüyorum ama yine de belli olmaz...
                      Trabzon bir sevda,
                      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Aykut'a verilen bonservisten sonra kesinlikle satılacağını düşünüyorum ama yine de belli olmaz...
                        Ama öyle deme ada$...
                        Transfer bütcemiz SINIRSIZ (:
                        Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• Kovsalar gitmem diyen bir Tolga'dan 1,5 yılda Onur'un yarısı kadar maç oynamasına rağmen yoruldum ayrılacağım diyen Tolga.

Yorum

• Bu yıla kadar menajeri olmayan Tolga'nın birdenbire fikir değiştirerek kendisine menajer bulmasını etik açıdan doğru bulmadım. Böyle alengirli işlere kalkışmaması lazımdı. Onur'un arkasında kalmak istememesi mazur görülebilir. Ancak bjk için avrupa'dan gelen teklifleri reddetmesi hiç şık olmadı. Bana lazio-burak yılmaz olayını anımsattı.

Yorum

• Top tutmayı bilmediği halde Trabzonspor'dan dünyaları kazandı.O yeteneksizlikle Efsane sayıldı.Kaldığı müddetçe başkasının hakkını yedi.Arkan sağlam olunca Trabzonspor'da oynuyorsun.Artık kalsa ne olur kalmasa.

Yorum

• İlk olarak unaLhso tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Top tutmayı bilmediği halde Trabzonspor'dan dünyaları kazandı.O yeteneksizlikle Efsane sayıldı.Kaldığı müddetçe başkasının hakkını yedi.Arkan sağlam olunca Trabzonspor'da oynuyorsun.Artık kalsa ne olur kalmasa.
                                Kaleciliği konusunda toz kondurmam. Son 3 yılı mercek altına alırsak. Belki geç olgunlaştı. Eline gelen fırsatları iyi değerlendiremedi. Ama Onur'un sakatlığı sonrası devraldığı kalede mükemmel bir grafik çizdi. ŞL ligindeki performansı ise muazzamdı. ŞL'de 6 puan aldıysak bunda aslan payı Tolga'ya aittir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X