Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Tolga Zengin

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sadri Senerin son yorumu tolga hakkinda Futbol Ekstra Dergisi'nde yer alan röportajında

baslik: TOLGA IYI KALECI OLMAMAMK ICIN ELINDEN GELENI YAPYIOR !!!!

Tolga'nın yanına tecrübeli bir yabancı kaleci almaları gerektiğini ifade eden Şener, şöyle devam etti:

''Üç tane yetenekli kalecimiz var. Tolga'yı da çok seviyorum, ama Konyaspor maçında yediği golün aynısını bir daha yiyor. Aynı golü insan bir daha yer mi? Kaleci gol yer, ama öyle yemez. Herkes Tolga'nın iyi kaleci olması için uğraşıyor. O da 'olmayacağım' diye elinden geleni yapıyor. Böyle bir imkan kime veriliyor? Önümüzde birkaç maç kaldı, parçala kendini. Mesela Tolga formda olsaydı, Beşiktaş maçının sonucu öyle olmazdı.

ayni görüsteyim ben baskani daha da cok sevmeye basladim
    ...TRABZONSPOR...
    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Her şey Tolganın elinde....

Bu gidişatla kulübe yolu gözüküyor..basit hatalar..basit hatalar...
      Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• İlk olarak Samsunluyum55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sadri Senerin son yorumu tolga hakkinda Futbol Ekstra Dergisi'nde yer alan röportajında

Tolga'nın yanına tecrübeli bir yabancı kaleci almaları gerektiğini ifade eden Şener, şöyle devam etti:

''Üç tane yetenekli kalecimiz var. Tolga'yı da çok seviyorum, ama Konyaspor maçında yediği golün aynısını bir daha yiyor. Aynı golü insan bir daha yer mi? Kaleci gol yer, ama öyle yemez. Herkes Tolga'nın iyi kaleci olması için uğraşıyor. O da 'olmayacağım' diye elinden geleni yapıyor. Böyle bir imkan kime veriliyor? Önümüzde birkaç maç kaldı, parçala kendini. Mesela Tolga formda olsaydı, Beşiktaş maçının sonucu öyle olmazdı.

bir başkana bu sözler yakışmıyor bence. bahsettiği futbolcu, bu takımın milli takıma çağrılan tek futbolcusu. kırmızı soruya cevap veriyorum

böyle bir imkan Umut Bulut'a, Erdinç Yavuz'a, Mustafa Keçeli'ye, Hüseyin Çimşir'e de veriliyor. onlar da biraz formda olsaydı, mesela Erdinç, holosko' ya onlarca metre eşlik etmeyip onu durdurabilseydi de beşiktaş maçının sonucu öyle olmazdı. Ya da Umut Bulut kaleciyle karşı karşıyayken topu kaleye atabilseydi de sonuç farklı olurdu elbet.

Yorum

• İlk olarak Egemen Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bir başkana bu sözler yakışmıyor bence. bahsettiği futbolcu, bu takımın milli takıma çağrılan tek futbolcusu. kırmızı soruya cevap veriyorum

böyle bir imkan Umut Bulut'a, Erdinç Yavuz'a, Mustafa Keçeli'ye, Hüseyin Çimşir'e de veriliyor. onlar da biraz formda olsaydı, mesela Erdinç, holosko' ya onlarca metre eşlik etmeyip onu durdurabilseydi de beşiktaş maçının sonucu öyle olmazdı. Ya da Umut Bulut kaleciyle karşı karşıyayken topu kaleye atabilseydi de sonuç farklı olurdu elbet.

Biz o dediğin futbolculara sahip çıkmıyoruzki.Ha bugün ha yarın daha iyi olacak die die takımı yakmadığı maç kalmadı.Milli takıma çağrılan tek futbolcusu demişsin.O anca hazırlık maçlarında oynar.Onda da gördük 2 tane gol yedi

Yorum

• İlk olarak m'd_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Biz o dediğin futbolculara sahip çıkmıyoruzki.Ha bugün ha yarın daha iyi olacak die die takımı yakmadığı maç kalmadı.Milli takıma çağrılan tek futbolcusu demişsin.O anca hazırlık maçlarında oynar.Onda da gördük 2 tane gol yedi
            onlara biz sahip çıkmıyoruz ama başkan sadece Tolga'ya bu sözleri sarf ediyor. Onları da eleştirsin hiçbir şey demem. Tolga hazırlık maçında oynamış olabilir ama diğer futbolcularımız değil maçta oynamak aday kadroya bile çağırılmıyorlar.

Takım yakma konusuna gelince de, bu takımda forvet yok, defans rezil, orta saha kötünün iyisi. Bu takımı asıl yakan şey iyi takım olamamak. İyi bir takım bireysel hataları(kalecinin hatalarını bile) telafi edebilir.

Bizim kötü diye gönderdiğimiz Petkoviç şimdi Sivas' ta şampiyonluğa oynuyor. Petkoviç de bizi çok yakmıştı zamanında, şimdi Sivas' ı yakıyor mu? Bence Sivasspor Petkoviç' ten memnun ve Tolga Petkoviç' ten daha kötü değil. Durum buyken başkanın Tolga' ya yüklenmesi çok yersiz olmuş.

Ayrıca ben kendimi bildim bileli Trabzonspor' un çok güvenilir kalecileri olmadı. Bundan sonra da olacağını sanmıyorum. Bir güvensizlik var bizde futbolculara karşı. Şampiyon olamayışımızın da temel nedenlerinden biri bu. Bu durum daha çok kafaya oynayamadığımız dönemlerde hortluyor. Takımda bir dağınıklık, futbolcular formalite icabı maç yapıyor, taraftar sanki sadece futbolcular hata yapınca homurdanmak için maça gitmiş gibi.

Yorum

• İlk olarak Samsunluyum55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sadri Senerin son yorumu tolga hakkinda Futbol Ekstra Dergisi'nde yer alan röportajında

bence sadri baskan futboldan uzak kalali bayagi bu isleri unutmus gözüküyor.gökdenize yildiz degil diyen,besiktas maci tolga formda olsaydi degisik olurdu diyen.tolga iyi kaleci olmamak icin elinden geleni yapiyor diyen baskana söyleyecek baska bir söz bulamiyorum.eger bahsi gecen oyuncularin yerine daha iyisini alamazsa baskanimizla baya bir dalga gecilecek gibi.benden söylemesi...
              "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• tolgaya halen iyi Kaleci diyenler bir FBli Volkana baksinlarda Kalecinin ne oldunu görsünler lütfen, Volkanda hata yapiyor bazden cok büyk hatalar yapiyor ama tek basinada mac aliyor dünkü gibi veya sevilya maci gibi bunlar sade bir kac örnek, herzaman suclu defans diyoruz bizde dünkü mactaki Fbnin defansi cokmu iyidi ama yinede Volkan en az 2-3tane yüzde yüzlük gol cikardi kim ne derse desin kalede güven veriyor bizim Tolga gibi degil yani, bide göze batan birsey var gecen senki volkanla bu seneki volkan arasi adam kendisini nekadar gelistirdi daglar kadar fark var arada ama malesef bizim Tolga ileri gidicene geri gidiyor, Bu yüzden bizim Tolgadan ne Kaleci olur nedene birsey kendimizi kandirmiyalim

Yorum

• Tolga'yı zorla kaleci yapmaya çalışıyorlar ama çocuk inatla abi benden kaleci olmaz mesajı veriyor.Hay şu Rüştü'nün dilini eşek arısı soksaydı da benim veliahtım demeseydi şu çocuğa.Ondan beri ileri götüreceğine hep geri gidiyor.Bir insan geri paslara nasıl vurulacağına hiç çalışmaz mı, top oyuna elle nasıl sokulur, ne zaman topa çıkılır, baraj nasıl kurulur ,bunlara çalışmaz mı?Bana kalırsa Jefferson'a bu kadar şans verilseydi inanın belki de bir kaleci kazanmış olacaktık ama ona sabredemedik Tolga'ya sabrettiğimiz kadar.
                  Colmandante

Yorum

• Kaleye yeni aday Jaaskelainen

Trabzonspor'un tecrübeli bir kaleci alacağını duyan menajerler her gün yeni bir ismi öneriyor. Son teklif Bolton'da bu sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Jussi Jaaskelainen için geldi. Menajerler kulübe çektikleri faksta 32 yaşındaki Finlandiyalı kaleci için teklif verdiler. Kale için diğer adayın ise Manchester City'de oynayan İsveçli Andres İsakkson olduğu öğrenildi.
                    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• tolga bu akşam bi değişiklik yap;gol yeme,nolur...
                      • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Geçen sene Galatasaray da Jussi Jaaskelainen in peşindeydi ne oldu sonra bilmiyorum.
                        Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• kaleci takımın yarısıdır tolga 2.sınıf bir kalaci seneye şampiyonluk oyniyacaksak yerine daha tecrübeli bir kaleci lazım hem tolgada onun tecrübelerinden yararlanır

Yorum

• niye hic kimse birseyler yazmiyor

o ilk yarida 30.uncu dakkalardaki pozisyonu kurtarmazsa bu mac yenilirdik

hadi bakalim elestirin

helal olsun tolga

Yorum

• İlk olarak CeMtS-1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              tolga bu akşam bi değişiklik yap;gol yeme,nolur...
                              teşekkürler tolga.
                              • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• tolga bugün cok iyidi bence milli takim yaradi golde yemedi ins böyle devam ederde haftaya gsdan fark yemeyiz

Yorum

Yükleniyor...
                                X