hatası yoktu ama yinede her maç gol yiyor bi yerde yanlış yapıyor ama nerde
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Tolga Zengin
Daraltma
X
-
-
tolga sanırım bugün sıfır hatasız maç çıkardın;tebrikler...
Yorum
-
İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyediği gol sert şuttu ama kötü sektirdi yani tutmaya çalışmasa uzaklaştırmak için çelse gol olmayabilirdi iddiamız falan yok o yüzden söylenecek bir sözde yok.. yinede başarılar...
Yorum
-
Yediği gol de bir hatası olduğunu düşünmüyorum.Sektirilecek bir toptu çünkü...Asıl suç,takip edemeyen defansın bence.Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).
Yorum
-
İlk olarak Emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYediği gol de bir hatası olduğunu düşünmüyorum.Sektirilecek bir toptu çünkü...Asıl suç,takip edemeyen defansın bence.
Yorum
-
İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegolde hatası yoktu ama son dakikalarda bir pozisyon vardı....topa çıkmayıp kalede çakılıp kaldı...ama adam topu dışarı attı...birde son dakikadaki pozisyon bana penaltı gibi geldi...En son Cem Balcı tarafından düzenlendi; 29.03.2008, 19:56.
Yorum
-
İlk olarak CeMtS-1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleeğer yanlış görmediysem o pozisyonun penaltıyla alaksı yok.çünkü adama herhangi bir müdahale yapamdı;topa yattı.belki ufakl bir hamlesi olabilir ama doğrudan rakibe yapılmış bir hareket değil.
Yorum
Yorum