Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Tolga Zengin

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• hatası yoktu ama yinede her maç gol yiyor bi yerde yanlış yapıyor ama nerde
    ben katılmıyorum 2 golde defans hatasıydı kaleci ne yapsın
    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Belarus maçında hatası yokdu ve gollerde yapabileceği birşey yokdu . Uzakdan gelen şutlardada hata yapmadı.Bu maç Tolga için iyi oldu ve bizi iyi temsil etti. İnş gelecekde daha da başarılı olacak.
      En son Kadir tarafından düzenlendi; 27.03.2008, 16:20.

Yorum

• Arkadaşlar aranıza yeni katıldım..Tolgayı beğeniyorum yalnız zamana ihtiyacı var diye düşünüyorum..

Yorum

• Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• tolganın bıraz daha pısmesı lazım

Yorum

• bazen iyi bazen kotu belli olmuo ne yapcagı hep iyi yapması icin biraz daha calısması lazım

Yorum

• tolga sanırım bugün sıfır hatasız maç çıkardın;tebrikler...
                • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• yediği gol sert şuttu ama kötü sektirdi yani tutmaya çalışmasa uzaklaştırmak için çelse gol olmayabilirdi iddiamız falan yok o yüzden söylenecek bir sözde yok.. yinede başarılar...
                  Ey Türk Gençliği!
                  Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    yediği gol sert şuttu ama kötü sektirdi yani tutmaya çalışmasa uzaklaştırmak için çelse gol olmayabilirdi iddiamız falan yok o yüzden söylenecek bir sözde yok.. yinede başarılar...
                    o topu sizin söylediğiniz şekilde;hiçbir kaleci çelemez.o mesafeden ve yerden sert gelen topa tolganın yaptığından daha iyi bir hamle söz konusu olamaz.
                    • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Yediği gol de bir hatası olduğunu düşünmüyorum.Sektirilecek bir toptu çünkü...Asıl suç,takip edemeyen defansın bence.
                      Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

• golde hatasi yoktu o cok iyi yere sektirdi ondan sonrasi savunmanin isi ama onlarda'da is yok

Yorum

• İlk olarak Emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yediği gol de bir hatası olduğunu düşünmüyorum.Sektirilecek bir toptu çünkü...Asıl suç,takip edemeyen defansın bence.
                          erdinç yavuz...

Yorum

• golde hatası yoktu ama son dakikalarda bir pozisyon vardı....topa çıkmayıp kalede çakılıp kaldı...ama adam topu dışarı attı...birde son dakikadaki pozisyon bana penaltı gibi geldi...

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              golde hatası yoktu ama son dakikalarda bir pozisyon vardı....topa çıkmayıp kalede çakılıp kaldı...ama adam topu dışarı attı...birde son dakikadaki pozisyon bana penaltı gibi geldi...
                              eğer yanlış görmediysem o pozisyonun penaltıyla alakası yok.çünkü adama herhangi bir müdahale yapmadı;topa yattı.belki ufak bir hamlesi olabilir ama doğrudan rakibe yapılmış bir hareket değil.
                              En son Cem Balcı tarafından düzenlendi; 29.03.2008, 19:56.

Yorum

• İlk olarak CeMtS-1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                eğer yanlış görmediysem o pozisyonun penaltıyla alaksı yok.çünkü adama herhangi bir müdahale yapamdı;topa yattı.belki ufakl bir hamlesi olabilir ama doğrudan rakibe yapılmış bir hareket değil.
                                maçı tvden seyretmediğim için bişey diyemeyeceğim...ama tribünden penaltı gibi göründü...

Yorum

Yükleniyor...
                                X